Blog sisteme de supraveghere

Din ce in ce mai multe persoane recunosc pericolul caselor sau afecerilor nemonitorizate video, cu o crestere in popularite in sisteme de supraveghere simple sau profesionale. Acest articol te va ghida in alegerea unui sistem pe proiectul si bugetul tau.

Rovision oferta o gama variata de solutii de Securitate in functie de nevoile tale. Sistemele noaste folosesc tehnologii avansate pentru a-ti face viata mai sigura si confortabila acasa sau la birou.
Ce contine un sistem de supraveghere?

Un sistem de supraveghere video complet contine:

  • DVR sau NVR in fuctie de tipul camerei. Acesta primeste semnalul video, il inregistreaza pe hard, iti afiseaza camere live prin internet sau fizic prin atasarea unui monitor acestuia, iar in fuctie de tehnologiile acestestuia indeplineste mult mai multe funtii.
  • Camerele de supraveghere IP sau Analogice. Acesta se aleg in functie de proiectul tau si de tehnologiile de care ai nevoie. ( de exemplu: rezolutia la care vrei sa inregistrezi, distanta de iluminare inflarosu noaptea sau vreti o camera fixa sau cu zoom motorizat ce permite reglarea camerei prin aplicatia acesteia)
  • Hard disk pentru stocarea fluxului video de la camere
  • Surse de alimentare pentru camere
  • Cablu pentru transmitere semnal video
  • Cablu pentru alimentarea camerelor
  • Mufe
  • Accesorii de instalre : doze, pat cablu/copex, etc.
  • Monitor pentru setarea sistemului si afisarea locala

Ce trebuie sa consideri inainte de cumpararea unui sistem de supraveghere?

Un sistem simplu poate monitoriza o locatie in interior sau exterior si alerta utilizatorul cand o persona este detectata intr-un anumit perimetru.
In functie de proiectul tau trebuie sa stii inainte unde doresti montarea camerelor de supraveghere, de numarul acestora si distanta pana la DVR/NVR.
In continuare iti prezentam cele mai populare kit-uri ale noastre.

1. Sistem Supraveghere video 4 camere exterior 2 MP 1080P full hd IR30m, DVR 5MP-N, HDD 500 GB, accesorii full, live internet

Acesta este un tip de sistem cu toate accesorii incluse pe care il poti instala chiar tu din categoria de buget. In pachet vei gasi toate accesoriile de care ai nevoie, cu exceptia dozelor de montaj de care ai nevoie la montajul in exterior pentru protectia conectorilor impotriva intemperiilor, apei, etc.
Camerele sunt camere de supraveghere de exterior de 2MP ce inregistreaza video Full HD, chiar si pe timpul noptii(alb negru) pana la 30 metri prin IR. Acesta este in clasa de intemperii IP66 si poate sa opereze intre -20 si +50 grade Celsius. Pentru lista completa de funtii/tehnologii intra in pagina produsului.
Dvr inclus in pachet este un DVR ce suporta 4 camere de pana la 5MP-N AHD ce poate fi urmarit in software-ul propriu live de pe telefon prin Cloud.

Sistemul contine :

  • 4x Camere supraveghere pentru exterior AHD 1080P ZAN30W-200
  • 1x DVR 6 IN 1 4 CANALE 1080P, 5MP-N ROV504
  • 1x Sursa de alimentare de 12V 5A pentru camere de supraveghere
  • 4x Cabluri supraveghere sertizate de 10m
  • 1x Cablu spliter distribuitor pentru alimentare 5 iesiri
  • 1x HDD 500GB Refurbished

Acest sistem de supraveghere poate fi montat cu usurinta de orice persoana, fara a fi necesare cunostince tehnice. Il poti gasi aici.

