Blog

6 beneficii pe care le ai daca alegi sa iti instalezi un kit videointerfon

1.In orice situatie si in orice loc, siguranta este cel mai important lucru de care avem nevoie cu totii. Fie ca esti acasa, la serviciu sau faci o plimbare prin parc, ai nevoie sa te simti in siguranta. Vrei sa te bucuri de sentimentul de siguranta acasa sau la sediul companiei pe care o detii? Alege sisteme de supraveghere cu camere inteligente care sa iti ofere mereu imagini cu fiecare loc din casa sau de la companie, iar pentru a fi sigur ca nici-un strain nu intra in compania sau in curtea ta fara sa fie verificat, alege un videointerfon ieftin si bun de la Rovision

Daca nu te simti tocmai sigur daca sa deschizi usa de fiecare data cand suna cineva, un videointerfon poate fi solutia ideala pentru tine. Poti sa aflii imediat cine este in fata usii si sa te decizi daca vrei sa deschizi sau nu. Aceasta solutie iti aduce multa liniste sufleteasca.

De ce sa alegi un videointerfon pentru acasa sau la serviciu? Iata 6 beneficii pe care le poti avea

  1. Ai posiblitatea sa vezi fiecare vizitator. In cazul unui interfon doar cu functie audio poti doar sa auzi cine suna la usa, insa daca alegi un videointerfon poti vedea cine este vizitatorul tau. Aceasta functie este ideala mai ales daca copilul ramane singur acasa si cineva suna la usa. Daca el stie ca nu are voie sa deschida decat anumitor persoane, indiferent de acelea ar spune, ii v-a fi mult mai usor sa recunoasca o persoana daca ii vede fata decat daca ii aude vocea si astfel o sa stie daca poate deschide usa sau nu. Astfel o sa fi mult mai sigur ca nimeni nu poate intra in casa cat timp nu esti acasa. De asemenea, alegerea unui interfon video la sediul companiei iti permite sa pastrezi siguranta pentru angajatii tai si sa nu lasi pe nimeni sa intre fara o justificare clara.
  2. Poti comunica cu ceilalti colegi sau cu copii de la etaj. Nu o sa mai fie nevoie sa suni un coleg de la alt departament pentru a discuta despre o sedinta care trebuie sa inceapa, este de ajuns sa apesi pe un buton si sa il chemi la tine in birou pentru a pune la cale o strategie pe care sa o prezentati in sedinta. De asemenea, acasa nu mai e nevoie sa strigi dupa copii de la etaj sa vina la masa, le poti spune asta prin interfon si chiar le poti arata ce ai facut de mancare pentru a le strarni interesul.
  3. Este usor de utilizat impreuna cu alte sisteme de siguranta. Vrei sa faci totul din acelasi loc si sa ai acces usor la toata securitatea din casa ta fara sa fie nevoie de mari modificari? Un videointerfon poate fi usor integrat cu alte sisteme de securitate din casa cum ar fi camerele de supraveghere sau sistemele de alarma.
  4. Preturi mici. Chiar daca poate acum cativa ani era mai scump sa iti instalezi interfon acasa, acum este mai ieftin decat te poti astepta sa ai un videointerfon care nu doar sa iti transmita semnale audio de la cei care asteapta sa le deschizi usa ci si ii poti vedea.
  5. Poti avea inregistrari cu tot ce se intampla in raza lui de actiune. In cazul in care are loc o infractiune iti v-a fi mult mai usor sa obtii dovezi pe care sa le trimiti politiei. Indiferent daca cel care sufera pagube esti tu sau un vecin al carei casa intra in raza de actiune a camerei dela videointerfon, poti avea probele imediat si poti dovedi fapta comisa si chiar infractorul. Imaginile de calitate iti permit sa predai autoritatilor poze clare cu cel care a intrat nepoftit pe proprietatea ta.
  6. O casa cu videointerfon este mult mai usor cumparata decat una fara. Daca te gandesti sa iti vinzi casa sau sa dai spre inchiriere, instaleaza un videointerfon, acesta iti v-a aduce clienti care isi doresc o casa sigura sau un apartament care sa le ofere siguranta de care au nevoie. Clientii o sa accepte un pret mai mare pentru inchirierea casei sau a apartamentului stiind ca pot beneficia de ceea ce este cel mai important: siguranta. Chiar daca pare un element neinsemnat, un videointerfon poate creste posibilitatea vinderii mai rapide a casei tale.

De unde cumperi cele mai bune videointerfoane?

Daca nu stii unde gasesti cele mai bune  si ieftine videointerfoane cu care sa iti protejezi familia si angajatii de persoane necunoscute, alege sa cumperi online de la www.rovision.ro. Nu doar ca o sa beneficiezi de cele mai mici preturi, ci si o sa te bucuri de cele mai calitative produse oferite de branduri renumite. Pe site gasesti tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o casa sigura impreuna cu cei dragi si de o companie bine securizata cu intreaga ta echipa. Alege acum tot ce ai nevoie pentru siguranta casei sau a companiei tale.