Politica de retur

Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 30 de zile calendaristice DOAR DE LA PERSOANE FIZICE

de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

 • in primele 15 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;
 • pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita inlocuirea produselor.

Dreptul de retragere:

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile.

Conform legislatiei in vigoare, perioada de retragere expira dupa 15 zile începand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.conform legislatiei in vigoare ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021

Acest lucru se refera la persoane fizice, la persoane juridice dreptul de retragere nu este reglementat in lege si Cristal SRL ofera posibilitatea primirii de catre client a unui voucher pentru suma platita sau schimbarea produselor numai daca sunt conforme si Societatea nu are parte de vina conform facturii ce tine loc de contract vanzare cumparare la distanta intre doua persoane juridice.

Procedura pentru returnarea produselor:

Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur de mai jos sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email garantie@rovision.ro care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

 

Recomandari pentru returnarea produselor:

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.

Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

 

Exceptii de la returnarea produselor fac:

 1. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
 2. Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);
 3. Produsele care au licente software;
 4. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)
 5. Produsele din categoria Anti Spionaj;

 

Foarte important:

SC CRISTAL SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 1 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client.

Procedura completa de returnare a produselor, precum si formularul de returnare le gasiti aici.

Recomandari pentru returnarea produselor achizitionate: Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face doar prin curierat rapid. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor. Conform O.U.G. nr. 34/2014 si ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021

SC CRISTAL SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fără ambalaj etc. Pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 1 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

Te rugam ca produsele pe care le returnezi sa fie resetate la valorile din fabrica, fara a fi securizate cu cont de utilizator si parola. In cazul in care resetarea nu a fost efectuata inainte ca produsul sa ajunga la noi, se va retine din contravaloarea produsului suma de 100 lei + TVA, aceasta suma reprezentand taxa de aducere a produsului la statusul de nou.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0334.405.358 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie pe adresa de mail garantie@rovision.ro

 

După completarea formularului si trimiterea lui veti primi prin email un raspuns automat ce va contine datele dumneavoastra si un numar de caz alocat. Va rugam atasati in colet o copie a acestui email si una a facturii pe care ati primit-o odata cu produsul sau produsele.

  Date Personale

  Date Comanda