Blog Cel mai bun DVR 8 canale

Dispozitivul DVR reprezinta “inima” sistemului dvs de monitorizare video, el inregistrand si controland camerele de supraveghere video. Atunci cand aplicatia dvs presupune folosirea de 8 camere de monitorizare sau vreti sa achizitionati un DVR cu 8 canale, rovision.ro este magazinul potrivit. Va oferim modele variate, cu preturi ce acopera o plaja vasta de bugete, de la producatori de incredere. Dahua, Rovision, Uniview, Asytech si Hikvision sunt producatorii ale caror produse vi le punem la dispozitie.

Cum identificati cel mai bun DVR 8 canale in 2024?

Stim ca multitudinea ofertelor poate sa intimideze, mai ales daca va aflati in fata unei astfel de achizii pentru prima data. Atunci cand alegeti un recorder DVR 8 canale, va sugeram sa acordati atentie catorva aspecte.

Atunci cand vizualizati imaginile produse prin DVR si afisate pe monitor, imaginile trebuie sa fie foarte clar. Cu toate acestea, cand imaginile sunt stocate, calitatea lor poate sa se diminueze din cauza setarilor de rezolutie ale DVR-ului. Iata cateva detalii despre rezolutiile standard din industria monitorizarii video:

  • D1 (4CIF) este cunoscuta ca si cea mai inalta rezolutie de inregistrare de tip analog. Daca aveti nevoie de imagini cat mai clare, va recomandam sa folositi aceasta setare pentru dispozitivul detinut.
  • 2CIF (jumatate D1) este o rezolutie medie si este suficienta cand aveti nevoie de imagini de calitate buna. Aceasta rezolutie necesita capacitate mai mica de stocare decat rezolutia 4CIF.
  • CIF este rezolutia cea mai scazuta si ofera imagini de calitate slaba. In acelasi timp, ea are nevoile de stocare cele mai mici.

Cateva raspunsuri de care aveti nevoie

Atunci cand va alegeti un recorder DVR, va sugeram sa gasiti raspunsul la cateva intrebari:

  • Veti avea nevoie si de inregistrare audio?
  • Ce valoare FPS aveti nevoie?
  • Cat timp doriti sa inregistreze dispozitivul DVR?
  • Care este rata de compresie?
  • Cate monitoare veti conecta la DVR?
  • Intentionati sa operati sistemul de supraveghere si de la distanta?
  • Cum doriti sa faceti backup pentru imaginile inregistrate?

Cel mai bun DVR 8 canale in 2024

Cel mai bun DVR 8 canale vine cu functii multiple si aplicatii care va permit monitorizarea in orice moment si din orice locatie. El vine cu valoare inalta pentru FPS si permite functii precum detectia miscarii, alarma pentru detectia miscarii, timp indelungat de inregistrare si facilitate la utilizare. Am ales din magazinul nostru rovision.ro cele mai bune optiuni in 2022.

DVR Pentabrid 8 canale ROVISION ROV1B08H-I 5MP-N

DVR Rovision 8 canaleDaca functiile inteligente pentru sistemul de monitorizare video sunt factorii decizionali in achizitie, va sugeram sa optati pentru recorderul DVR Pentabrid 8 canale ROVISION ROV1B08H-I 5MP-N. Recorderul Pentabrid cu 8 canale de la Rovision nu impresioneaza doar prin functiile inteligente de care este capabil, dar si prin versatilitate. Astfel, acest dipozitiv este compatibil cu tehnologii variate: AHD, HDTVI, HDCVI, precum si Analog (CVBS). Integrarea acestui recorder in cele mai raspandite formate de inregistrare video este facila, DVR-ul fiind accesibil si extrem de flexibil.

Stim ca functiile inteligente atrag cel mai mult cumparatorii, de aceaa va oferim cateva detalii despre ele.

Poza la detectie vehicule si persoane

Intrucat recorderul poate realiza poza la identificare de persoane si vehicule, devine o optiune excelenta in monitorizarea parcarilor, intrarilor in institutii si cladiri de birouri, banci, etc. El este capabil de cautare inteligenta dupa tipul de obiect ce a cauzat evenimentul atipic (fie el persoana sau vehicul).

