Camere supraveghere rotative speed dome - produse începând de la 279.00 lei

Camere supraveghere rotative speed dome - 40 produse

Afișez toate cele 40 de rezultate

Camere supraveghere rotative speed dome

Pot fi conectate la un DVR sau la o tastatura cu joystick. Aceste camere de supraveghere rotative speed dome se folosesc foarte des in aplicatiile cu operator/dispecer. Foarte utile in sisteme de supraveghere video profesionale unde se doreste preluarea de imagini din apropiere. Aceste camere de supraveghere video sunt dotate cu cu zoom optic puternic peste 10x facandu-le perfecte pentru supraveghere video pe domenii largi. Sunt perfecte pentru parcari, porturi, gari, terenuri, mall-uri, universitati, aeroporturi etc. Camere de supraveghere speed dome se pot roti 360 grade pe orizontala si 180 grade pe verticala. Camerele rotative speed dome pentru exterior sunt construite din metal dur rezistent la apa si alte intemperii, antivandal.

Spre deosebire de camerele de supraveghere traditionale, camerele rotative speed dome pot acoperi arii mai vaste. Modelele noi au profil compact si vin cu lentile motorizate pentru zoom. Rezolutia imaginilor oferite este inalta, toate aceste trasaturi explicand popularitatea acestor camere in  aplicatiile comerciale si rezidentiale.

Prin ce se disting camerele de supraveghere rotative?

Camerele de supraveghere rotative speed-dome sunt motorizate si pot orienta camera si realiza zoom, aducand in vizor detalii esentiale pentru aplicatia de supraveghere. Ele pot fi inclinate la unghi de 180 grade si repozitionate la 360 secunde de la distanta, in doar cateva secunde. Atunci cand doriti sa captati cat mai mule detalii fine, precum placute de inmatriculare, detalii ale chipului uman, camerele rotative speed dome  constituie una dintre cele mai bune alegeri.

Aceste camere sunt recomandate in supravegherea magazinelor, intrarilor in institutii, banci, muzee, dar si a curtilor rezidentiale si a parcarilor. Multe dintre aceste camere se regasesc in supravegherea intersectiilor aglomerate sau in cartierele cu risc inalt de infractionalitate.

Ce aspecte sa urmariti in alegerea unei camere de supraveghere rotative?

La rovision.ro veti gasi camere de supraveghere de tip bullet, dome, rotative, cu lentile fixe, de interior, exterior, de la producatori renumiti ca Hikvision, Dahua, Rovision, Uniview, Asytech. Va sugeram sa examinati modelele care va atrag, urmarind cateva aspecte esentiale pentru camerele rotative speed dome:

  • Control de la distanta. Unele modele pot fi controlate de la distanta direct din smartphone/tableta prin Internet prin recorderul DVR.
  • Control manual cu ajutorul unui joystick
  • Rotatii automate. Unele modele rotative pot fi configurate pentru a realizat functii de rotire, zoom, inclinare automat, pentru o perioada de timp prestabilita,  inainte de a se orienta la urmatoarea arie de supravegheat.
  • Vizibilitate in conditii de intuneric cele mai multe dintre camerele de supraveghere rotative vin astazi cu tehnologii ce permit captarea pe distante diferite a imaginilor chiar si in conditii de intuneric. Ele vor crea imagini alb-negru in intuneric.
  • Vizibilitate in conditii de iluminare scazuta- este importanta pentru captarea de imagini in orice moment, fara a se pierde calitatea imaginilor
  • Control prin software, ce permite configuratie personalizata. Veti pute accesa si controla imaginile chiar din iphone/laptop/ipad, smartphone de orice fel.

La rovision.ro veti gasi camere de supraveghere rotative speed dome de la producatori de incredere: Dahua, Hikvision, Uniview,

  • Supraveghere de locuinte, birouri
  • Supravegehere parcari, curti de institutii
  • Supraveghere de santiere, intersectii, parcari