Camere de Supraveghere Asytech

Asytech este o companie românească specializată în oferirea de soluții de supraveghere video și sisteme de securitate. Fondată in 2004, compania furnizează o gamă diversificată de produse și servicii de sisteme de supraveghere video.

În catalogul produselor Asytech se regăsesc camere de supraveghere analogice și IP, sisteme de înregistrare video NVR și DVR, software de management video, sisteme de control acces, sisteme de alarmă, etc. Asytech deține certificări semnificative în domeniu, precum ISO 9001 și ISO 27001. Compania are parteneriate cu producători de renume în industria de securitate, cum ar fi Hikvision, Dahua, Axis și alții.

Prin ce se evidențiază camerele de supraveghere analog Asytech

Camerele de supraveghere Asytech se evidențiază prin calitate și raportul atrăgător calitate-preț. Iată care sunt cele mai semnificative atribute ale camerelor de supraveghere analog Asytech:

Fiabilitate și durabilitate

Camerele de supraveghere de tip analog Asyetech sunt apreciate pentru fiabilitate și durabilitate. Ele sunt realizate pentru a putea funcționa la parametri optimi pentru mult timp, în condiții variate de mediu.

Sunt disponibile modele pentru exterior, capabile să funcționeze la temperaturi între -300C și +600C. Ele pot avea grad de protecție la apă, praf, elemente naturale IP66. Carcasa poate fi realizată din metal.

Calitate bună pentru imagini

Asytech întreprinde măsuri pentru ca produsele de supraveghere video să furnizeze calitate superioară pentru imagini, chiar la condiții de lumină redusă sau întuneric complet. Camerele analog Asytech pot capta detalii esențiale în orice condiții de iluminare.

Pentru a furniza calitate bună a imaginilor pe întuneric, unele camere analog Asytech sunt echipate cu  LED-uri Exir. Vizibilitatea pe timpul nopții poate ajunge și la 70m sau mai mult. Senzorul camerei poate fi CMOS, de 5MP pentru a furniza imagini clare, de calitate superioară.

Camerele analog Asytech pot prezenta LED-uri IR încorporate pentru vizibilitate în condiții de lumină slabă sau întuneric complet. Astfel, supravegherea va fi eficientă și pe timpul nopții.

Datorită senzorilor puternici, camerele captează imagini ce permit identificarea obiectelor cât mai natural. Multe camere analog Asytech oferă rezoluție HD sau chiar mai mare (5MP), pentru imagini clare și detaliate.

Funcții avansate de prelucrare a imaginii

Camerele analog Asytech pot avea tehnologie WDR (Wide Dynamic Range), care permite compensarea diferențelor de iluminare într-o scenă. Astfel, se pot capta detalii atât în zonele luminoase, cât și în cele întunecate.

Poate fi prezentă și tehnologia DNR (Digital Noise Reduction), ce ajută la reducerea zgomotului digital din imaginile captate. Imaginile vor fi clare, chiar și la lumina slabă.

Camerele analog pot fi configurate pentru detecția mișcării într-o anumită zonă și trimite alerte utilizatorilor. Unele modele pot prezenta funcții avansate de analiză video, precum linii virtuale, intruziune în zonă, numărare de obiecte etc.

Design ergonomic

Camerele analog Asytech sunt concepute pentru a se integra facil, armonios în diverse medii. Ele au un  aspect  curat, aerisit, profesional. Fie că este vorba despre un design turret, bullet sau alt tip de cameră, modelele analog Asytech vor fi ușor de montat și poziționat.

Flexibilitate

Asytech produce numeroase modele de camere: dome, bullet, camere PTZ pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de supraveghere atât de diverse ale clienților.

Compatibilitate

Camerele de supraveghere analog Asytech sunt compatibile cu diverse sisteme DVR (Digital Video Recorder) și echipamente de supraveghere analogice existente. Ele sunt opțiuni flexibile, mai ales dacă intenționați să actualizați sau să extindeți infrastructura  de supraveghere care există deja.

Spre exemplu, sunt disponibile modele în gama Hibrid-HD, cu semnal de ieșire AHD/TVI/CVI/CVBS . Acesta este selectabil din dipswitch pe cablu.

Prin urmare, camerele de supraveghere analog Asytech constituie combinație solidă de calitate, fiabilitate și funcționalitate avansată, fiind o alegere populară în domeniul securității și monitorizării.