Cumpara Kit 6 camere supraveghere video exterior din oferta Rovision. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Kit 6 camere supraveghere video exterior

Pentru clientii care se afla la achizitia unui sistem de supraveghere video, piata extrem de generoasa poate debusola, mai ales in contextul absentei unor criterii de selectie.

Magazinul Rovision.ro faciliteaza procesul selectiei si va ofera numeroase categorii de produse, acoperind cat mai multe dintre nevoile de securizare ale consumatorilor. Daca sunteti interesat de achizitia unui kit 6 camere supraveghere video exterior, la magazinul nostru veti gasi cea mai potrivita solutie pentru dvs, la un pret convenabil.

Ce elemente conteaza cand alegeti un kit 6 camere supraveghere video exterior?

Un kit format din 6 camere reprezinta o solutie adecvata pentru supravegherea video a parcarilor, curtilor rezidentiale de mari dimensiuni, spatiilor publice, sau a intersectiilor stradale traficate. Va sugeram sa va orientati dupa cateva elemente atunci cand selectati un kit 6 camere supraveghere video exterior:

  • Rezistenta la temperaturile extreme si conditiile meteo nefavorabile pentru camerele de supraveghere (ip66, ip67)
  • Abilitati de zoom-are
  • Functii de inteligenta artificiala precum detectie faciala, detectie obiect lipsa, parcare neregulamentara, detectie placuta de inmatriculare
  • Posibilitatea accesarii de la distanta a sistemului de supraveghere
  • Vizibilitate pe timpul noptii
  • Protectie anti-vandal, atunci cand kitul este amplasat cu risc inalt pentru efractie
  • Capacitatea de captare a semnalului audio

Camerele din Sistem Supraveghere Video 6 Camere Exterior 2mp, 1080p Full Hd vin cu carcasa de plastic metalizat, sistemul fiind potrivit in protectia intrarilor in blocuri, parcari, garaje, centre comerciale, cladiri de birouri. Pe landa cele 6x camere supraveghere exterior ahd 1080 full hd se afla si un DVR pentabrid, 6x cablu supraveghere sertizat, sursa alimentare si cablu splitter. Camerele capteaza imagini pe timpul noptii pana la 20m si vin cu senzor prezenta, pentru versatilitate crescuta.  Prin doar cateva setari, veti putea accesa sistemul direct de pe telefon, pc, tableta.

Atunci cand apreciati versatilitatea intr-un sistem de supraveghere, un Sistem Supraveghere Video Profesional 6 Camere 5mp Starlight Cu Led este o alegere inspirata. Sistemul contine 6x camere supraveghere exterior Rovision Starlight, DVR pentabrid 8 canale, alimentator sursa de alimentare, cablu de retea utp cat5, splitter cu 8 iesiri, 6x set video balun, precum si 6mufe alimentare tata cu fir. El permite adaugarea a altor 2 camere si poate fi utilizat atat la interior, cat si la exterior. Camerele de supraveghere vin cu microfon DAC si  ofera imagini 5mp. Sistemul este ideal pentru scoli, magazine, parcari.

Kit 6 Camere Supraveghere Ip Cu Poe Exterior Hikvision 8mp vine cu 6 camere supravgehere exterior hikvision 4mp, recorder nvr pentru inregistrare si accesorii necesare pentru instalare. Camerele ofera imagini extrem de detaliate si clare (4mp), putand surprinde imagini si pe timpul noptii pana la 80m. Camerele functioneaza la temperaturi intre -30 si +60 grade, avand un grad de rezistenta la conditiile meteo de ip67. Puteti accesa sistemul prin aplicatia pentru iPhone sau Android.

Doriti sisteme de supraveghere video?

Fie ca aveti nevoie doar de o camera de supraveghere sau un set complet, la Rovision.ro veti avea posibilitatea sa alegeti dintre numeroase modele si categorii. Preturile sunt atractive iar echipa noastra va poate ghida oricand!