2. Sistem supraveghere basic format din 8 camere 8MP + 1 camera wi-fi CADOU, microfon integrat, IR 80m, DVR 8 canale cu inteligenta artificiala, aplicatie telefon

Kitul aceste este unul mai performant, iar pe langa numarul mai mare de camere, acesta poate inregistra la o rezolutie de pana la 4K-N.
La tipul acesta de kit ai nevoie de accesorii de montaj pe care le alegi in fuctie de necesitatile proiectului tau. Daca doriti accesorii ( cabluri mufe, surse de alimentare) le puteti gasi aici sau mentionati la plasarea comenzii pentru a fi contactat de unul din specialistii nostri.
Acesta este unul din cele mai performante sisteme de supraveghere din fi camere video 4K cu o calitate foarte ridicata a imaginii redata. Acest kit inregistreaza la o rezolutiede 8 mega pixeli cu o vizibilitate nocturna de pana la 80m, fiind recomandata pentru spatii comerciale, birouri,terenunri si resedinte. Este recomandat utilizarea unui hard de capacitate mai mare, de minim 1TB.
Camerele de 8MP 4K sunt de exterior de tip bullet cu microfon incorporat, ce transmite si semnalul audio prin cablu coaxial cu un grad de protectie IP67 ce protejeaza impotriva apei si prafului.
Cu ajutorul aplicatiei DMSS puteti vizualizata locatia dumnevoastra de oriunde, atata timp cat sistemul este conectat la internet.
Sistemul contine :

  • 8 x Camera supraveghere exterior Rovision ROV1801TL-A 8MP 80m smart IR IP67
  • DVR Rovision ROV5108HS-4KL-I2 WizSense, 4 canale inteligente, 4K-N/5MP, Pentabrid HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP (CADOU) Camera supraveghere IP Wi-Fi 1 MP, IR 7.5 m, 2.8 mm, slot card, microfon, audio bidirectional, usor de configura

Pentru acest timp de sistem si in gasirea unei solutii potrivite pentru tine recomandam sa contactezi o firma specializatata in domeniu. Sistemul il poti gasi aici.

3. Sisteme supraveghere 8 camere basic 4K, Starlight Full Color, IR 80 M, IP67, DVR 8 canale 4K Rovision, inteligenta artificiala, protectie perimetru

Sisteme supraveghere 8 camere basic 4K, Starlight Full Color contine ultimile tehnologii in materie de supraveghere video. Camerele au vizibilitate nocturna de pana la 80M si cu ajutorul tehnologiei Starlight integrate in camera acesta iti poate oferi cu pana 3 ore de inregistare color pe zi.
DVR-ul ROV5108HS-4KL-I2 face partea din sera de produse cu inteligenta artificiala fiind dotat cu cip AI si algoritmi de invatare profund. Cateva din funtiile acestuia sunt:
⦁ SMD Plus – Smart Motion Detection ce permite DVR-ului sa detecteze persoane sau vehicole intrate in zona de actiune a camerelor
⦁ Protectie perimetrala conceputa pentru a reduce numarul de alarme false, folosind funtii inteligenta precum detectie de intrusi si bariera virtuala
⦁ Recunoastere faciala permite sa detecteze daca persoana care apare in raza de actiune a camerei este o persoana cunoscuta(de incredere) sau straina(intrus) comparand fizionomia persoanei care apare in imagini comparandule cu alte imagini stocate deja in sistem.

Ce este Starlight?

Starlight este o functie foarte populara in domeniul sistemelor de supraveghere video, care aduce o imbunatatire vizibila a imaginii obtinute de la o camera de supraveghere video, atat ziua in conditii foarte bune de iluminare, dar mai ales noaptea, cand se petrec majoritatea evenimentelor infractionale!
Accesoriile nu sunt incluse la acest kit, fiind unul dintre cele mai performante de pe piata, poti gasi aici accesoriile, pe care le poti alege in fuctie de necesitatile proiectului tau.
Sistemul contine :
⦁ 8x Camera de supraveghere Rovision ROV2902T-A-I8 tehnologie Starlight 4K, 3.6mm, IR 80m, Microfon
⦁ 1x DVR Rovision ROV5108HS-4KL-I2 WizSense, 8 canale, 4K-N/5MP, Pentabrid HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP

Si la acest tip de sistem recomandam instalarea cu un montator profesionista, pe care ti-l putem recomanda daca ne contactezi in fuctie de localitatea ta. Acest kit il poti gasi aici.
Pentru o recomandare personalizata cat si pentru ajutor in alegerea sistemului care sa se plieze pe nevoile tale ne puteti contactat, iar unul din specialistii nostri iti vor raspunde la toate intrebarile tale.