Camere supraveghere Dahua - produse începând de la 74.99 lei

Camere supraveghere Dahua - 74 produse

Afișez 1 - 48 din 74 de rezultate

Camere supraveghere Dahua

Camere de supraveghere video de inalta definitie care are ca mod de transmisie cablu coaxial sau cablu utp/ftp impreuna cu video baloon. Transmisia se face pe distante de pana la 500 de metri.HDCVI integreaza semnalul video HD, audio si date si il trimite pe un singur cablu. Semnalul audio transmis prin HDCVI este la calitate ridicata. Canalele de date, de la si catre echipamente, permit atat control PTZ, cat si accesarea meniului OSD, a iesirilor sau a intrarilor de alarma.

Cine este Dahua?

Dahua este compania chineză care nu mai are nevoie de nici o introducere. Înființată în 2001, Dahua este unul dintre cei mai reprezentativi producători mondiali de echipamente de supraveghere video. Compania produce o gamă diversă de produse, inclusiv camere ip, camere analogice, dispozitive de înregistrare DVR  și NVR, sisteme de control al accesului, etc.

Prezentă în peste 180 de de țări, Dahua investește continuu în cercetare și dezvoltare. Compania se focusează pe tehnologii avansate precum analiza video inteligentă, inteligența artificială, transmisia datelor, etc.

De ce să optați pentru camere de supraveghere analog HDCVI Dahua

Camerele de supraveghere analog HDCVI Dahua sunt opțiuni de calitate superioară. Ele îmbină avantajele tehnologiei analogice tradiționale cu beneficiile transmisiei digitale. Cele mai semnificative atu-uri ale camerelor analogice HDCVI Dahua sunt:

Calitate video HD

Camerele de supraveghere analogice HDCVI Dahua au rezoluție de până la 1080p (2MP), furnizând imagini clare, detaliate. Ele folosesc cabluri coaxiale tradiționale pentru transmisia video digitală. În plus, oferă suport pentru semnalele video analogice și HD pe același cablu.

Transmisie pe distanțe mari

Modelele analogice HDCVI Dahua pot transmite semnale vide HD pe distanțe mari, de până la 800m. Se folosesc cabluri coaxiale și nu sunt necesare echipamente suplimentare.

Funcții de imagine avansate

Multe dintre camerele de supraveghere analogice HDCVI Dahua au funcții avansate de prelucrare a imaginii. Acestea sunt decisive pentru crearea unor imagini de calitate superioară la condiții de iluminare slabă sau la iluminare variabilă.

Astfel, sunt modele analogice HDCVI dotate cu tehnologie WDR (Wide Dynamic Range) care compensează zonele întunecate și luminoase din aceeași scenă. Se reduce zgomotul și imaginile furnizate de camere sunt mai clare.

Infraroșu IR

Cele mai multe camere HDCVI Dahua sunt dotate cu led-uri ir pentru vizibilitate pe timpul nopții. Se poate extinde capacitatea de supraveghere până la 50-100m în condiții de întuneric total.

Diverse funcții tehnice

Camerele Dahua HDCVI pot detecta mișcarea și trimite notificări spre utilizatori. Ele pot declanșa automat înregistrarea unui eveniment. Multe modele au funcții avansate de analiză video precum: recunoașterea feței, detecția intruziunii, detecția obiectelor abandonate, alte funcții inteligente.

Acolo unde este necesar, se pot achiziționa camere cu funcție audio bidirecțională. Acestea permit captarea sunetului ambiental, dar și comunicarea prin cameră.

Sunt disponibile camere cu funcții PTZce permit controlarea direcției și a zoom-ului camerei de la distanță.

Construcție solidă

Numeroase modele de exterior HDCVI au carcase solide, care rezistă la intemperii și vandalism. Astfel de camere funcționează la parametri optimi chiar și în condiții de temperatură și umezeală variabile.

Compatibilitate și facilitate la instalare

Mulți clienți aleg camerele de supraveghere analog HDCVI Dahua deoarece ele permit folosirea infrastructurii de cabluri coaxiale care există deja. Camerele sunt compatibile cu echipamentele analogice și HD-CVI Ele se pot configura și controla prin menuri OSD (on-screen display).

Oferă opțiuni de stocare locală

Multe dintre camerele analogice HDCVI Dahua oferă suport pentru stocarea locală pe card de memorie. În plus, ele pot fi integrate cu sisteme de înregistrare video digitale DVR sau cu rețele de stocare video NVR.

Camerele de supraveghere analog HDCVI Dahua sunt opțiuni excelente de optimizarea a sistemelor de supraveghere care există deja. Ele permit trecerea treptată spre tehnologia video digitală fără să fie nevoie de înlocuirea totală a infrastructurii de cabluri.