Camere supraveghere Analog - produse începând de la 45.00 lei

Camere supraveghere Analog - 255 produse

Afișez 1 - 48 din 255 de rezultate

Camere de supraveghere Analog – AHD

Analog HD este un nou standard de transmisie video de mare rezolutie pe cablu coaxial. Camere de supraveghere analog AHD folosesc o noua tehnologie de transmisie video prin coaxial pentru a produce imagini exceptionale HD. Tehnologia AHD aduce imagini mult superioare sistemelor analogice si ofera sisteme la cost redus, usor de instalat.

Camere de supraveghere video analoge cu rezolutii de inalta calitate

Tehnologiile diverse  din domeniul echipamentelor de supraveghere video fac posibila alegerea celui mai potrivit sistem pentru aplicatia detinuta. In functie de necesitatile de securizare specificul spatiului de supravegheat, dar si bugetului disponibil, astazi clientii au la dispozitie numeroase tipuri si modele de camere de la producatori diversi.

Ce este tehnologia Analog HD?

Tehnologia AHD se refera la tehnologie analog de inalta definitie si surclaseaza tehnologia analog cu rezolutie scazuta. Prin completarea cu recorderele digitale AHD, camerele de supraveghere AHD ofera imagini cu rezolutie inalta, capacitate de operare de la distanta, dar prin intermediul tehnologiei AHD care este compatibila cu cablurile deja existente.

Camerele de supraveghere AHD ofera imagini de calitate superioara, chiar daca acuratetea lor nu o egaleaza pe cea a camerelor TVI-AHD. Aceste camere nu necesita configuratii speciale precum camerele IP, ele putand fi conectate si operabile imediat dupa instalare.  Preturile avantajoase si calitatea imaginilor oferite sunt factori decisivi in alegerea camerelor de supraveghere AHD.

Tehnologia AHD presupune transmisie sigura pe distante lungi (chiar si pana la 500m) a semnalului digital HD pe un cablu de transmisie analog deja existent. Ea adopta separarea de semnal si tehnologia de filtrare a simularii, care reduce semnificativ zgomotul de fundal. Comparativ cu produsele HD traditionale, camerele AHD se evidentiaza prin calitatea imaginii, claritate si egaleaza pana si produsele HD 1080p. Preturile camerelor AHD sunt, insa,  mai reduse decat ale celor full HD.

Cum sa alegeti camerele de supraveghere AHD?

Va sugeram sa examinati cateva aspecte atunci cand va decideti asupra camerelor de supraveghere.

AHD CVI, TVI, CVBS

Exista modele de camere AHD 4 in 1, care ofera toate cele 4 tipuri de semnal video. Semnalul AHD este cel mai important pentru video-ul analog HD, constituind standardul international care va permite sa folositi camere AHD cu orice recorder DVR AHD. Denumite si Turbo HD, CVI si TVI sunt similare tehnologiei AHD, dar sunt specifice pentru anumiti producatori. CVBS se refera la tehnologia analog mai veche, cu rezolutie scazuta.

Rezolutia video

Cele mai multe camere AHD va permit sa alegeti calitatea optima a imaginii la bugetul disponibil. Puteti alege intre camere cu rezolutie de 2MP pana la 8MP. Camerele 2MP, denumite si 1080p sau Full HD reprezinta standardul in materie de HD si intrunesc nevoile celor mai multe sisteme de supraveghere video. In aplicatiile in care aveti nevoie de captarea celor mai fine detalii, va sugeram sa optati pentru camerele 8MP (4K). Puteti combina camere cu rezolutii diferite, in acord cu aria pe care o supravegheati video.

Tipul de cablu folosit

Camerere AHD sunt conectate la recorderul DVR prin acelasi cablu coaxial ca si camerele analog CCTV, respective RG59 sau RG6. Cablul RG59 poate sa transmita semnal video pe distante lungi, fara  ca sa fie diminuata calitatea imaginilor. Puteti folosi cu incredere cablul RG59 pana la distante de 500m. Unele camere AHD folosesc cablu UTP cu video balun pentru distante de pana la 320m.