Blog Cele mai bune camere de supraveghere bebelusi

Daca in trecut parintii erau nevoiti sa apeleze, de cele mai multe ori, la bunici in supravegherea bebelusului, situatia s-a schimbat in ultimii ani. Sistemele de monitorizare video au devenit din ce ce in mai performante si mai accesible. Treptat, parintii s-au indreptat catre angajarea bonelor, fara a abandona ideea supravegherii de la distanta a bebelusului si, de ce nu, a bonei.

Daca sunteti interesat, ca parinte, sa achizitionati un dispozitiv pentru monitorizarea bebelusului, puteti alege un monitor special construit in acest sens sau o camera de supraveghere care sa depaseasca, prin functii si aplicabilitate in timp, monitorul.

De ce sa alegeti camera de supraveghere a bebelusului si nu un monitor?

Camerele de supraveghere sunt alternative excelente la monitoarele special construite din mai multe motive. La cameresupravegehereieftine.ro gasiti modele de la producatori de incredere (Dahua, Rovision, Hikvision, Ezviz, Uniview) ce pot fi accesate de la distanta direct din telefon, astfel incat distanta nu mai constituie o problema. Indiferent ca va aflati la birou sau intr-o locatie la mii de km departare de casa, veti putea accesa live imaginile furnizate de camera de supraveghere. In plus, accesarea o puteti face direct din telefon, ceea ce rezolva din start problema aplicabilitatii unei camere de supraveghere in locul unui monitor.

Multe dintre camerele de supraveghere la interior vin cu functie audio bi-directionala, devenind la fel de interactive ca si monitoarele pentru bebelusi. Mai mult decat atat, veti putea comunica audio chiar daca nu sunteti acasa, un aspect care nu poate fi realizat atunci cand folositi monitor.

In ceea ce priveste calitatea imaginilor captate de camera de supraveghere, tinem sa va amintim ca progresele din domeniu sunt uimitoare. Astazi, camerele de supraveghere, pana si cele mai ieftine dintre ele, au functii care asigura captarea si redarea unor imagini de inalta calitate, indiferent de conditiile de iluminare. Pe timpul zilei, veti vedea imagini color cu rezolutie excelenta.

Spre deosebire de monitoarele pentru bebelusi, camerele de supraveghere pot veni cu senzori pentru detectia miscarii si pot transmite notificari in timp real despre desfasurarea unor incidente. In plus, veti putea accesa si inregistrarile video dupa ce acestea au avut loc.

Daca in trecut camerele de supraveghere aveau un aspect evident, cu profil inestetic, lucrurile s-au schimbat fundamental cu modelele moderne. Astazi, puteti gasi modele cu profil discret, care nu altereaza aspectul decorativ al incaperii. In plus, modelele wireless sunt excelente pentru astfel de aplicatii, ele putand fi amplasate unde doriti, in momente diferite ale zilei.

Cum sa alegeti camera de supraveghere a bebelusului?

In magazinul rovision.ro veti gasi numeroase modele pentru monitorizarea video a bebelusului dvs. Va oferim cateva repere de urmarit pentru a va usura procesul de selectie:

Portabilitatea

Unele camere de supraveghere necesita montaj pe perete, in timp ce altele sunt fara fir, putand fi dispuse in locatii diferite, in functie de nevoile diferite pe parcursul zilei.

Semnal audio/comunicare audio bi-directionala

Comunicarea audio bi-directionala este un factor decisiv la achizitionare pentru cei mai multi parinti. Cu o astfel de capacitate, veti putea auzi si comunica direct cu bebelusul dvs.

Ajustari de la distanta

Optati pentru camere de supraveghere fisheye care se pot roti, inclina, efectua zoom asa cum doriti la un moment dat. Astfel de abilitati maximizeaza eficienta si aplicabilitatea camerei de supraveghere.

Durata de viata a bateriei

Daca alegeti camere de supraveghere fara fir, este nevoie sa acordati atentie si duratei de viata a bateriei. Nu vreti sa constatati ca bateria se descarca rapid, atunci cand aveti nevoie mai mare de camera de monitorizare video.

Conectivitatea

Camerele de supraveghere video moderne pot fi conectate la reteaua de internet pentru a putea fi accesate in timp real chiar de pe dispozitivul dvs smart (telefon, de cele mai multe ori). Pentru ca accesarea sa fie fluida, aveti nevoie nu doar de conectare buna, dar si de retea de internet sigura.

Notificari

Alegeti camere de supraveghere care trimit notificari la detectia miscarii sau a evenimentelor neobisnuite. Accesarea simpla in timp real a imaginilor va va aduce linistea de care aveti nevoie sau, dimpotriva, va va ajuta sa actionati rapid.

Care sunt cele mai bune camere de supraveghere a bebelusilor in 2021?

Iata cateva dintre cele mai performante si sigure camere de supraveghere a bebelusilor din colectia magazinului rovision.ro.

Camera supraveghere wifi monitorizare copil Mini O CS-CV206-C0-1A1WFR

Pentru parintii care doresc cele mai rapide si economicoase solutii de monitorizare a bebelusilor, Camera supraveghere wifi monitorizare copil Mini O CS-CV206-C0-1A1WFR este un model mai mult decat adecvat.

 

Camera supraveghere wifi monitorizare copil Mini O CS-CV206-C0-1A1WFR

Camera de supraveghere de la Ezviz este special conceputa pentru supravegherea video si audio a bebelusilor, dar poate fi folosita si in alte aplicatii. Ea are functii care o recomanda si in monitorizarea angajatilor, a adolescentilor, etc.

