Blog Cea mai buna camera supraveghere wireless

Piata echipamentelor de supraveghere este bogata si variata, acoperind nevoi de monitorizare dintre cele mai diverse. Cand vorbim despre versatilitate si facilitate la instalare, camerele de supraveghere wireless se detaseaza considerabil de toate celelate tipuri.

La rovision.ro veti gasi camere de supraveghere wireless potrivite atat pentru aplicatiile de monitorizare simple, cat si pentru cele complexe. Va oferim produse de la cei mai reputati producatori (Rovision, Dahua, Hikvision, Ezviv), la preturi care convin celor mai multi clienti.

Ce este o camera de supraveghere wireless?

Daca sunteti in fata achizitionarii de camere de supraveghere video pentru prima data, cateva informatii de baza sunt utile in selectarea produselor potrivit. Astfel, pentru camerele de supraveghere wireless, termenul “wireless” se refera la modul de comunicare al camerei, si nu la cum este alimentata aceasta.

Camerele wireless comunica prin intermediul retelei de Wi-Fi, in timp ce modelele cu fir folosesc fire pentru a transmite inregistrarile. Modelele wireless pot fi alimentate prin AC (prin prize traditionale) sau prin baterii. In cazul in care folosesc baterii, aceste camere devin wire-free.

Cum alegeti cea mai buna camera supraveghere wireless in 2024?

In contextul actual, cea mai buna camera de supraveghere, fie wireless sau nu, va va transmite ca toti si toate sunt in siguranta. In acelasi timp, va detecta miscarea in incaperi si capta imagini cu un posibil intrus. Cele mai bune camere vin cu functii de detectie faciala si comunicare audio bi-directionala. In timp ce cele mai bune camere de supraveghere pot inregistra cu rezolutie inalta si sunt simplu de utilizat, cele de calitate inferioara au calitate redusa la imagini, aplicatii greu de accesat si constructie fragila.

Va sugeram sa chibzuiti atunci cand va alegeti modelul de camere de supraveghere wireless. Acordati atentie aspectelor de mai jos in timp ce navigati printre modele:

Vizibilitate la intuneric

 

Night vision surveillance

 

O camera de supraveghere de inalta calitate va trece automat de la modul zi la noapte si va putea capta numeroase detalii si in conditii de luminozitate scazuta. Pentru vizibilitate la intuneric, cele mai multe modele vin echipate cu LED-uri sau infrarosu, sau o combinatie a celor doua tehnologii.

Calitate superioara pentru video

Calitatea imaginilor captate si redate este, poate, cea mai importanta trasatura pentru camerele de supraveghere, fie ele wireless sau cu fir. Cele mai multe modele wireless ofera cel putin rezolutie 720p (280x720p), in timp cel unele ofera rezolutie 1080p. Rezolutie inalta inseamna inregistrari de calitatea superioara, dar pana si rezolutia 720p este suficienta pentru detectia chipului uman.

Captare audio/comunicare audio bi-directionala

 

Camere supraveghere cu microfon bidirectional

 

Daca doriti sa completati informatia vizuala cu cea sonora, optati pentru un model care capteaza si sunet. Daca aceasta functie este insuficienta pentru nevoile dvs de supraveghere video, indreptati-va atentia spre modele cu comunicare audio bi-directionala. Ele capteaza si redau sunet, facand posibila comunicarea in doua directii.

Detectia miscarii

Modelele cu aceasta functie vor declansa inregistrarea atunci cand miscarea este depistata. Unele vor trimite alerta pe telefonul smart prin aplicatia asociata sau prin e-mail. O abilitate pe care sa o cautati in camera de supraveghere este cea de a programa alertele de miscare, astfel ca ele sa fie active doar cand nu sunteti acasa.

Aplicatie usor de folosit

 

Remote surveillance

Cele mai multe camere de supraveghere wireless sunt compatibile atat cu telefoanele smart Android, cat si cu dispozitivele ios. O aplicatie usor de folosit va permite accesarea facila a imaginilor captate de camera. Inainte de a achizitiona camera, verificati daca functiile de aplicatie precum programarea, impartasirea de inregistrari sunt standard sau trebuie sa platiti alte taxe pentru activarea lor.

