Camere supraveghere wireless - produse începând de la 120.21 lei

Camere supraveghere wireless - 67 produse

Afișez 1 - 48 din 67 de rezultate

Camera de supraveghere wireless

Camere  supraveghere wireless de conectare in retea. Camerele supraveghere  wireless au si conectare LAN pe mufa RJ45 pentru o conexiune mai stabila. Avantajul acestor camere wireless este mobilitatea, ele avand nevoie doar de o alimentare locala, semnalul video fiind transmis wireless la un routter. Puteti gasii camere ip Hikvision, camere wireless, camere wireless PTZ. Acestea se pot folosii cu succes in aplicatii rezidentiale, atunci cand doresti sa stii mereu ce se intampla in casa ta. Gama camerelor de supraveghere wireless, este completa: camere ip wireless de interior sau camere IP wireless de exterior, cu stocare direct pe SD card sau cu conectare pe NVR pentru gestionarea usoara a mai multor camere IP wireless simultan.

Camerele de supraveghere IP wireless sunt dispozitive care transmit semnalul video și audio prin rețea wireless, fără să fie necesare cabluri de conexiune. Caracteristicile speciale și avantajele numeroase stau la baza popularității camerelor de supraveghere IP wireless.

Ce caracteristici sunt prezente la camerele de supraveghere IP wireless

Iată care sunt caracteristicile camerelor de supraveghere IP wireless:

Conectivitate wireless

Camerele IP wireless utilizează rețele Wi-Fi pentru transmisia datelor spre router sau dispozitiv de stocare în rețea. Cu aceste camere nu sunt necesare cabluri de date. Instalarea se simplifică mult și utilizatorii capătă flexibilitate la amplasarea camerei.

Acces de la distanță

Utilizatorii pot accesa fluxurile video în timp real. Înregistrările pot fi accesate prin aplicații mobile sau interfețe web. Camerele IP wireless pot trimite notificări push sau e-mailuri dacă se detectează mișcarea sau alte evenimente semnificative.

Calitate superioară pentru imagini

Camerele de supraveghere IP wireless pot avea diverse rezoluții, de la 720p (HD) până la 4K (Ultra HD). Imaginile furnizate de camere sunt clare, cu multe detalii. Cele mai multe camere IP wireless sunt dotate cu LED-uri infraroșu pentru vizibilitate nocturnă. Ele permit supravegherea în condiții de lumină slabă sau întuneric complet.

Alimentare

Multe camere IP wireless se alimentează prin baterii reîncărcabile. Ele oferă autonomie variabilă, în funcție de model. Sunt disponibile camere ce se pot conecta la sursă de alimentare externă. Ele se pot utiliza continuu.

Funcții avansate

Camerele IP wireless au funcții de detecție a mișcării și pot declanșa automat înregistrarea. Ele pot trimite alerte utilizatorilor. Sunt disponibile modele ce asigură comunicare audio bi-direcțională. Ele captează și transmit sunetul, facilitând comunicarea cu ajutorul camerei.

Modelele IP wireless pot stoca înregistrările pe carduri de memorie sau se pot utiliza servicii de stocare în Cloud. Accesarea și backup ul pentru aceste modele sunt facile.

Criptare și securitate

Pentru a se evita accesarea neautorizată, multe camere IP wireless au criptare pentru transmisia video. Ele presupun autentificare cu parolă, diverse măsuri de securitate.

Avantajele camerelor de supraveghere IP wireless

Facilitate la instalare, mobilitate

Cu modelele IP wireless, instalarea se simplifică semnificativ. Se elimină cablurile de date și camerele pot fi relocate ușor, ori de câte ori se modifică nevoile de supraveghere. Camerele wireless IP se instalează ușor în locurile cu acces complicat.

Flexibilitate și versatilitate

Camerele IP wireless sunt potrivite pentru locuințe, birouri, magazine, depozite și alte locații unde monitorizarea este necesară. Ele permit monitorizarea și gestionarea sistemului de supraveghere de la distanță. În plus, oferă acces în timp real de oriunde.

Costuri reduse

Din moment ce nu sunt necesare cabluri de date, scad mult cheltuielile de instalare și mentenanță. Aceste modele sunt accesibile pentru utilizatorii cu bugete limitate. Sistemele IP wireless sunt mai ușor de extins. Se vor putea adăuga noi camere fără să fie nevoie să se modifice major structura.

Acoperire extinsă

Prin utilizarea tehnologiilor wireless, cum ar fi Wi-Fi sau rețelele celulare, camerele IP pot acoperi zone mai mari și pot fi amplasate în locuri îndepărtate de sursa de alimentare sau de rețeaua cablată.

Rezistență la intemperii

Multe camere IP wireless sunt executate pentru a rezista la condițiile meteorologice extreme, fiind potrivite pentru utilizarea în exterior.

Unde se recomandă camerele de supraveghere IP wireless

Camerele de supraveghere IP wireless se recomandă la:

  • Proprietăți rezidențiale sau comerciale de dimensiuni mici sau medii, unde cablarea ar fi dificilă sau costisitoare
  • Spații deschise, precum parcuri, curți sau terenuri de joacă, unde cablarea nu este posibilă
  • Clădiri istorice sau monumente, unde instalarea cablurilor afectează integritatea structurală sau aspectul estetic.
  • Șantiere de construcții sau locații temporare, unde sistemul de supraveghere trebuie să fie mobil și ușor de mutat
  • Zone îndepărtate sau greu accesibile, unde instalarea cablurilor ar fi extrem de costisitoare sau imposibilă.