Accesorii supraveghere - produse începând de la 2.77 lei

Accesorii supraveghere - 49 produse

Afișez 1 - 48 din 49 de rezultate

Accesorii pentru sistemele de supraveghere

Mufe, conectori de alimentare, rack, ups, suporti montaj, doze distributie, monitoare, etc.
Gama completa de conectica necesara pentru realizarea unui sistem de supraveghere video.

Atunci cand alegeti sa instalati un sistem de supraveghere CCTV, camerele de supraveghere si dispozitivul DVR nu sunt singurele elemente pe care trebuie sa le achizitionati. Accesoriile de supraveghere de care aveti nevoie la instalarea unui sistem CCTV sunt numeroase, iar informatiile de mai jos vor fi folositoare.

Ce accesorii va sunt necesare pentru un sistem  CCTV?

La rovision.ro va oferim accesorii diverse pentru instalarea unui sistem CCTV. In general, iata ce accesorii va sunt necesare pentru un astfel de sistem:

Cabluri si fire

Cablarea corecta este esentiala pentru eficienta unui sistem CCTV. Cablurile permit sistemului CCTV sa functioneze, conectand camerele de supraveghere la dispozitivul DVR. Cablarea de calitate ajuta ca toate elementele sistemului de supraveghere video sa functioneze optim. Nu va recomandam sa faceti economie la cabluri, intrucat ele conteaza pentru calitatea imaginilor.

Conectori

Conectorii sunt instalati la capatul cablurilor si permit sa le conectati la dispozitivul necesar. Exista mai multe tipuri de conectori si diversitati de modele in cadrul aceleasi categorii. Ele au acelasi rol, insa, dar este important sa alegeti modelul potrivit pentru dispozitivele dvs.

Baterii sau surse de alimentare

Sursa de alimentare asigura energie pentru intreg sistemul de supraveghere video. Cele mai comune surse de alimentare sunt 12V DC si 24V AC. Adaptatoarele de energie sunt si ele utile intrucat limiteaza cantitatea de energie trimisa spre dispozitive, pentru a nu se arde circuitul. Unele camere de mici dimensiuni vin cu baterii interne, eliminand nevoile de cablare.

Izolatoarele de bucla

Aceste dispozitive ajuta la diminuarea interferentelor de bucla, imbunatatind calitatea semnalului video. Ele pot fi instalate cu usurinta in sistemul curent.

Carcase pentru camere

Carcasele sunt importante mai ales cand camerele sunt instalate la exterior. Ele protejeaza camerele de mediul extern si anumite modele chiar regleaza temperatura camerei prin intermediul unor ventilatoare.

Dispozitive pentru montare

Dispozitivele pentru montare ajuta atat la instalarea camerelor, cat si a monitoarelor. Ele vin in forme si dimensiuni variate, in functie de dispozitivele si modul lor de amplasare.

Format USB FAT32

In functie de dimensiunea hard disk-ului, veti avea nevoie de USB mai devreme sau mai tarziu. Dupa un timp, hard disk-ul va ajunge la capacitatea sa maxima de stocare, USB-ul ajutand la pastrarea inregistrarilor pentru viitor.

Monitor si mouse

Aveti nevoie de monitor si mouse pentru a vizualiza inregistrarile sistemului de supravegehere. Alegeti un monitor cu o calitate superioara pentru imagine. Ideal, alegeti monitoare care va permit sa vedeti cat mai multe detalii prin intermediul imaginilor.

Protectori de scurt-circuit

Aceste dispozitive protejeaza sistemul de supraveghere video in cazul unei pene de curent sau al fluctuatiilor de curent.