Blog Camere de supraveghere cu funcții avansate HiWatch Hikvision

Camera de supraveghere HiWatch constituie colecția cea mai accesibilă de camere de la renumitul producător Hikvision. Seria a fost concepută special pentru utilizatorii rezidențiali CCTV și instalatorii amatori. Camerele HiWatch sunt accesibile pentru oricine are nevoie de camere și nu necesită logare pentru a afla prețurile.

Cu funcții remarcabile pentru prețurile asociate, camerele de supraveghere HiWatch sunt ideale pentru securizarea grădinii, casei și chiar a spațiilor de afaceri de mici dimensiuni.

Prin ce se evidențiază camerele de supraveghere HiWatch?

Camerele de supraveghere HiWatch se evidențiază prin rezoluția înaltă a imaginilor și tehnologia analitică prezentă la seriile mai scumpe. Modelele din seria HiWatch sunt recomandate utilizatorilor începători, fiind ușor de utilizat și eficient pentru aplicațiile de dimensiuni mici și medii.

Dacă nu aveți cel mai generos buget și nu doriți să sacrificați prea mult din calitatea imaginilor sau respectarea standardelor de siguranță, optați pentru camere HiWatch. Funcții precum detecția intruziunii, îndepărtarea obiectelor nu sunt prezente, dar camerele HiWatch sunt ceea ce au nevoie utilizatorii rezidențiali.

Cu un raport calitate-preț atrăgător, utilizare facilă, mentenanță simplă și posibilitate de updatare pe viitor, camerele de supraveghere HiWatch sunt excelente alegeri pentru mulți clienți care abia au descoperit domeniul supravegherii video.

Preț convenabil, dar un lung șir de calități

Camerele de supraveghere HiWatch nu oferă doar performanțe bune la preț avantajos, ci și compatibilitate cu echipamente de la alți producători. Ele asigură suport pentru protocoalele și interfețele standard.

Sunt disponibile numeroase modele HiWatch, astfel că nu este greu să identificați modelul ideal pentru spațiul și nevoile dvs. De supraveghere. Camerele HiWatch pot fi dome, bullet, de interior sau exterior, PTZ, etc. De asemeni, sunt disponibile numeroase rezoluții, inclusiv SD, HD și Full HD.

Cele mai multe camere HiWatch au funcționalitate zi/noapte. Ele vor capta imagini de calitate superioară atât ziua, cât și noaptea. Modelele Hiwacth prezintă EXIR (Extended Infra-red Power) care asigură luminozitate mai mare pentru supraveghere în infraroșu.

Tehnologia ultra low-light nu lipsește, camerele din seria HiWatch furnizând imagini color, bogate în detalii, chiar și în condiții de iluminare redusă (până la 0.005 Lux).

Clienții interesați de supraveghere video pentru exterior se pot îndrepta cu încredere spre camerele de supraveghere de exterior. Ele au construcție solidă și rezistă la condițiile meteo potrivnice. Carcasele sunt rezistente la intemperii și protejează camerele de praf, ploaie, zăpadă, etc. Camerele sunt fiabile și durabile.

Cele mai multe dintre camerele HiWatch sunt compatibile cu aplicații și software de supraveghere Hikvision. Veți putea accesa de la distanță fluxurile video live, dar și înregistrările de pe dispozitivele mobile sau computere. Atât timp cât aveți conexiune la Internet, veți putea monitoriza de oriunde supravegherea.

Datorită compresiei H.265+, lățimea de bandă și nevoile de stocare sunt mult diminuate la aceste camere. Performanțele sunt ameliorate chiar și cu 83% față de compresia H.265, astfel că se dublează durata de înregistrare. Camerele HiWatch vin și cu tehnologie WDR (Wide Dynamic Range) astfel că imaginea rămâne fidelă, fără a se pierde detalii, când lumina de fundal este intensă.

Un alt motiv pentru care clienții aleg camerele HiWatch este ușurința la instalare și configurare. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice, de rețelistică aprofundate. Montarea este simplă, interfețele sunt intuitive pentru configurarea, iar implementarea în sistem se derulează ușor de cele mai multe ori.

În loc de concluzie

Camerele de supraveghere HiWatch constituie o opțiune convenabilă ca preț, sigură și eficientă pentru nevoile de supraveghere rezidențiale și comerciale. Raportul calitate-preț este excelent și modelele din seria amintită se impun prin rezoluția ajustabilă, funcționalitatea zi și noapte, construcția solidă, accesarea de la distanță și varietatea modelelor.

Realizate cu tehnologie de vârf, cu design ergonomic, camerele HiWatch acoperă nevoile diverse ale utilizatorilor. Să nu uităm că sunt și ușor de instalat, configurat și de folosit. Acest aspect poate fi argumentul decisiv pentru achiziție, dacă încă ezitați să cumpărați camere de supraveghere HiWatch!