SC Cristal SRL activeaza in  cadrul Tehnologiei Comunicației si a Informației din Romania (TIC).

Compania noastră, importator de 7 ani in Romania, oferă servicii esențiale în dezvoltarea CCTV.

SC Cristal SRL, are sediul social in Str. Letea nr 2 BACAU, ROMANIA si este înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub nr. J04/21/1992, CUI 951839.

Punctul de lucru este situat in Bacău, strada Alecu Russo nr. 88.

telefon 0334.405.358 – Luni – Vineri 09-18

Părerile clienților noștri de pe Compari:

Camerele de supraveghere de pe  site-ul nostru sunt soluția perfecta pentru a va proteja proprietatea, casa sau afacerile de orice fel, să aveți o vedere de control în jurul clădirilor, spatiilor supravegheate și în camerele dvs. non-stop. Senzorii de înaltă rezoluție va oferă imagini vii cu claritate ridicată în calitate HD sau ful HD și datorită transmisiei audio puteți auzi ce se întâmplă în interior și în exterior. Modelele existente permit vizionarea de la distanță și obiectivele cu zoom va  dezvăluie detalii suplimentare. Cu funcția de vizionare nocturnă și iluminarea cu LED-uri, camerele HD sau full HD creează o vedere clară nu numai în timpul zilei ci și noaptea.

Avem cel mai mic preț de pe web la multe articole si de aceea compania noastră va oferă calitate cu cel mai mic adaos comercial.

Amplasate în locurile importante pentru dvs., sistemele de supraveghere  asigură mai multă siguranță și mai puține infracțiuni .

Ce este o cameră de securitate?   

Camerele de supraveghere va  pot proteja împotriva infractorilor. Dar aceasta nu este singura treabă pe care o fac camerele moderne. În plus față de securitatea adăugată, puteți să vă uitați în propriul apartament, casă sau birou de oriunde va aflați. Instalarea și punerea în funcțiune nu mai este  mult timp o problemă, deoarece multe dispozitive pot fi instalate acum cu ușurință. Tehnologiile moderne, smartphone-uri ne ajuta la vizionarea imaginilor in timp real . Multe camere de supraveghere prezintă de asemenea imagini perfecte noaptea.

Cameră de securitate cu cablu sau port internet

Instalarea și punerea în funcțiune a unei camere de supraveghere este extrem de ușoară. Imaginea camerei live este  trimisa către monitoare și dispozitive de înregistrare prin cablu. Sarcinile monitoarelor clasice de supraveghere sunt preluate din ce în ce mai mult de smartphone-uri, tablete sau computere. Modelele din rețea își distribuie semnalele prin WLAN sau cablu de rețea către computere și servere de înregistrare din rețeaua dvs. Înregistrările de imagine și sunet criptate în siguranță sunt trimise prin Internet către smartphone-ul dvs., serverele FTP sau cloud sau orice computer pe care vă puteți conecta în siguranță cu parola.

Camerele de supraveghere inteligente cu conexiune cloud și recunoaștere a feței, pot distinge chiar persoanele străine de prieteni. Camerele inteligente trimit un mesaj către telefonul mobil atunci când persoanele potrivite intră în birou sau în spațiul de locuit și sună alarma pentru persoanele necunoscute.

Camere de supraveghere pentru birouri, magazine, clădiri si spatii de locuit

În primul rând gândiți-vă ce zone ar trebui să monitorizeze camerele. Camerele de supraveghere în aer liber cu protecție împotriva apei și a intemperiilor efectuează sarcini de supraveghere în aer liber. De asemenea construcția lor sfidează condițiile meteorologice nefavorabile cu ploaie, temperaturi ridicate sau scăzute .  Izolația carcasei camerei de exterior asigură nepătrunderea umezelii în interior și  interferenta acesteia cu funcțiile camerei. Camerele de supraveghere pentru interioare sunt proiectate pentru spații interioare. Corpul lor este de obicei mai subțire și mai puțin  voluminos. O singură cameră este adesea suficientă pentru controlul video al unei singure zone de intrare sau a unei camere specifice. În cazul în care o casă, o zonă mai mare sau o întreaga clădire trebuie protejate, se recomandă o combinație de camere de supraveghere diferite, care funcționează împreună optim și protejează zonele individuale într-un mod vizat.

