Cablu alimentare - produse începând de la 8.90 lei

Cablu alimentare - 12 produse

Afișez toate cele 12 rezultate

Cabluri pentru sistemele de supraveghere video. Cabluri alimentare calculator, cablu audio transparent, cablu bifilar, etc.

Traim intr-o lume in care este important sa stai alert si sa iti securizezi spatiul rezidential, de birou,  comercial, etc. Zilele in care identificarea autorului unei efractii era dificila sunt apuse. Cu ajutorul camerelor CCTV, veti putea sta in siguranta. La rovision.ro veti gasi nu doar camere de supraveghere, ci si accesoriile necesare pentru montarea acestora. Intre acestea se regasesc si cablurile de alimentare.

Ce sunt cablurile de alimentare pentru sistemele CCTV?

Sistemele de supraveghere CCTV vin cu numeroase piese si elemente, fiecare dintre ele cu un rol specific in eficienta sistemelor de supraveghere video. Pentru un client mai putin avizat, cablurile de alimentare nu par sa aiba un rol esential. Cu toate acestea, cablurile de alimentare sunt esentiale pentru ca imaginea transmisa de camerele CCTV sa aiba calitate superioara.

Ce cabluri se folosesc in sistemele de supraveghere CCTV?

Tipurile de cabluri folosite in sistemele de supraveghere CCTV sunt multiple, fiecare avand un rol prestabilit in functionarea sistemelor:

  • Cablurile coaxiale- sunt esentiale in reducerea interferentelor de semnal
  • RG-6- este pentru latimile de banda mari si este realuzat din cupru si aluminiu
  • RG-59- 59 se refera la diametru
  • Plug and play- sunt cele mai ieftine cabluri
  • Cabluri siameze- au energie atasata si complicat de folosit
  • Cabluri de fibra optica- sunt cele mai scumpe modele
  • Cablurile incrucisate- sunt doua cabluri de cupru incrucisate

Ce aspecte sunt importante cand alegeti cablurile de alimentare?

Chiar daca sistemele de supraveghere video au evoluat mult si sunt astazi mai usor de instalat, ele necesita, in continuare, o atentie sporita si in alegerea elementelor care le compun. Va indemnam sa examinati cateva aspecte atunci cand cautati cabluri de alimentare CCTV:

Scopul pentru care instalati sistemul CCTV

Daca vorbim despre un spatiu comercial, calitatea semnalului video este fundamentala. Aceasta nu inseamna ca veti putea omite calitatea cablurilor de alimentare in supravegherea unei locuinte. Pur si simplu nevoile de supraveghere si securitate, spatiul acoperit sunt mai complexe si mai vaste in cadrul unei aplicatii comerciale.

Materialul cablurilor

Pentru sistemele de supraveghere CCTV, conductorul de cupru al cablului trebuie sa fie 95% cupru. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, cablurile coaxiale pot veni cu un grad solid electrolitic care contne 99,97% cupru pur. Astfel de cabluri sunt perfecte pentru camerele de supraveghere CCTV.

Specificul cablurilor

Examinati specificul cablurilor de alimentare. Odata ce v-ati clarificat tipul de care aveti nevoie, incercati sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste calitatea lor. Aveti nevoie de cabluri RG-59 si RG6 pentru a beneficia de o transmisie video fara distorsiuni.

Examinati toate detaliile

Chiar daca este necesar sa examinati cablurile necesare, nu omiteti sa va ganditi si la alte aspecte care vor conta pentru performanta acestora: locatia, sursa de alimentare, conectorii.

La rovision.ro veti gasi cabluri de alimentare usor de instalat la preturi avantajoase. Mai mult, ele au tehnologii de eficientizare a energiei astfel incat factura electrica de la sfarsitul lunii sa nu fie ridicata.