Modelul vine cu lentila fixa de 2.8mm cu unghi vizual de 1110 si senzor 1/4 inch 1 MP HD Progressive scan CMOS ce ofera imagini cu rezolutie 1MP (1280x720p). Imaginile surprinse pe timpul noptii au calitate superioara, camera fiind dotata cu iluminator IR cu LED-uri, activ pana la 7.5m.

Camera Ezviz este echipata cu microfon si difuzor, ceea ce asigura comunicare bidirectionala chiar din tableta sau de pe telefon. Ea poate reda sunetul transmis prin telefonul mobil datorita aplicatiei asociate. Aplicatia este functionala pentru ios si Android.

Compresia camerei este H.264 iar stocarea se realizeazape card microsd cu capacitate maxima de 128GB. Va amintim ca puteti realiza stocare si in Cloud.

Camera asigura filmare si monitorizare in timp real, are functie de detectie miscare si trimite notificari in acest sens.

Cu un profil discret, care nu altereaza in nici un fel aspectul incaperii, camera are o instalare facila. Ea are o baza magnetica pentru stabilitate sporita si vine cu kit de instalare, permitand montajul pe tavan, pereti, frigider, etc. Este o camera ce poate functiona la temperaturi intre -10 si 50grade Celsius.

Camera de supraveghere Dahua IPC-A26HP-V2

Chiar daca sunteti interesati de achizitionarea doar a unei camere de supraveghere pentru bebelusi, veti putea sesiza, cu usurinta, ca anumiti producatori fac o nota distincta. Dahua este un astfel de producator care se impune prin echipamente de monitorizare video de inalta calitate, ce acopera nevoi de monitorizare dintre cele mai complexe.

Daca vreti sa achizitionati o camera de supraveghere pe care sa o utilizati si dupa ce bebelusul dvs va creste, va recomandam sa optati pentru un model ca Camera de supraveghere Dahua IPC-A26HP-V2. Este o un model Wi-Fi cu lentila fixa de 3.6mm ce asigura un unghi vizual de 890 (diagonala) si rezolutie 2MP (full HD- 1920x1080p). Senzorul 1/2.7 in Progressive Scan este esential pentru captarea imaginilor de inalta calitate. Pe timpul noptii, camera capteaza imagini pana la distante de 10m datorita iluminatorului IR.

 

Camera de supraveghere Dahua IPC-A26HP-V2

 

Functiile speciale de care este camera capabila sunt: smart tracking, detectia miscarii, privacy mask, regiune configurabila.

 

Camera are functii de Pan (355grade) si tilt (0-90grade) si este capabila de zoom digital 16x. Distanta de transmisie prin Wi-Fi este de maxim 50m in plan deschis, in timp ce compresia este H.265/H.264.

Dotata cu microfon si difuzor, camera este excelenta pentru comunicare audio bi-directionala, demonstrandu-si functionalitatea in supravegherea bebelusilor, adolescentilor, angajatilor, etc.

Stocarea se poate realiza in Cloud, pe dispozitiv NVR si chiar si pe card micro SD cu capacitate maxima de 128GB. Puteti accesa camera de la distanta, prin aplicatia valabila atat pentru Android, cat si pentru ios. Este functionala la temperaturi intre -10 si 45 grade Celsius si presupune alimentare 5VDC/2A.

Camera supraveghere IP Wi-Fi PTZ 2MP

Camera supraveghere IP wifi PTZ 2MP este ideala pentru supravegherea bebelusilor, fara a face investitii substantiale. Camera de supraveghere de tip IP Wi-Fi cu lentila 3.6mm si unghi de 72 grade. Ea este adaptata nevoilor de monitorizare video a bebelusilor, dar si a spatiilor de birouri, spatii comerciale, incaperi nu mai mari de 100 metri patrati.

 

Camera supraveghere IP Wi-Fi PTZ 2MP cu microfon

 

Camera este echipata cu senzor 1/2.7″COMS SC2235 si ofera imagini cu rezolutie 2MP (1936×1096) si permite diverse moduri de vizualizare. Compresia camerei este standard: H.265/25fps. Camera vine cu cu functie de shutter automat si cu 6 pozitii pre-setate. Calitatea imaginilor este superioara si pentru ca acest model are functie de reducere a zgomotului, precum si un iluminator IR 4PC IR-CUT, esential in captarea de imagini pe timpul noptii. Filtrele duble se vor comuta automat, 5-10m, in functie de conditiile de mediu, pentru o captare eficienta a imaginilor.

Este o camera de tip PTZ, astfel incat unghiul de captare/orientare/inclinare poate fi adaptat in functiile de nevoile diferite de la un moment dat. Unghiul poate fi ajustat orizontal intre 0 si 355 grade si vertical intre -20 si 90 grade.

Un argument important pentru achizitia acestei camere il constituie capacitatea de comunicare audio bi-directionala. Astfel, camera poate reda sunetul transmis de telefonul smart cu ajutorul aplicatiei. Este facil sa accesati camera datorita aplicatiei si sa vizualizati, in timp real, imaginile video surprinse.

Pe lista functiilor utile in monitorizarea bebelusilor se afla si cea de detectie a miscarii. Mai mult decat atat, camera poate trimite notificari pe telefon atunci cand este detectata miscarea. Camera are si functie de detectie a intrusilor.

Pentru stocare, veti avea nevoie de un TF card de maxim 64 G. Versatilitatea camerei este excelenta, ea permitand si stocare in cloud.

Camera poate functiona la temperaturi intre -10 si 50 grade Celsius si in conditii de umiditate ≤ 95%RH.