4.430,20 lei

Stoc epuizat

SKU: SCHARGER-22KT-S0 Categorii: ,

Cerere postare în SICAP

Acest formular este destinat doar instituțiilor publice (de stat) care vor să achiziționeze prin SICAP (platforma publică de achiziții publice).

Statie de incarcare auto Huawei – SCHARGER-22KT-S0

DESCRIERE

SCHARGER-22KT-S0 este o stație de încărcare pentru vehicule electrice care oferă o putere ajustabilă de încărcare între 1.4 kW și 22 kW și operează la o tensiune nominală de 400 V ± 20%, la o frecvență de 50-60 Hz, fiind compatibilă cu sistemele trifazate. Curentul de încărcare poate fi setat între 6 și 32 A, iar stația utilizează un conector de tip Type 2 pentru vehicule.

Această stație poate fi integrată în două tipuri de rețele electrice, TN și TT. Rețeaua TN conectează conductorul de protecție (PE) la pământ într-un singur punct, distribuindu-l apoi la toate echipamentele, oferind o protecție eficientă împotriva electrocutării. Rețeaua TT asigură o protecție și mai mare, fiecare aparat având un punct de legare la pământ propriu.

Comunicarea se face prin protocolul Modbus TCP, iar conexiunea poate fi realizată via WiFi sau Ethernet. Autentificarea utilizatorilor se poate face prin tehnologie RFID conform standardului ISO-14443-A, prin aplicație sau Bluetooth. Monitorizarea și gestionarea stației se fac ușor de la distanță, utilizând aplicația dedicată FusionSolar, disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android.

Stația are trei moduri de operare: încărcare standard, încărcare programată și încărcare optimizată pentru utilizarea energiei solare. SCHARGER-22KT-S0 este proiectată să funcționeze în condiții de temperatură între -35C și +50C și poate fi instalată atât în interior cât și în exterior, având un grad de protecție IP54 / IK10, ceea ce îi conferă rezistență la praf, ploaie și acte de vandalism.

Descarca 

Fisa tehnica

Manual utilizare

Greutate 0,000000 kg
Dimensiuni 0,00 × 0,00 × 0,00 cm