Blog

Scurt ghid si recomandari pentru alegerea unui sistem de supraveghere ideal pentru protectia casei tale

Te preocupa securitatea casei tale? Nu poti fi linistit pentru ca nu stii ce se intampla acasa atunci cand lipsesti? Niciodata nu a fost mai usor sa stii ce se petrece acasa atunci cand tu esti plecat in concediu sau la munca. Acum, poti sa stii totul doar prin accesarea unei aplicatii de pe telefon, daca iti instalezi camere supraveghere wireless pentru exterior sau interior. Astfel chiar daca esti la sute de km de casa sau doar la birou, poti verifica fiecare miscare. Poti vedea atat curierul care iti aduce pachetele in fata usii cat si hotii care vor sa intre pe fereastra din spatele casei.

Este important sa stii ce cumperi atunci cand vrei sa alegi camere de supraveghere. Cu siguranta iti doresti sa faci o investitie de care sa te poti bucura mult timp, de aceea acest ghid te ajuta sa gasesti camere de supraveghere performante, adecvate pentru tine si nevoile tale.

  1. Fie ca iti doresti o instalare usoara, fie ca vrei sa scapi de cabluri, camerele wireless sunt alegerea ideala pentru tine. Camerele wireless sunt usor de instalat, nu au nevoie decat de conexiunea la energie electrica. Unele modele functioneaza pe baterie reincarcabila pe  care o poti incarca conectand camera la un panou solar.

De exemplu acest sistem de supraveghere cu doua camere wireless si cu sursa alimentare este o alegere potrivita pentru casa ta. Este usor de instalat si iti ofera atat imagini clare pe timp de noapte cat si sunete clare datorita microfonului incorporat. Astfel nu doar ca poti vedea ce se intampla in casa ta ci si poti auzi. https://rovision.ro/produs/sistem-supraveghere-hikvision-wireless-2-camere-4mp-cu-ir-30m-microfon-card-128gbsursa-alimentare/

2.In cazul in care iti doresti un sistem mai complex, nu iti face griji in privinta montajului. Gasesti sisteme de supraveghere gata configurate, cu toate accesoriile incluse, gata de instalat. Datorita cablurilor deja sertizate, montajul acestora devine mult mai simplu.

Acest sistem de supraveghere format din 4 camere cu rezolutia de 2MP, iti ofera posibilitatea de a-ti supraveghea locuinta si a oferi siguranta familiei tale. Indiferent unde te-ai afla, poti monitoriza locatia in timp real doar printr-un singur click. De asemenea, cu ajutorul HDD-ului incorporat, inregistrarile raman stocate. https://rovision.ro/produs/sistem-supraveghere-video-4-camere-exterior-2-mp-1080p-full-hd-ir30m-dvr-hdd-500-gb-accesorii-full-live-internet/

  1. Unde ai putea sa ai o camera de supraveghere pe care sa nu o detecteze nimeni? Intr-un senzor de miscare, desigur!  Nu mai e nevoie sa platesti pe cineva sa mearga sa verifice daca totul este in regula, cu ajutorul unei camere de supraveghere IP ascunsa intr-un senzor de miscare, poti vedea in timp real tot ce se intampla in interiorul casei tale direct de pe telefonul mobil.

Acest model de camera de la Rovision, inregistreaza cu o calitate de pana la 5MP, este ideala pentru supravegherea bonei si a copiilor, iar datorita microfonului incorporat, poti asculta ce se intampla in incapere https://rovision.ro/produs/camera-ip-pir-5st-a-poe/

 

  1. Daca iti doresti un sistem mai performant, urmatorul kit este alegerea ideala pentru tine!

Noua tehnologie a celor de Dahua, filtreaza automat alarmele false cauzate de animale, frunze, lumini puternice etc. Permite sistemului sa actioneze recunoasterea secundara pentru obiecte, imbunatatind precizia alarmelor. Dispune de functie de recunoastere faciala in timp real care analizeaza fiecare persona in parte in functie de gen, varsta, expresie, fete cu metadata inregistrate. Functia de detectie faciala filtreaza in timp real, afisand doar fetele care indeplinesc carcateristicile si particularitatile setate. Permite si derularea pentru a realiza o cautare rapida a tintei, salvand evenimentele. https://rovision.ro/produs/kit-supraveghere-video-6-camere-rovision-5mp-starlight-full-color-40m-microfon-dvr-dahua-8-canale/

De unde poti alege camere supraveghere pentru casa ta?

Acceseaza acum site-ul si alege tot ce ai nevoie pentru a fi mereu sigur ca locuinta ta este protejata pe deplin de infractori. Acceseaza https://rovision.ro/ si vezi ce produse poti alege pentru siguranta casei si a familiei tale.

Sursa foto: pexels.com