Blog

De ce un sistem de alarma  acces este mai sigur decat inchiderea cu cheia

Un sistem control acces este din ce in ce mai important intr-o companie. Aceasta masura de securitate este una din cele mai potrivite pentru prevenirea furtului sau pentru a restrictiona accesul persoanelor care nu mai lucreaza in compania ta. Cu un astfel de sistem de control acces poti securiza fiecare usa din compania ta, folosind yale electromagnetice  pentru a restrictiona accesul personalului in zonele companiei unde este interzis accesul persoanelor neautorizate. In plus, ai o modalitate foarte buna de pontaj electronic pentru a monitoriza orele in care un angajat este la munca, astfel poti tine usor evidenta tuturor angajatilor tai.

Un sistem de acces este mai sigur decat decat o cheie obisnuita?

In lume exista mai multe tipuri de control acces cum ar fi: scanarea amprentei sau a retinei, introducerea unui cod individual de acces sau scanarea unui card electromagnetic. Insa la noi in tara cele mai folosite modalitati folosite de coroporatii si companii mici si mari este scanarea cardului elecromagnetic. Unele blocuri de locuinte folosesc introducerea codului de acces pentru a restrictiona accesul in bloc a persoanelor neidentificate, astfel locuitorii se pot simtii mult mai in siguranta.

3 beneficii majore ale unui kit sistem alarma

Daca in compania ta, inca mai inchizi usile cu cheia, ar fi cazul sa alegi un sistem de control aces cu yale electromagnetice care sa iti usureze munca si sa te ajute sa protejezi atat angajatii cat si intreaga companie de furturi sau persoane rau intentionate. Un sistem de control acces este mult mai sigur decat o cheie obisnuita, implica mai putine riscuri si iti ofera mai multe beneficii. Iata mai jos cateva din beneficiile pe care le poti avea daca alegi un tip de control acces in compania ta, indiferent daca ai zece sau mai mult de o suta de angajati.

  1. Un sistem de control aces usa reduce riscurile care pot aparea odata cu pierderea cheii. Daca nu ai implementat un astfel de sistem in compania ta, probabil ca esti nevoit sa oferi cate o cheie fiecarei persoane care se angajeaza si sa te asiguri ca fiecare angajat care pleaca din compania ta, preda cheile cand isi da demisia. Daca ai o companie cu mai putin de zece angajati, poate fi o solutie buna sa ai chei obisnuite, insa daca numarul angajatilor tai depaseste acest numar iti v-a fi din ce in ce mai greu sa ti evidenta fiecarui nou angajat caruia ar trebui sa ii oferi cheia si sa stii cine trebuie sa o predea. Insa o chieie obsinuita implica unele riscuri. Chiar daca unul din angajatii tai iti preda cheia pe care o are de la tine, poate avea o copie acasa si poate avea acces in companie atunci cand tu nu esti acolo, acest lucru poate duce la furt de informatii si chiar de bunuri. Un alt risc apare atunci cand tu sau unul din angajati pierdeti cheia si acesta poate duce la furtul de bunuri sau de informatie de persoane rau intentionate.  Insa daca alegi o modalitate de control acces ai posibilitatea de a bloca accesul celor care nu mai lucreaza in compania ta si in cazul in care o cartela de acces este pierduta, o poti bloca de la distanta. Deci riscurile ca cineva neautorizat sa intre in compania ta se apropie de zero.
  2. Un sistem de control acces iti permite sa stii cine intra in companie si cand. Spre deosebire de cheile obisnuite, cardurile de acces au un cod unic de identificare pe care il poti atribui fiecarui angajat. Acest cod iti permite sa stii cine a intrat in companie la orice ora, iar in cazul unei infractiuni stii cine a fost la birou la ora la care s-a produs infractiunea. De asemenea in cazul unui incendiu poti monitoriza daca toti angajatii care au intrat in acea zi la munca au evacuat cladirea in siguranta, astfel poti face mult mai usoara treaba pompierilor. De asemenea aceasta masura te poate ajuta sa pontezi mai usor fiecare angajat pentru orele lucrate. Poti verifica zilele in care a lipsit si zilele in care a fost plecat de la munca pentru cateva ore. Cu un astfel de sistem de control acces nici-un angajat nu o sa isi mai faca griji ca nu are toate orele pontate.
  3. Cu controlul accesului poti seta restrictii in anumite zone ale companiei in anumite perioade de timp. O cheie obisnuita ii ofera acces fiecarui angajat in orice zona a companiei. Insa folosirea unei yale electromagnetice cu control acces iti permite sa opresti accesul unei categorii de angajati in anumite zone ale companiei. Sau poti bloca pentru o perioada de timp accesul in interiorul companiei pentru toti angajatii pentru a fi sigur ca nimeni nu intra in afara orelor de program.

 De unde cumperi sisteme de control acces?

In sectiunea cu produse a site-ului www.rovision.ro  gasesti atat terminale control acces cu recunoastere faciala care iti permit verificarea temperaturii angajatilor cat si dispozitiv control acces la cele mai bune preturi. Alege acum cea mai buna solutie pentru protejarea companiei si siguranta angajatilor.