Detectie la miscare si alerte pe aplicatia mobile

Recorderul Pentabrid Rovision vine cu functie de detectie a miscarii, respective SMD (Smart Motion Detection). Puteti seta recorderul sa inregistreze cu pana la 30 de secunde inainte de identificarea miscarii, atunci cand il configurati sa inregistreze doar la depistarea miscarii. Va amintim ca puteti seta recorderul sa trimita alerte catre aplicatia mobile atunci cand identifica miscarea sau cand miscarea depistata este cauzata de un om.

Vizualizarea imaginilor de la camere pe telefonul mobil

Recorderul Rovision Pentabrid este operabil de la distanta prin aplicatia mobile DMSS pe care o puteti achizitiona gratuit. Mai mult decat atat, recorderul are browser web incorporate pe care il puteti accesa la adresa IP prestabilita (din reteaua locala).

Detalii tehnice

Recorderul poate inregistra Analog pentru 8 canale, BNC si 2 canale Inteligenta Artificiala. Rezolutiile si ratele de fps sunt, dupa cum urmeaza:

  • HDCVI: 5MP, 4MP,1080p@ 25/30 fps, 720p@ 50/60 fps, 720p@ 25/30 fps
  • AHD: 5MP, 4MP, 1080p@ 25/30 fps, 720p@ 25/30 fps
  • TVI: 5MP, 4MP, 1080p@25/30 fps, 720p@25/30 fps
  • CVBS: PAL/NTSC

In tehnologie IP, recorderul sustine 8+4 canale, fiecare dintre canale pana la 6MP. Are 1 intrare si 1 iesire audio prin HDCVI. Capacitatea de compresie este excelenta: H.265+/H.265/H.264+/H.264, iar bit rate-ul variaza intre 32kbps si 6144kbps pe canal.

Recorderul permite mai multe moduri de inregistrare: cu orar (general si continuu), manual, MD (detectie la miscare, distrugere, pierderea semnalului), alarma, stop. Intervalul de inregistrare din fabrica este de 60minute, dar il puteti configura intre 1 si 60 de minute. Versatilitatea este o calitate esentiala pentru acest recorder si multe dintre capacitatile sale o reflecta. Puteti, spre exemplu, alege interval de inregistrare pre-record intre 1 si 30 secunde si post record intre 10 si 300 de secunde.

Lista specificatiilor continua cu rezolutiile oferite: 1920 × 1080, 1280 × 1024, 1280 × 720 si interfata care este 1HDMI si 1 VGA. Nu mai mult de 128 de utilizatori pot accesa recorderul care poate fi accesat atat de pe smart phone Android, cat si de pe iphone si ipad. Cat despre stocare, va precizam ca veti avea nevoie de un port SATA, cu capacitate maxima de 6TB.

DVR 8 canale Turbo HD 4.0 Hikvision DS-7208HUHI-K2/P

 

DVR 8 canale Turbo HD 4.0 Hikvision DS-7208HUHI-K2/P

Cu toate ca industria produselor pentru monitorizarea video este extrem de generoasa, unii producatori se remarca de multi ani cu diversitatea si calitatea excelenta a echipamentelor. Hikvision este un astfel de producator si era de asteptat ca un recorder DVR 8 canale Hikvision sa intre in selectia noastra pentru 2021. Recorderul DVR 8 canale Turbo HD 4.0 Hikvision DS-7208HUHI-K2/P “vorbeste” foarte mult despre produsele Hivision care se remarca prin functii, performanta, constructie si durabilitate.

Recorderul Hikvision Turbo HD are 8 canale si sustine camere Turbo HD de pana la 5MP, dar si camere CVI, AHD 1080p si camere analogice (2) IP de panal la 6MP. El realizeaaza inregistrarea dupa cum urmeaza:

  • 5MP@12fps
  • 4MP@15fps
  • 3MP@18fps sau la rezolutia de 2MP 1080P in timp real

Recorderul permite alimentarea camerelor poc (power over Coax) chiar din recorder, eliminandu-se nevoia unei surse externe de alimentare. Sistemul are intrari alarma pe 8 canale si iesiri alarm ape 4 canale. Intrucat vine cu protocol ONVIF, poate fi folosit cu camere IP si de la alti producatori—un fapt ce sustine versatilitatea si aplicabilitatea recorderului.

