Blog Camera supraveghere cu microfon

Camerele de supraveghere wireless reprezinta alternative excelente pentru sistemele cu fir. Acest tip de camere vine sa rezolve cea mai acuta problema adusa se sistemele cu fir: instalarea. Diferenta fundamentalta intre camerele de supraveghere wireless si cele cu fir este ca inregistrarile sunt transmise wireless de la camera la recorder.

Cum functioneaza camerele de monitorizare wireless cu microfon?

Camerele de supraveghere wireless transmit imaginile captate de la camera la recorder. Veti putea accesa inregistrarile fie prin intermediul unui dispozitiv incorporate sau in spatiul de stocare Cloud. Sistemele wireless se conecteaza la reteaua dvs Wi-Fi (fie wireless , fie prin cablu) si necesita o sursa de alimentare.

 

Camera supraveghere IP Wi-Fi PTZ 2MP cu microfon

Atunci cand alegeti camere de supraveghere wireless cu microfon, veti putea beneficia de informatii sonore care completeaza informatiile vizuale si chiar transmite un mesaj persoanelor aflate in campul vizual al camerelor.

La rovision.ro veti putea gasi multe modele de astfel de camere, ce acopera nevoi de supraveghere si bugete dintre cele mai diverse ale clientilor nostri.

Spre exemplu, Camera supraveghere IP wifi PTZ 2MP lentila 3.6mm audio bidirectional este foarte apreciata de parintii care doresc monitorizarea copilului, dar si a persoanei care il ingrijeste atunci cand sunt plecati. Cu ajutorul ei, puteti monitoriza incaperi pana in 100 metri patrati. Camera asigura audio bidirectional si poate reda sunetul transmis de catre telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei asociate.

Ce beneficii aduc camerele de supraveghere wireless cu microfon?

Daca sunteti in cautarea unor camere de supraveghere, va sugeram sa acordati putina atentie asupra beneficiilor aduse de modelele wireless.

 

Camere supraveghere cu microfon bidirectional

Instalare facila

Instalarea rapida si usoara constituie cel mai important beneficiu al sistemelor wireless, mai ales prin comparatie cu sistemele cu fir. Nu va fi nevoie sa gauriti peretii, sa treceti cabluri prin toata casa pentru a face legaturile intre camerele de monitorizare si recorder.

Camerele de supraveghere wireless se pot conecta la reteaua Wi-Fi pentru a transmite inregistrarile, nefiind nevoie de cabluri de la recorder la camerele de supraveghere. Prin urmare, camerele de supraveghere wireless cu microfon sunt mai flexibile in ceea ce priveste locul de montaj. Singura limitare legata de instalare a acestor camere este adusa de accesul la o sursa de alimentare.

Exista modele wireless cu optiunea de cablare de la camera la recorder—un aspect important cand montati camerele in zone fara acoperire wireless.

Flexibilitate

Spre deosebire de camerele de supraveghere cu fir care sunt permanente, sistemele wireless sunt nu doar simplu de instalat, dar si de demontat si amplasat in alte locatii. Prin urmare, sistemele wireless sunt ideale pentru chiriasi sau clienti comerciali cu locatii temporare.

Monitorizarea unor astfel de locatii este mai simpla cu ajutorul unor camere precum Camera IP WI-FI Mini PTZ, 4.0 mpaudio, Flash – HIKVISION DS-2DE3A404IW-DE-W. Aceasta vine cu microfon incorporat, avertizare flash si are un iluminator IR activ pana la 50m. Camera are si Wi-Fi integrat si reprezinta o investitie importanta in securizarea spatiilor comerciale de dimensiuni mici si medii.

Accesare facila

Camerele de supraveghere wireless cu microfon pot fi amplasate chiar si la 30m distanta de receiver fara a pierde din puterea de a capta semnal. Mai mult decat atat, semnalul va trece prin metal, pereti, lemn, sticla si plastic. Veti putea accesa cu usurinta camerele wireless si verifica inregistrarile oriunde v-ati afla. Puteti pleca in vacanta, calatori, lucra la mare distanta, fara a va ingrijora de protectia proprietatii dvs.

Camera de supraveghere Dahua IPC-A26HP-V2 este o astfel de alegere excelenta pentru supravegherea resedintei la interior. Camera vine cu microfon si difuzor incorporat, microSD si poate fi accesata de la distanta prin aplicatie.

Siguranta inregistrarilor

Cele mai multe dintre camerele de supraveghere wireless cu microfon vor salva informatiile direct in cloud. De cele mai multe ori, ele au functii de alertare la efractie, evenimente neobisnuite. Un infractor decis ar putea patrunde si distruge cu usurinta camerele de supraveghere cu fir, facand imposibila identificarea lui. Acest fapt nu este posibil in cazul camerelor de supraveghere wireless, din moment ce inregistrarile sunt stocate si alternativ; distrugerea inregistrarilor din Cloud nu este posibila.

 

 

Siguranta inregistrarilor

Camerele de supraveghere wireless cu microfon folosesc metode de incriptare sigure pentru a dubla datele digitale. Inregistrarile vor fi protejate nu doar de atacurile fizice, dar si de cele cibernetice. Mai mult decat atat, camerele vor inregistra si in cazul intreruperilor de curent, ele folosing surse de energie independente.

Daca sunteti in cautarea unui sistem de monitorizare la exterior pentru o aplicatie complexa comerciale, va recomandam acest Kit supraveghere basic format din 4 camere. Camerele de supraveghere Wi-Fi au microfon incorporat, iar sistemul este capabil de functii inteligente (detectie faciala, obiect lipsa/abandonat). Iluminatorul IR80m face posibila monitorizarea pe timpul noptii a unei suprafete generoase si puteti accesa cu usurinta imaginile surprinse prin intermediul aplicatiei de telefon.