Ce tipuri de camere de supraveghere există?

Camerele de supraveghere și de securitate diferă în funcție de tehnologia lor. Aici puteți afla ce sistem este cel mai potrivit pentru dvs.

Camere de supraveghere IP               

Camerele de supraveghere IP prin cablu transmit date video și audio prin cablul de rețea și prin urmare, prin infrastructura de rețea care este de obicei deja instalată de provederi de internet, nu depindeți de cabluri separate. Un cablu Ethernet simplu este suficient pentru a integra o cameră IP în propria rețea. Rețeaua IP reduce semnificativ costurile de instalare și de operare.

Camerele IP transmit imaginile capturate în formă criptată ca un flux video în întreaga rețea IP și dacă este necesar între diferite locații. În comparație cu camerele cu cablu convenționale, calitatea imaginii este de obicei mai mare. Configurarea și administrarea au loc prin intermediul interfeței web ca și în cazul routerelor. Acest lucru face ca camerele IP să fie o alegere bună pentru supravegherea video la distanță.

Aici le puteti gasi

Majoritatea camerelor de rețea sunt compatibile PoE și acceptă Power-over-Ethernet – PoE pe scurt. Această funcție practică trimite sursa de alimentare pentru camera IP împreună cu datele prin cablul Ethernet. Datorită PoE, este suficient un singur cablu. Nu este nevoie de un cablu de alimentare suplimentar sau de o sursă de alimentare separată ca sursă de tensiune și puteți monta camera în locații fără nici o altă sursă de alimentare. Un comutator cu funcție PoE sau un injector PoE care este inclus cu camerele IP sau disponibile ca accesoriu, se ocupă de alimentarea cu energie a rețelei.

Bine de știut: Cu Powerline camerele IP pot fi operate și acolo unde nu este disponibil un cablu de rețea.

Camere de supraveghere wireless                             

Camerele de supraveghere wireless pot fi instalate rapid, utilizate flexibil și puse în funcțiune într-un timp scurt. Acestea sunt foarte potrivite pentru montarea simplă fără a pune cabluri și necesită doar acces la curent.

 Aici le puteti gasi

Camerele WLAN utilizează protocolul IP, pot fi integrate în WLAN și îl utilizează pentru a transmite fluxurile lor video. Tot ce aveți nevoie este o priză de alimentare, iar transmisia video WiFi poate începe.

Punctele importante ale camerelor de supraveghere WLAN sunt gama și calitatea imaginii. Raza de acțiune depinde de modulul de transmisie al camerei IP . Condițiile structurale cum ar fi pereții, tavanele false, suprafețele din sticlă și metal, betonul și sursele de interferențe din vecinătate reduc raza efectivă. Cu cât mai multe obstacole trebuie să pătrundă undele radio, cu atât este mai mica raza wireless a camerei WLAN. Până la 25 de metri sunt realiste fără pierderi semnificative de calitate.

În plus față de distanța wireless care trebuie parcursă, lățimea de bandă wireless disponibilă în rețeaua dvs. determină cât de înaltă poate fi calitatea imaginii cu transmisia wireless. Fluxurile video HD generează o cantitate considerabilă de date. Cu cât mai multe camere de rețea fără fir partajează o rețea WLAN, cu atât este mai mică lățimea de bandă disponibilă matematic pentru un singur flux. Camerele WLAN compensează eventualele blocaje ale rețelei prin reducerea rezoluției și / sau a ratei cadrelor.

Camere cu fir

Caracteristica distinctivă a supravegherii video prin cablu este cablul de conexiune omonim la cameră pentru transmiterea semnalelor de imagine și sunet. Transportul semnalului prin cablu este fără interferențe rezistent la erori și fiabil. Transmisia are loc fără interferențe din partea altor surse radio din vecinătate. În plus camerele cu fir nu încarcă WLAN-ul. Așezarea cablului pe cameră implică o anumită cantitate de lucrări de instalare.

