Blog Cel mai bun DVR 4 canale

Atunci cand vorbim de supravegherea video, trebuie sa vorbim si despre DVR (Digital Video Recorder). Acest dispozitiv ne ajuta sa inregistram filmarile pe care camerele de supraveghere ni le ofera, pentru a le putea vizualiza atunci cand avem nevoie. In cazul  unui incident, sistemul DVR ne va oferi dovada actului infractional si chiar ajuta in identificarea infractorilor.

Sistemele DVR moderne sunt capabole sa pastreze inregistrari de la 16 camere de supraveghere simultan. In plus, dispozitivele DVR vin cu hard drive-uri care va dau posibilitatea de a pastra inregistrarile. Modelele de ultima generatie sustin si stocare in Cloud si chiar vin cu aplicatii ce va permite monitorizarea live de la distanta.

Care este cel mai bun DVR 4 canale?

Daca sunteti in plina pregatire pentru instalarea unui sistem de monitorizare, probabil ca va indreptati si spre achizitionarea unui DVR. Pentru aplicatiile mai putin complexe, in care spatiul de monitorizat nu este impresionant ca in cazul unor spatii industriale, un sistem format din 4 camere supraveghere este o buna optiune. Odata ce ati ales camerele de monitorizare, este necesar sa achizitionati si un recorder DVR 4 canale.

La rovision.ro veti putea gasi cu usurinta modelul cel mai potrivit pentru aplicatia dvs. Modelele noastre acopera nevoi de monitorizare variate si vin la preturi pentru bugete diverse. Dispozitivele DVR 4 canale pe care le puteti achizitiona de la noi sunt de la producatori de renume: Hikvision, Dahua, Rovision, Asytech si Uniview. Chiar daca fiecare dintre modelele oferite sunt de mare calitate, cateva dintre ele impresioneaza cu performantele si raportul calitate pret.

Cele mai bune dispozitive DVR vor oferi functii complexe, integrare cu aplicatii pentru a vizualiza inregistrarile de oriunde de pe planeta, in price moment. Cu cat mai mare valoarea de fps, cu atat mai performant va fi recorderul. Detectia miscarii, vizibilitate pe timpul noptii, alarme de detectia miscarii (semnalate prin aplicatie), posibilitatea de a folosi propriul hard disk, inregistrarea de lunga durata si o interfata usor de navigat sunt caracteristici ale celor mai bune recordere DVR.

DVR Rovision ROV5104HS-4KL-I2 wizsense

DVR Rovision ROV5104HS-4KL-I2 wizsense, 4 canale, 4K-N/5MP face parte din seria AI si inregistreaza pe cele 4 canale cu rezolutie 4K. Atunci cand sunteti interesati si de captarea sonorului in aplicatia de monitorizare, acest dispozitiv este excelent intrucat sustine audio prin HDCVI—il puteti folosi alaturi de camere Dahua cu microfon incorporat (iata cateva modele: https://rovision.ro/categorie-produs/camera-supraveghere/?filter_audio=da ) .

 

DVR rovision wizSense

DVR-ul Rovision suporta nu doar 4 canale BNC, ci si 4 camere IP cu rezolutie de inregistrare de maxim 8MP. Atunci cand vreti sa amplificati monitorizarea video, o veti putea face cu usurinta, intrucat recorderul permite folosirea de 8 camere. In ceea ce priveste stocarea, recorderul sustine un hard HDD de maxim 10TB (il puteti achizitiona separate). Recorderul functioneaza pe 4 canale audio HDCVI, iar tehnologiile AI conving pentru achizitionare. Protectie perimetrala (filtrare alarme false cauzate de animale, elemente naturale, surse de lumina), recunoastere/analiza faciala (sex, varsta, masca, etc), stocare inregistrari, SMD Plus (Smart Motion Detection) sunt cateva dintre aceste functii. Detalii vin mai jos.

Analiza Tripwire

 

analiza Tripwire

Cu ajutorul acestei functii se pot identifica persoane, obiecte/masini ce depasesc o limita predefinita (virtuala). Daca aplicatia dvs este de monitorizare video a parcarilor, intrarilor, sau a altor zone delimitate, va sugeram sa optati pentru acest DVR.

Detectie faciala

 

Camere cu recunoastere facialaAsa cum sugereaza si numele, aceasta functie permite identificarea persoanelor. Mai mult decat atat, aspecte precum sexul, varsta, ziua de nastere, purtarea de masca/ochelari, adresa, nr certificat si multe alte date personale pot fi obtinute datorita acestei functii. Pentru a diferentie categoriile alese, elementele sunt clasificate pentru fiecare optiune din baza de date.

Vizualizarea imaginilor de la distanta

Unul dintre cele mai importante beneficii aduse de progresul din domeniul supravegherii video este posibilitatea de monitoriza un spatiu de la distanta. Recorderul Rovision vine cu aplicatie, astfel incat veti putea monitoriza spatiul, oriunde v-ati afla! Nu aveti nevoie decat de un telefon mobil si de conectarea la o retea de internet!