Folosire la interior/exterior

In timp ce multe dintre modelele actuale pot fi folosite atat la exterior, cat si la interior, unele pot fi folosite doar la exterior sau doar la interior. O camera montata la exterior trebuie sa reziste la temperaturile extreme, elemente naturale, chiar si vandalizare. Din acest motiv, camerele de supraveghere la exterior vin cu preturi mai mari decat cele de interior.

Care este cea mai buna camera de supraveghere wireless in 2024?

In magazinul rovision.ro avem camere de supraveghere wireless care acopera preferinte, nevoi si bugete extrem de variate. Va propunem sa examinati cele mai bune produse in acest sens; in magazinul nostru veti gasi, mai mult ca sigur, modelul ideal pentru locatia dvs.

Camera supraveghere IP Wi-Fi PTZ 2MP lentila 3.6mm

Daca suneti interesat de supravegherea rapida si economica a bebelusului dvs, Camera supraveghere IP Wi-Fi PTZ 2MP lentila 3.6mm este excelenta in acest sens. Producatorul Rovision atrage clientii cu produsele sale de inalta calitate si preturi extrem de atractive.

 

Camera supraveghere IP Wi-Fi PTZ 2MP cu microfon

 

Aceasta este o camera IP Wireless cu lentila 3.6mm si unghi de 72 grade. Datorita performantelor si profilului subtil, camera este perfecta pentru supravegherea video a bebelusilor, bonei recent angajate, dar si a angajatilor in spatii de birouri, incaperi de maxim 100 metri patrati.

Dotata cu senzor 1/2.7″COMS SC2235, camera creeaza imagini de inalta calitate, cu rezolutie 2MP (1936×1096) si asigura variate moduri de vizualizare, respective 6 pozitii presetate si shutter automat. Calitatea superioara a imaginilor este asigurata si de capacitatea camerei de a reduce zghomotul. In timpul noptii, nu se vor pierde detaliile captate si nici calitatea imaginii, camera venind cu iluminator IR4PC IR-CUT. Filtrele duble se activeaza automat la 5-10m, corespunzator conditiilor de mediu pentru captarea optima de imagini. Compresia este standard H.265/25fps.

Intrucat este o camera de tip PTZ, unghiul de captare/inclinare/orientare va fi ajustat conform nevoilor de monitorizare la un moment dat. Este posibila ajustarea orizontala intre 0 si 355 grade, dar si verticala intre -20 si 90 grade.

Poate cel mai decisiv factor pentru achizitia acestei camere il constituie comunicarea audio bi-directionala. Camera este apta sa redea sunetul transmis de smart phone prin aplicatie. Va fi facil sa accesati camera prin aplicatie si sa examinati, in timp real, imaginile captate de camera.

Camera vine si cu functie de detectie a miscarii si poate trimite alerte pe telefon in momentul detectiei miscarii. Mai mult decat atat, modelul are si capacitate de depistare a intrusilor.

Lunga lista de trasaturi pozitive ale camerei continua cu versatilitatea, aceasta permitand stocare in Cloud, dar si pe card. In aceasta situatie, aveti nevoie de un TF card cu o capacitate de 64G.

Camera WIFI IP Mini PTZ Hikvision DS-2DE3A404IW-DE/W

 

WIFI IP Mini PTZ Hikvision DS-2DE3A404IW-DE/W

Unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de monitorizare video este Hikvision. Solutiile de monitorizare dezvoltate de Hikvision vin cu tehnologiile cele mai recente si satisfac cele mai inalte exigente privind monitorizarea video.

Camera WIFI IP Mini PTZ Hikvision DS-2DE3A404IW-DE/W este o buna exemplificarii a calitatii produselor Hikvision si este excelenta pentru securizarea video a magazinelor, intrarilor in banci, institutii oficiale, etc. Este o camera wireless de tip PTZ ce vine cu microfon si difuzor, fiind capabila, printre multe altele, de comunicare audio bi-directionala.

