Regulament CONCURS

Tema concursului: ROVISION PENTRU SIGURANTA CASEI TALE – Castiga cu Dahua, by ROVISION

Concursul se desfășoară în perioada 01.08.2021 – 15.08.2021

Pentru a participa la concurs, vă invităm să citiți cu atenție regulamentul!

1. Premii:

2. Conditii de participare la concurs.

2.1 Pentru a se înscrie în campanie, participanții trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții:

a) Pentru a putea participa la tombola cu premii “Castiga cu Dahua, by ROVISION”, resellerii actuali sau noii parteneri ROVISION trebuie sa aiba deja un cont sau sa se inregistreze in platforma B2B. Acest lucru se poate realiza accesand urmatorul link: https://rovision.ro/inregistrare/

b) Participanții trebuie să plaseze in perioada de desfasurare a concursului comenzi de minim 500 de lei fara TVA pe platforma B2B Rovision.

c) Participanții trebuie să ia la cunoștință și acceptă Regulamentul Concursului.

d) Participanții trebuie să respecte prevederile prezentului Regulament precum și orice alte indicații date de Organizator în vederea desfășurării în condiții normale a Concursului.

2.2 Vor fi luate în considerare doar persoanele cărora li se pot verifica comentariile și share-urile.

3. Mecanism de acordare a premiilor și desemnarea câștigătorilor

3.1. Organizatorul va întocmi o listă cu numele și prenumele tuturor participanților ce întrunesc condițiile de la punctul 2.

3.2. Câștigătorii concursului vor fi aleși cu ajutorul site-ului „www.random.org”

3.3. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 18.08.2021, pe pagina de FB al www.rovision.ro firma S.C. Cristal S.R.L., CUI 951839, J04/21/1992 sediul social in Str. Letea nr.2 Bacau

Dispoziții generale

4. Organizatorul concursului este SC Cristal SRL

5. Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de www.rovision.ro, Bacău, pe adresa www.rovision.ro/concurs

 

7. Participarea la acest concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

8. Canalul oficial de comunicare cu participanții pentru acest concurs este pagina de https://www.facebook.com/SistemeDeSupraveghereVideo⁠

9. Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.

10. Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă un cont de client Rovision care să fie asociat unei persoane reale.

11. Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor.

12. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. În cazul în care regulamentul va suferi modificări, acest lucru va fi anunțat pe canalul oficial de comunicare.

13. Organizatorul are dreptul să facă publice postările pe care le consideră de interes pe pagina de https://www.facebook.com/SistemeDeSupraveghereVideo, cât și în alte medii online. https://www.facebook.com/SistemeDeSupraveghereVideo dreptul de a anunţa public, pe pagina de https://www.facebook.com/SistemeDeSupraveghereVideo câştigătorilor!

14. După desemnarea câştigătorilor, aceștia vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SistemeDeSupraveghereVideo, urmând să stabilim detaliile prin care vor intra in posesia premiului.

15. După ce s-au anunțat câștigătorii, aceștia au obligația de a trimite organizatorilor concursului într-un mesaj, pe pagina de https://www.facebook.com/SistemeDeSupraveghereVideo, Numele, Prenumele si adresa lor, pentru a valida concursul și pentru a se evita fraudarea lui, nerespectarea duce după sine anularea premiului.

16. Neconformarea cu prezentul regulament aduce după sine anularea premiului.

17. Premiile câştigate se acordă sub forma menționată la pct. 1. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul va furniza datele necesare (Nume, prenume, adresa, numar de telefon). Organizatorul asigura transport gratuit in Romania. Pentru destinatii inafara granitelor, costurile transportului vor fi achitate de catre castigator (doar cu acordul acestuia).

18. Ridicarea premiilor se face strict prin metoda descrisă la pct 17. din prezentul Regulament.

19. Premiile nu sunt rambursate în bani. Premiile necâștigate/neridicate se anulează.

20. Poate participa la acest concurs orice persoana fizica sau juridica autorizata  care are varsta minima  de 18 ani.

 

Mult Succes!