Pentru stocare, veti avea nevoie de 2x HDD de capacitate maxima 8TB fiecare.

DVR Dahua XVR7208A-4K-I2 AI wizsense

Un alt producator care nu mai are nevoie de nici o introducere, convingand clientii prin calitatea produselor oferite, este Dahua. Am ales sa va prezentam cateva informatii despre recorderul Pentabrid DVR Dahua XVR7208A-4K-I2 AI wizsense.

DVR Dahua XVR7208A-4K-I2 AI wizsenseAcest recorder stand-alone pentabrid are 8 canale si permite tehnologii diverse: AHD, HDTVI, HDCVI, IP, si Analog (CVBS). Il puteti integra cu usurinta in cele mai raspandite formate de inregistrare video, flexibilitatea sa fiind un factor important pentru achizitie.

Rezolutia maxima cu care acest recorder inregistreaza este de 4K si il puteti accesa de oriune, oricand. Nu va fi nevoie decat sa va conectati smartphone-ul (ios sau Android) prin aplicatia aferenta DMSS.

Recorderul vine cu functii de inteligenta artificiala (AI), precum: protectie perimetrala, filtrarea automata a alertelor false declansate de frunze, animale, lumini puternice, etc. Totodata, dispozitivul faciliteaza recunoasterea secundara a obiectelor, amplificand acuratetea alarmelor. Recorderul vine si cu functie SMD Plus (Smart Motion Detection Plus), ce este o varianta actualizata a SMD-ului; ea conteaza pentru precizia alarmelor si algoritmul de deep-learning.

Cu acest recoder, veti putea beneficia de functii precum analizarea formelor persoanelor si ale vehiculului prin detectarea miscarii, declansand alarma. Recorderul este capabil si de recunoastere faciala in timp real ce analizeaza fiecare persoana in parte, folosind criterii ca gen, varsta si expresia fetei. Mai mult decat atat, functia de identificare a fetei filtreaza in timp real si afiseaza doar fetele ce intrunesc trasaturile setate.

Recorderul are capacitate de stocare de maxim 20TB prin 2x HDD-uri de tip SATA (10TB fiecare dintre ele). Backup-ul il puteti realiza prin USB sau prin internet.

DVR 8 ch. Video 5MP lite, 1 ch. Audio, H.265 – ASYTECH

Chiar daca bugetul dvs este limitat, nu inseamna ca nu puteti gasi un recorder DVR de calitate buna si cu performante comparabile cu cele ale produselor mai scumpe. Daca bugetul alocat pentru recorderul DVR este fix, puteti examina propunerea noastra de la Asytech.DVR 8 ch. Video 5MP lite ASYTECH

 

DVR 8 ch. Video 5MP lite, 1 ch. Audio, H.265 – ASYTECH este un recorder din seria VT de la Asytech ce surprinde placut cu versatilitate si performante. El poate fi folosit cu camere TVI, CVI, AHD, Analog si camere IP 5MP. Este un dispozitiv hybrid ce include nu mai putin de 5 tehnologii. Astfel, recorderul Asytech poate sustine si camere de supraveghere traditionale (vorbim de cele de tip analog), dar si camere cu tehnologii recente: TVI, AHD, CVI de 5MP, 4MP, 3MP, 1080p si 720p.

Interfata este usor de operat de catre utilizatorii mai putin avizati si vine in limba romana. Recorderul este apt de o compresie video H265 si diminueaza spatiul de stocare pana la 50% fata de compresia H.264. Calitatea video la inregistrare si viteza de procesare a imaginii redate ajunge si la rezolutie de 5MP Lite.

Recorderul are intrari 8XBNC si 1 intrare audio, in timp ce iesirile sunt CVBS, HDMI, VGA si o iesire audio. Aveti nevoie de un hard disk HDD SATA cu capacitate maxima de 6000GB.