Camere supraveghere IP - produse începând de la 120.21 lei

Camere supraveghere IP - 467 produse

Afișez 1 - 48 din 467 de rezultate

Camere de supraveghere IP – siguranta si eficienta in monitorizarea spatiilor

Atunci cand securitatea casei sau a altui obiectiv de natura rezidentiala sau comerciala este o necesitate pentru asigurarea linistii tale, poti opta sa instalezi camere de supraveghere IP exterioare sau interioare. Montajul acestor sisteme de inregistrare si transmisie a imaginilor video este o solutie economica, versatila si eficienta pentru anularea sau diminuarea pericolelor potentiale, asa cum este cazul efractiilor sau distrugerilor de bunuri.

Camere de supraveghere IP de exterior sau de interior pentru securitatea si linistea ta

Montajul unor camere de supraveghere este indicat acolo unde sunt preconizate anumite riscuri in privinta furtului sau vandalizarii de bunuri prin efractie. Totusi, chiar si pentru o locuinta, montajul unei camere sau al unui kit de supraveghere se poate dovedi a fi o investitie inteligenta, care te va proteja de neplaceri pentru o lunga perioada de timp.

Modelele de camere de supraveghere IP wireless sau cu conexiune directa la reteaua Ethernet preinstalata pot fi controlate in mod simplu de la distanta, fie de la terminale din gama calculatoarelor de tip desktop sau laptop prin reteaua cu fir intranet, fie prin intermediul internetului, cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefonul mobil cu sisteme de operare Android, Apple iOS sau Windows Mobile. Stocarea imaginilor se poate face atat local, pe hard disk-uri integrate in sistemul de supraveghere, cat si in cloud, exclusiv online sau chiar direct pe camerele de supraveghere IP WiFi, pe cardurile de tip SD integrate in anumite modele.

Ce sunt camerele IP?

O camera cu protocol internet sau camera IP sau camera de retea este o camera video digitala care primeste date de imagine si semnale de control printr-o retea IP. Unele camere IP capteaza si transmit imagini in mod de sine statator, altele transmit datele unei unitati de inregistrare video. Camerele IP se conecteaza la un router sau switch cu mufa RJ45 si cablu UTP.

Care sunt avantajele camerelor IP?

Avantajul camerelor IP este ca permit proprietarilor si companiilor sa-si vizualizeze camerele de la orice conexiune la internet prin intermediul unui laptop sau smartphone. Alte avantaje: rezolutie a imaginii in medie de patru ori mai buna decat camerele analoge, semnal audio bidirectional printr-un singur cablu, analiza superioara a imaginilor cu ajutorul inteligentei artificiale integrata in camera, transmisie securizata de date prin criptare, Power over Ethernet (PoE) care permite alimentarea camerei fara o sursa dedicata.