Kit supraveghere wireles

Foarte usor de montat chiar si pentru incepatori.

Kit-urile de supraveghere video sunt usor de instalat si de utilizat si va pot ajuta sa va protejati casa 24/7.

Kit supraveghere video wireless bazate pe NVR. Sunt sisteme complete de supraveghere video bazate pe camere wireless si inregistratoare video de retea de tip NVR. Solutii bazate pe camere cablate sau wireless. Sint solutii complete si functionale pe sistem Plug & Play. Calitatea imaginilor este deosebita, mult superioara sistemelor de supraveghere analogice.

Intre multitudinea camerelor de supraveghere moderne, se remarca sistemele de supraveghere wireless. Usurinta la instalare reprezinta atuul major al acestor sisteme care elimina multe dintre problemele alternativelor cu fir. De cele mai multe ori, aceste kituri sunt proiecte facile si nu necesita decat o scara si o bormasina, spre deosebire de sistemele cu fir care necesita ajutor specializat. Si cum tehnologia a evoluat impresionant in ultimii ani, camerele de supraveghere wireless sunt astazi la fel de performante precum cele cu fir.

De ce sa optati pentru un kit supraveghere wireless?

Un kit de supraveghere wireless va da libertatea de a instala camerele video oriunde si la orice unghi, pentru a securiza spatiul cat mai bine si cu cat mai putine restrictii. Multe dintre camerele de supraveghere wireless moderne vin cu trasaturi de Securitate multiple, de la detectia miscarii pana la vizibilitate pe timpul noptii si alimentare cu baterii. Multe dintre modelele scumpe sunt capabile de comunicare audio bi-directionala, recunoastere faciala, precum si compatibilitate cu Google Assistant, Amazon Alexa sau Apple HomeKit.

La rovision.ro veti gasi optiuni interesante in categoria sistemelor de supraveghere wireless, care acopera atat nevoi simple, cat si complexe de securizare.

Cum sa va selectati kitul de supraveghere wireless?

Va sugeram sa examinati cateva aspecte atunci cand navigati optiunile oferite de Rovision.

Cum este alimentat?

Camerele de supraveghere wireless au propria sursa de alimentare astfel incat, chiar si in cazul unei intreruperi de curent, vor putea functiona. In acest caz, va trebui sa le schimbati bateriile in mod regula. Va sugeram sa optati pentru camere cu baterie reincarcabila.

Nu uitati sa verificati si durata de viata a bateriei. Unele camere pot opera zile si chiar luni de zile fara reincarcare. Modelele cele mai uzitate sunt cele care declanseaza inregistrarea la detectia miscarii, ceea ce ajuta la extinderea duratei de viata a bateriei.

Care este rezolutia video?

Cu cat rezolutia este mai inalta, cu atat mai clare vor fi imaginile captate de camere.

Care este unghiul campului?

Acesta este un alt element de considerat in selectia sistemului de supraveghere. Cu cat mai larg este campul acoperit de camere, cu atat mai mult va capta camera. Camerele cu camp de vizibilitate de 120-130 grade sunt raspandite, dar puteti gasi modele cu unghi mai mare de atat.

Care sunt functiile?

Unele camere vin cu multe abilitati ce amplifica precizia si performanta totala a sistemului de monitorizare video. Iata cateva dintre acestea:

 • Baza magnetica
 • Stocare gratuita in Cloud
 • Detectia miscarii
 • Card SD
 • Baterii de rezerva
 • Comunicare audio bi-directionala
 • Abilitate de a se conecta la Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
 • Aplicatie mobila
 • Accesare live de la distanta
 • Vizibilitate pe timpul noptii
 • Functie de recunoastere faciala