Blog
Hikvision isi merita, cu siguranta, numele de unul dintre cei mai importanti producatori (poate cel mai important, chiar) de produse inovatoare in ceeea ce priveste monitorizarea video. Este, cumva firesc, ca Hikvision sa lanseze un nou produs in seriile de tip PTZ- noul mini PTZ (DS-2DE2A404W-DE3). Noul model include functie zoom, posibilitate de inclinare si toate functii importante pentru spatiile limitate. Pare incredibil, dar noul model este de fapt mai mic si decat un smartphone.

Noul model PTZ prezinta lentile de 2.5” cu un zoom optic 4x si un zoom digital de 16x. Pentru cei mai putin cunoscatori, tinand cont de dimensiunile ei mici, aceste abilitati sunt de-a dreptul impresionante. Mai mult decat atat, modelele de 2MP si 4MP pot surprinde imagini color in situatii cu iluminare scazuta, pana la 0.005lux. Cat despre modelul IR, este bine sa mentionam ca el duce aceasta capacitate la extrem, pana la 0 lux.

Este evident ca noul model PTZ nu duce lipsa de cateva functii smart: detectare faciala, detectare de intruziune, detectare de depasire a spatiului, detectare pentru zona de intrare/iesire, detectare de bagaj nesupravegheat. Toate aceste functii cresc eficienta unui intreg sistem de monitorizare, permitand utilizatorului sa foloseasca cat mai amplu sistemul de supraveghere.

Noul model PTZ HikvisionIata si alte functii incluse:

  • IK 10, IP 66
  • Pana la 20m distanta IR
  • Reducere a zgomotului 3D, Expunere zonala si focus zonal, Acoperire 120dB
  • Suporta comprimare video H.265+/H.265

Flexibiliatea oferita pentru spatiile mici interioare (magazine micute, saloane de spital, camere pentru intalniri de business) reprezinta principalul atu al acestei noi camere, ceea ce este exact ce multi utilizatori au cautat pana acum.

 

 

*Hikvision este preocupata mereu sa descopere noi modalitati prin care sa-si ajute clientii, care identifica, in mod continuu, noi si noi necesitati. Pretuim deosebit flexibilitatea, incercand sa cream camerele de monitorizare de care clientii nostril au nevoie. Peter Guan, Directorul de Vanzari si Marketing pentru Hikvision Europe asigura ca acest nou model de camera mini PTZ va fi o completare utila pentru sistemul oricarui utilizator intrucat nu este doar economica, ci si mica, usor de instalat in spatiile mici si, mai ales, smart.

Sursa: www.hikvision.com