Echipata cu senzorul 1/3″ Progressive Scan CMOS Sensor, camera creeaza imagini detaliate de inalta calitate cu rezolutie 4MP (2688×1520), 1080p, precum si 720p. Iluminatorul IR face posibila captarea de imagini la fel de calitative si pe timpul noptii, el fiind activ pe distante de pana la 50m. Rezolutia inalta a imaginilor impune capacitate mare de stocare, dar camera are compresie H.265+/H.265/H.264+ /H.264/MJPEG. Astfel, sunt diminuate nevoile de stocare pentru imaginile captate de camera.

Camera de supraveghere vine cu lentila motorizata de 2.8-12mm si autofocus (96.7° – 31.6°). In cee ace priveste functiile pentru PTZ, acestea sunt, dupa cum urmeaza:

  • Pan: 350°,Viteza Pan 0.1°~60°/s,
  • Tilt: 90° , Viteza Tilt 0.1°~60°/s

Functiile pe care camera Hikvision sunt numeroase si sustin utilitatea acesteia in aplicatii complexe de monitorizare. Detectie faciala, video tamperin, detectie intrusi, detectare miscare, bagaje nesupravegheate, detectare incalcare regiune (intrare/iesire), detectie obiecte furate, etc sunt cateva dintre functiile acestui model. Puteti seta si alarme prin lumina de avertizare de tip flash.

Dupa cum aminteam la inceput, camera este capabila si de comunicare audio bi-directionala, ea venind cu microfon si difuzor.

Stocarea imaginilor se poate realiza pe Micro SD/SDHC/SDXC cu capacitate maxima de 256GB.

Camera de supraveghere este inclusa in clasa IP 66 in ceea ce priveste rezistenta la conditii meteo potrivnice si poate opera la temperaturi variind intre -30 si +60 grade Celsius. Asftel, ea este o solutie sigura si in supravegherea la exterior.

Camera de supraveghere Dahua IPC-HDBW1235E-W-0360B

Dahua constituie un alt producator de referinta in domeniul supravegherii video. Acesta ofera produse dintre cele mai performante, adaptate pana si celor mai vitrege sau complexe aplicatii de monitorizare video.

In categoria camerelor de supraveghere wireless va prezentam astazi cateva detalii despre Camera de supraveghere Dahua IPC-HDBW1235E-W-0280B-S2. Aceasta este o camera IP wireless de tip Dome si este excelenta in monitorizarea la exterior la intrarea in banci, institutii oficiale, spatii de birouri, magazine, intrari de bloc.

 

Camera de supraveghere Dahua IPC-HDBW1235E-W-0360B

Senzorul CMOS de 1/2.9 inch ofera imagini detaliate cu rezolutie 2MP (1920x1080p), in timp ce lentila de 3.6mm ofera un unghi vizual de 83-44grade. Cu toate ca rezolutia pentru imagini este inalta, camera are compresie H.265/H.264/MJPEG, reducand spatiul necesar pentru stocare.  In acest sens, aveti nevoie de un card Micro SD cu o capacitate maxima de 128GB.

Iluminatorul IR este echipat cu nu mai putin de 24 de LED-uri, facand posibila captarea de imagini de inalta calitate pana la 30m distanta. O particularitate pentru acest model o reprezinta capacitatea de a regla intensitatea LED-urilor, in functie de distanta la care se afla obiectul captat. Astfel, se evita supra expunerea obiectelor aflate in apropiere.

Printre functiile optice de care este capabila camera se aflat HLC, BLC DWDT, Auto (ICR), Gain control (auto/manual), 3D DNR, Smart IR. In plus, camera este capabila de zoom digital 16x. Se pot stabili 4 zone de interes (ROI) si 4 zone pentru privacy masking.

Functiie pentru PTZ sunt: Pan/Tilt: 0° ~360°/0° ~90°; Rotatie: 0° ~360°.

Intre 10 si 20 de utilizatori se pot conecta la camera, care este accesibila de la distanta prin aplicatie valabila atat pentru Android, cat si pentru dispozitive ios.

Capabila sa opereze la temperaturiintre -10 si +50grade Celsius, cu un grad de protectie la elemente naturale si conditii meteo nefavorabile IP67, dar si la vandalizare IK10, camera este excelenta la supravegherea la exterior a spatiilor cu nevoi de securizare inalte.