Cumpara DVR 8 canale din oferta Rovision. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

DVR 8 canale

Atunci cand alegeti un sistem de supraveghere video, va trebui sa aveti in vedere achizitionarea tuturor elementelor care compun un astfel de sistem. In cazul in care aplicatia dvs necesita instalarea unui sistem cu 8 canale, va fi necesar sa cumparati si produsul pentru stocarea imaginilor video surprinse, respective a unui DVR 8 canale. La Rovision.ro va oferim recodere DVR de la producatori renumiti (Hikvision, Asytech, Rovision, Dahua), la preturi avantajoase.

De ce sa optati pentru un DVR 8 canale?

Un DVR (Digital Video Recorder) va permite sa inregistrati imaginile surprinse de camerele de supraveghere, astfel incat sa le revedeti ulterior. El reflecta un nivel de securizare sporit intrucat, in cazul unei amenintari a securitatii, sistemul va va oferi dovezile necesare prin inregistrarile stocate. Astfel, identificarea infractorilor va deveni facila. Multi clienti comerciali deja folosesc sisteme de supraveghere cu DVR, pentru a optimiza protectia spatiului comercial.

Cum alegeti un DVR 8 canale?

Chiar daca nu lucrati in domeniu, este necesar sa strangeti cat mai multe informatii inainte de achizitionare. Iata cateva aspecte pe care sa le considerati in selectia unui DVR:

  • Cat de mare este valoarea FPS (frame per second)
  • Aria pe care doriti sa o supravegheati
  • Nivelul rezolutiei imaginilor si claritatea acestora
  • Va ganditi sa adaugati si alte camere in viitor?
  • Specificatiile tehnice ale camerei de supraveghere
  • Existenta informatiei audio
  • Conditiile de iluminare, conditiile meteo si alte obstacole ce pot altera calitatea imaginii.

Pentru aplicatiile rezidentiale, DVR 8 canale HIKVISION DS-7108HGHI-F1 este un produs extrem de potrivit. El este compatibil cu camere video de supraveghere (rezolutie 720p) Hikvision Turbo HD 1MP, AHD, IP si analogice.

DVR Dahua XVR5108HE-I2 AI wizsense, 8 canale impresioneaza prin versatilitate si rezolutia maxima de inregistrare de 5MP. Are capacitate maxima de stocare pana la 10TB si backup prin USB sau internet.

Atunci cand nevoile de securizare sunt complexe, modelul DVR Dahua XVR5108HE-4KL-I2, 8 canale este ideal. El sustine tehnologiile AHD, HD-CVI, IP si Analog. Rezolutia imaginii la inregistrare este  4K-N/5MP, si DVR-ul permite functii inteligente precum detectie alarma pentru oameni si vehicule.

Doriti sa cumparati sisteme de supraveghere video?

Indiferent de elementele de sistem pentru supraveghere video pe care le doriti, magazinul Rovision.ro vi la ofera la preturi atractive. Va oferim oricand informatii suplimentare!