Hik-Connect versiunea 6—ce aduce nou ultima versiune?

Blog hik-connect 6 pentru case si firme

Software-ul Hik-Connect, disponibil pentru PC și dispozitive mobile, a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii rezidențiali, afacerile mici și mijlocii să funcționeze eficient și să managerieze dispozitivele de securitate de la distanță. Software-ul Hik-Connect 6 este adecvat și întreprinderilor cu mai multe locații.

În contextul vieții moderne, puterea monitorizării continue, alarmele la intruziune, video-interfonul, controlul accesului—toate acestea și multe alte funcții combinate într-o singură platformă—mențin proprietățile rezidențiale, comerciale conectate și protejate în orice moment.

Hik-Connect 6, eficientul software de securitate bazat în Cloud, nu încetează să devină mai bun. Ultima actualizare optimizează sistemul de monitorizare de la distanță, care devine mai eficientă și mai ușor de folosit de către utilizatori.

Cele mai recente îmbunătățiri extind acoperirea funcției Team Mode (Modul Echipă), care asigura deja managementul supravegherii pentru mai multe locații fizice. Astfel, funcția se extinde și la autobuze, taxiuri, camioane și alte vehicule similare. O altă optimizare semnificativă este introducerea funcției Motion Detection 2.0 (detecție mișcare). Ea aduce inteligență de tip Deep Learning pentru sistem, backup mai bun pentru alarmele video, etc.

hik-connect team mode personal mode

Cele mai semnificative optimizări

Motion Detection 2.0—căutare inteligentă de persoane și vehicule

Răspunzând solicitărilor de la utilizatori echipa Hikvision aduce îmbunătățiri specifice pentru Hik-Connect 6. Astfel, funcția Hik-Connect Team Mode se conectează acum direct cu toate camerele de supraveghere Hikvision echipate cu Motion Detection 2.0 pentru activarea funcției amintite.

Aceasta îmbină funcția de detecție a mișcării, folosită la scară largă,  cu algoritmi de Deep Learning (Învățare profundă) care fac diferențierea dintre persoane, vehicule și alte obiecte aflate în mișcare. Datorită funcției Team Mode, veți putea căuta rapid prin înregistrările de pe mai multe canale pentru a identifica evenimentele semnificative.

Această funcție este valabilă și pentru utilizatorii de dispozitive NVR din seria Q/K (cu versiune de firmware 4.74.000 sau ulterioară), care au criptare fluxului de înregistrări activată.

Integrarea cu sistemul de securitate Hikvision mobil de la bord

Prin conectarea la sistemul de securitate Hikvision mobil de la bord, Team Mode de la Hik-Connect se poate folosi acum pentru a asigura management de securitate de la distanță pentru autobuze, taxiuri, camioane și alte tipuri de vehicule. Cu noua versiune, interiorul vehiculelor, precum și mediul înconjurător, locația precisă pot fi monitorizate de la distanță, în timp real.

Astfel, puteți vizualiza actualizarea statusului unui vehicul, manageria permisiunile pentru șofer, conecta vehicule cu șoferi, crea grupuri de șoferi, etc. De asemeni, cu noua versiune se pot genera și exporta rapoarte de la software-ul Hik-Connect pentru analiză ulterioară în vederea luării unor decizii.

Activare simplificată a licenței prin autoservire

În urma actualizării, activarea licențelor în Hik-Connect Team Mode este ceva mai directă. Procesul se poate manageria de către utilizator și nu mai este nevoie de asistența unui instalator profesionist. Experiența pentru utilizator se simplifică major.

Backup bazat în Cloud și împărtășire pentru videoclipurile de alarmă

Prin noua versiune, utilizatorul poate acum accesa și împărtăși alarmele video cu ușurință, printr-un portal web, folosind URL. Recipienții pot vizualiza video-urile fără să fie nevoie să se logheze la un cont Hik-Connect. Partea cea mai bună pentru acest serviciu este că, în urma actualizării, el a devenit gratuit.

Ce spun utilizatorii de aplicație Hik-Connect 6

Utilizatorii aplicației Hik-Connect 6 apreciază aplicația pentru notificările precum Line Crossing (depășire linie), Motion Detection, Intruder alert (alertă intrus) setate din sistemul principal. Fiecare cameră din sistem poate fi vizualizată pe ecran simultan cu celelalte sau individual.

Setarea din fabrică este pentru video de rezoluție redusă pentru imaginile live și înregistrări. Printr-o simplă atingere de ecran, setarea poate fi modificată la HD. Se pot capta poze sau video de la fluxul live sau rula playback fișiere, împărtăși imaginile de pe telefon așa cum ați face cu oricare altă poză sau video.

Aplicația permite verificarea video-urilor live de oriunde, oricând, recuperarea și rularea video-urilor la viteze diverse. Se poate sări direct la evenimentele semnificative și naviga mai repede prin video-uri datorită filtrelor de căutare.

Armarea și dezarmarea sistemului se pot face prin câțiva pași și este posibilă vizualizarea de clipuri video în timp real de 7 secunde sau până la 20 de fotografii. Înainte de a se permite accesul, pot fi efectuate vide- call-uri two-way cu musafirii și utilizatorii pot încuia și descuia uși direct de pe dispozitivul mobil.

Utilizatorii rezidențiali semnalează că este crucial ca setările pentru DVR sau NVR să fie realizate corect. Trebuie ca fluxul pentru fiecare cameră să nu treacă de calitatea full HD pentru ca playbackul și transmisia live să nu fie încete pe rețeaua 3G sau 4G sau pe rețeaua Wi-Fi. 

Descoperiți mai mult!

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante optimizări prezente la software-ul Hik-Connect. Optimizarea detecției de alarme, modurile mai sofisticate de monitorizare și management de timp și prezență, precum și optimizarea controlului de acces sunt alte aspecte benefice.