SMD Plus (Smart Motion Detection)

 

smart motion detectionPrin aceasta functie, se pot declansa simultan alarma si inregistrarea. Recorderul va analiza automat dimensiunile intrusului pentru a reduce riscul alarmelor false. Compresia H.265+ este suficienta pentru folosirea latimii de banda (bandwidth) la maximum si diminua marimea fisierelor video. Acest efect se petrece fara a se altera calitatea imaginilor. Compresia diminueaza bitrate-ul si sustine performanta constanta si durabila a sistemului de monitorizare.

Functii de redare si backup

Lista functiilor de redare cu acest recorder este lunga si include functii precum: play, pauza, stop, redare rapida, derulare, fisierul precedent/urmator, camera precedenta/urmatoare, shuffle, selectie backup, zoom digital, etc.

In ceea ce priveste backup-ul, este realizat prin dispozitiv USB/retea.

DVR 4 canale 8MP 4K Hikvision DS-7204HTHI-K2(S) Audio

Atunci cand vorbim despre sisteme de monitorizare video, producatori precum Hikvision nu mai au nevoie de nici o introducere. Cu un raport calitate-pret extrem de atragator, recorderul DVR 4 canale 8MP 4K Hikvision DS-7204HTHI-K2(S) Audio este un exemplu foarte bun pentru calitatea produselor de monitorizare video de la Hikvision.

 

DVR 4 canale 8MP 4K Hikvision DS-7204HTHI-K2(S)Recorderul Hikvision are 4 canale turbohd 4.0 si inregistreaza TVI 4K 8MP, fiind capabil de compresie H.265Pro+/H.265 Pro/H.265. Capacitatea de inregistrare Turbo HD este, dupa cum urmeaza:

  • 8Mp, respective 3840×2160 pixeli 15fps,
  • 5MP 20fps
  • 3MP 18fps TVI
  • 2,1 Mp TVI 25fps.

Recorderul inregistreaza si AHD 5MP si 3MP, dar sustine si tehnologie HDCVI 4MP, 2MP, 1 MP. Sustine 4 camere IP Hikvision de pana la 8MP si ofera playback simultan de la 4 camere video. El inregistreaza pe 4 canale TVI audio over coaxial.

Cand ne uitam la detaliile tehnice, remarcam cele 4 intrari audio, alarme In/out 4/1, dar si functiile multiple de care este capabil. Detectie depasirea limitei, detectia de intruziune, analiza video de continut, cautare inteligenta pentru playback eficient (pentru cele 4 canale), detectie modificare brusca pentru 2 canale sunt cateva dintre aceste functii.

Cablarea recorderului o veti putea realiza cu un cablu coaxial de pana la 800m (RG6) pentru camerele Hikvision turbohd. Nu uitati sa achizitionati si conectori BNC.

Versatilitatea recorderului Hikvision este un factor decizional important pentru multi clienti. Acesta poate folosi simultan camere analogice clasice, Hikvision Turbo HD pana la 8MP, AHD 5MP, HDCVI 4MP. El gestioneaza 2 HDD SATA de maximum 10TB (fiecare).

DVR Pentrabrid 4 canale Rovision, 1080N H.265+

Chiar daca bugetul dvs este unul limitat, aceasta nu inseamna ca trebuie sa sacrificati calitatea recorderului DVR pentru aplicatia dvs. La rovision.ro veti gasi modele cu preturi avantajoase, capabile de performante notabile si de calitate superioara.

DVR Pentrabrid 4 canale Rovision, 1080N H.265+ este un astfel de model, fiind o alegere excelenta pentru clientii cu buget fix, dar la fel de interesati ca toti clientii sa beneficieze de produse performante.

 

DVR Pentrabrid 4 canale Rovision, 1080N H.265+

Recorderul Pentabrid Rovision este capabil de compresie video H.265+/H.264 si poate diminua bit rate-ul cu pana la 90%. Astfel, se va reduce semnificativ spatiul de stocare de care aveti nevoie pentru inregistrarile video. Versatilitatea recorderului este impresionanta, mai ales tinand cont de pretul acestuia. Astfel, recorderul sustine camere cu tehnologie HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP si este capabil sa identifice automat semnalul camerei, eliminand nevoia unor setari manuale.

Recorderul Pentabrid Rovision sustine rezolutie 1080P Lite pe toate canalele si transmite 720p pana la 1200m pe cablu coaxial. Scalabilitatea este si ea excelenta, intrucat recorderul permite conectarea de 6 camere IP.

In ceea ce priveste stocarea, veti avea nevoie de hard diska HDD cu capacitate maxima de 6TB. Veti avea nevoie de 2 USB-uri 2.0 pentru backup. Este posibila si vizualizarea pe telefon de la distanta. Aplicatia exista atat pentru telefoanele Android, cat si pentru cele iphone (aplicatia Rovision Connect).