Aici le puteti gasi

Camere de supraveghere mobile

Camerele mobile sunt o alegere bună pentru înregistrări de supraveghere interioare și exterioare în afara rețelei WiFi. Se administrează fără alimentare de la rețea ele sunt alimentate prin panouri solare. Camerele mobile comunică prin rețeaua LTE utilizând o conexiune celulară și vă permit să utilizați supravegherea video indiferent de locația dvs. Modelele cu stocare pe carduri micro SD/ micro SD nici nu au nevoie de recepție LTE.

Camera de supraveghere  

Cum să o găsiți pe cea potrivită!

Varietatea camerelor de supraveghere este imensă și există produse speciale pentru numeroase domenii de aplicare. Acordați atenție următorilor factori pe care ar trebui să îi alegeți în funcție de nevoile dvs. personale:

Rezoluție:  Rezoluția senzorului CCD sau a senzorului CMOS, împreună cu alți factori este relevantă pentru calitatea imaginii, claritatea și afișarea imaginii. Cu camerele IP rezoluția camerei ( megapixeli) afectează cantitatea de date generate pentru fluxul video.

Construcție:  Camerele de supraveghere sunt disponibile ca modele profesionale sau de masă care pot fi configurate de către personal autorizat, ceea ce si recomandam sau în mod liber, pentru montarea pe perete și tavan, ca si camere cu cupolă rotative manual cu carcasă pentru cupolă cu funcție PTZ pentru panoramare, înclinare și zoom controlate de la distanță, precum și mini camere. Modelele PTZ permit controlul activ și mișcarea camerei.

Obiectivul și unghiul de vizualizare: Unghiul de vizualizare distanța focală și intensitatea luminii obiectivului determină cât de mare este aria acoperită de cameră. Cu un obiectiv zoom unghiul de vizualizare este reglabil. Camerele cu control al diafragmei oferă imagini utilizabile chiar și în condiții dificile de iluminare.

Vedere nocturnă: nu toate dispozitivele afișează imagini pe timp de noapte. Dacă este dorită viziunea pe timp de noapte acordați atenție sensibilității la lumină și raza LED-urilor IR încorporate în camerele de supraveghere.

Conexiune la smartphone-uri și tablete: multe camere acceptă afișarea imaginilor pe dispozitive mobile.

Funcția de înregistrare: modelele simple afișează doar imaginile dar nu înregistrează. Camerele cu funcție de înregistrare stochează imaginile în funcție de varianta pe un har disk  sau card SD/micro SD.

Înregistrare continuă: la unele modele există opțiunea de înregistrare continuă sau activare prin detectarea mișcării sau aplicații pentru smartphone.

Detectarea mișcării: o mișcare sau un sunet este suficient și camera pornește. Este înregistrat doar atunci când se întâmplă ceva. Detectarea mișcării se bazează pe modificări ale conținutului imaginii sau mai bine printr-un senzor de mișcare PIR încorporat.

Sfaturi despre cum să utilizați camerele de securitate în siguranță

Schimbarea parolelor standard: În timpul configurării modificați parola specificată de producător pentru accesarea camerei. Cu cât noua parolă este mai lungă și mai complicată cu atât este mai sigură. Asigurați-vă ca o păstrați in siguranță pentru a evita eventuale neplăceri.

Actualizare firmware: actualizările firmware aduc funcții suplimentare și închid lacunele de securitate necunoscute. Prin urmare este important să instalați actualizările furnizate de producătorul camerei cât mai curând posibil.

Configurarea conturilor de utilizator: Multe camere oferă opțiunea de a gradua accesul la înregistrări prin intermediul conturilor de utilizator. În calitate de administrator puteți defini cu exactitate ce drepturi de acces are un utilizator.

In funcție de bugetul dumneavoastră va recomandam  kituri si camere de supraveghere Rovision si nu numai.

Spor la cumpărături!

Situl www.rovision.ro va oferă si montaj camere supraveghere in județul Bacău dar si in toata tara prin colaboratori avizați IGPR.