Blog Hiwatch sau Hikvision

Căutați un sistem de supraveghere pentru casa sau afacerea dvs.? Nu știți care produse sunt mai potrivite dintre IP, HD sau hibrid pentru proprietatea dvs.? În lumea supravegherii moderne, selectarea camerelor ideale poate fi ideală pentru protejarea spațiului deținut.

Atunci când trebuie să alegeți între două branduri de top precum Hikvision și HiWatch, decizia va fi grea, mai ales dacă sunteți pentru prima oară în fața unei astfel de achiziții. În cele ce urmează, vă oferim câteva repere importante pentru a vă face alegerea cât mai ușoară. Produsele alese vor fi mereu Hikvision!

HiWatch este Hikvision—care este, însă, diferența între ele?

HiWatch este un sub-brand Hikvision, recunoscut prin siguranță, ușurința la instalare, prețul convenabil. Produsele din seria HiWatch sunt concepute pentru utilizatorii de rând, cu nevoi de bază de supraveghere. Produsele Hikvision care nu sunt HiWatch pot include funcții simple, dar și complexe.

Hikvision este lider de piață în ceea ce privește produsele de supraveghere. Cele mai multe produse de supraveghere sunt concepute pentru instalatorii profesioniști, ceea ce este un obstacol pentru utilzatorii DIY. HiWatch se adreasează tocmai acestora din urmă și vine cu tehnologii de analiză și imagistică prezente la produsele Hikvision CCTV.

Cu toate că produsele HiWatch nu suportă toate caracteristicile inteligente prezente la modelele complexe Hivision, ele acoperă cu succes nevoile de supraveghere din aplicațiile de dimensiuni mici și medii. Magazine, hoteluri, proprietăți rezidențiale pot fi securizate cu produsele HiWatch.

Beneficiind de prețuri avantajoase, mentenanță simplă și ușurință la utilizare, posibilități de upgradare, produsele HiWatch de la Hikvision sunt excelente investiții pentru utilizatorii amatori.

Produse din seria HiWatch

Seria de produse HiWatch este foarte generoasă, incluzând produse de la recordere ușor de folosit, camere de supraveghere, până la cabluri, interfoane video și switch-uri. Înregistratoarele NVR HiWatch suportă camere IP de la terțe părți, au interfață poe încorporată. Setarea, înregistrarea și redarea sunt facile.

Camerele IP HiWatch impresionează prin funcțiile avansate, imaginile de înaltă definiție, iar camerele IP cu poe sunt extrem de ușor de cablat. Pentru cei interesați de soluții fără fir, sunt disponibile camerele HiWatch wireless. Distanța de NVR poate ajunge și la 50m, în funcție de mediu (cu sau fără obstacole).

Colecția include dispozitive DVR Turbo HD care oferă suport pentru camere IP cu rezoluție maxim 960p. Dispozitivele HiWatch DVR folosesc tehnologie H.265 Pro+ pentru a maximiza lățimea de bandă și stocarea de date. Tehnologia crește eficiența stocării cu până la 50%, reducând costurile de stocare.

Camerele de supraveghere HiWatch Turbo HD se pot comuta între HD-TVI, AHD, HD-CVI și CVBS. Practic, nu trebuie să vă faceți griji privind compatibilitatea dintre camere atunci când instalați sau actualizați un sistem de supraveghere CCTV.

Dacă aveți nevoie de supravegherea unor zone vaste, cu numeroase detalii,  vă puteți orienta spre camerele HiWatch PTZ cu lentile optice cu zoom 30X.

Interfoanele video HiWatch sunt excelente soluții de securizare rezidențială. Ele oferă imagini cu rezoluție de înaltă definiție și au instalare facilă. Utilizatorii de rând pot apela cu încredere la aceste produse.

Switch-urile HiWatch suportă tehnologie poe (Power over Ethernet) pe o distanță de până la 250m. Astfel, costurile pentru rețea și eforturile de mentenanță se reduc considerabil. Datorită tehnologiei prezente, furnizarea de energie spre switch-uri va fi stabilă.

Trebuie să amintim și cablurile din seria HiWatch, remarcate prin performanța sigură și prețul avantajos. Materialele de calitate superioară folosite la cablurile de rețea și la cele coaxiale oferă cablurilor rezistență ridicată la flacără.

Produsele HiWatch CCTV aduc un lung șir de beneficii. Iată care sunt ele

Beneficiile produselor HiWatch CCTV nu se rezumă la performanțe excelente la preț atractiv, ci includ și compatibilitate cu echipamente de la terțe părți. Această compatibilitate se datorează suportului pentru interfețele și protocoalele standard. Este important să menționăm că prețul avantajos al produselor din seria HiWatch nu aduce nici un compromis în ceea ce privește calitatea produselor.

Produsele de supraveghere HiWatch includ tehnologie de compresie H.265+, care reduce lățimea de bandă și nevoile de stocare. Comparativ cu tehnologia H.265, H.265+ poate dubla durata de înregistrare, performanța fiind mai bună cu 83%.

Camerele HiWatch păstrează fidelitatea imaginilor și nu se pierd detalii dacă lumina de fundal este intense. Performanța se datorează tehnologiei WDR (Wide Dynamic Range). Camerele au caracteristică 120db WDR pentru imagini color clare și detalii chiar și în medii cu lumină de fundal.

Supravegherea pe timpul nopții sau în întuneric se realizează cu ajutorul tehnologii infraroșii. Datorită iluminatorului Hikvision EXIR, camerele captează imagini de calitate la întuneric până la 30m. Tehnologia ultra low-light Hikvision asigură imagini color, cu multe detalii, în condiții cu lumină redusă (până la 0.005Lux).

Produsele din seria HiWatch sunt compatibile cu o gamă generoasă de produse, pentru nenumărate aplicații. În plus, distanța de transmisie este impresionantă și poate ajunge la 1200m cu cabluri coaxiale.

De unde puteți achiziționa produse HiWatch de la Hikvision?

Achiziționați de fiecare dată de la dealeri autorizați pentru a vă bucura de suport și garanție pentru produse. Hikvision nu oferă service sau suport dacă ați achiziționat produsele din altă parte decât de la distribuitorii autorizați Hikvision.

Produsele din seria HiWatch pot fi achiziționate de clienți care nu sunt distribuitori. Pentru a vă bucura de toate beneficiile oferite de Hikvision, achiziționați mereu produsele HiWatch de la distribuitori autorizați.

Ce aplicații pot fi folosite cu produsele HiWatch?

Dispozitivele DVR și NVR, camerele de supraveghere și interfoanele video HiWatch sunt gândite pentru a funcționa cu aplicațiile Hik-Connect și ivms4200. Puteți vizualiza în timp real sau vedea înregistrările de la casa, biroul, magazinul dvs. De oriunde v-ați afla, în orice moment.

Atunci când alarma de la dispozitivul de supraveghere este declanșată, veți primi instant notificare de la aplicația Hik-Connect. Platforma este disponibilă pentru Windows și telefon, iar versiunile de aplicație mobilă sunt disponibile pentru iphone, ipad și Android.

Hikvision sau HiWatch? Cum alegeți?

Pentru a alege între produse Hikvision din alte serii și HiWatch, analizați, pe îndelete, câteva aspecte. Produsele Hikvision sunt apreciate pentru calitatea superioară, funcțiile inovatoare și performanțele avansate. Rezoluții înalte, imagini clare și detaliate, fiabilitate pe termen lung sunt caracteristice produselor Hikvision.

De cealaltă parte, produsele HiWatch atrag cu performanțele bune, adecvate nevoilor rezidențiale sau comerciale de mici dimensiuni. Chiar dacă nu sunt la fel de avansate ca produsele Hikvsion, cele din seria HiWatch au caracteristici de bază și performanțe constante la prețuri mult mai convenabile.

Deseori, produsele Hikvision sunt mai scumpe decât cele HiWatch, oferind tehnologii moderne și funcții complexe. Dacă doriți supraveghere video complexă, precisă, cât mai detaliată și nu aveți un buget fix, optați pentru produse Hikvision.

Modelele HiWatch au fost gândite pentru a satisface clienții cu bugete mai puțin generoase, cu nevoi mai simple de securitate, dar care nu doresc să sacrifice calitatea sau fiabilitatea produselor.

Analiza video inteligentă, recunoașterea facială, urmărirea automată și multe alte funcții avansate sunt prezente la produsele Hikvision. În anumite aplicații de supraveghere, astfel de funcții nu pot lipsi, fiind recomandată achiziționarea de produse Hikvision.

Caracteristicile produselor HiWatch sunt de bază: rezoluții variabile, funcționalitate zi și noapte, detecție de mișcare, acces mobil. Caracteristicile acoperă nevoile fundamentale de supraveghere. Produsele HiWatch sunt adecvate celor care doresc soluții simple, economice pentru supraveghere.