Comanda camere supraveghere din oferta Rovision si le livram in Buzau. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice produs achizitionat.

Vezi si oferta noastra de Camere de Supraveghere in Buzau.

Daca sunteti interesat de protejarea unei proprietati, indiferent de dimensiunile sau tipul ei, camerele de supraveghere sunt instrumente fundamentale in acest sens. ele pot indeplini functii de la cele mai simple (monitorizarea unei camere), pana la cele mai complexe (protejarea hyper-marketurilor, a institutiilor oficiale, bancilor, aeroporturilor, etc).

Camere supraveghere Buzau

Pentru multi ani, camerele de supraveghere au avut preturi exclusiviste si au presupus si angajarea personalului pentru controlul imaginilor captate. Toate acestea s-au schimbat odata cu progresele tehnologice si interesul crescut al clientilor privati. Astazi, camerele de supraveghere vin intr-o mare varietate de modele, cu preturi ce acopera o plaja larga de bugete.

Cu toate ca aceasta varietate este benefica, ajutand la gasirea unui model ideal pentru fiecare aplicatie de supraveghere, poate fi un impediment pentru clientii mai putin avizati in acest domeniu. Acestia se pot simti coplesiti de multitudinea optiunilor si alege un model mai putin potrivit pentru locatia lor. Spre exemplu, o camera cu iluminator ir de 20m poate fi prea putin pentru o curte de mari dimensiuni.

Cea mai eficienta modalitatea de a beneficia la maximum de camerele de supraveghere in Buzau este sa le incadrati intr-un sistem de supraveghere video. Daca optati pentru un sistem, puteti seta camerele sa inceapa inregistrarea doar la declansarea unor senzori precum cei de geam spart, de contact, de miscare, etc. In momentul activarii senzorilor, toate camerele vor inregistra imagini oferind informatii multiple asupra incidentului.

Cum alegem camere supraveghere

Locul in care veti instala camerele de supraveghere este primul aspect la care sa va ganditi cand alegeti camere de supraveghere. Camerele de interior nu pot functiona si la exterior, acolo unde vor fi expuse la praf, umezeala si chiar bruscare. Cautati camere de supraveghere special realizate pentru exterior, cu grad IP (protectie la elemente solide si lichide) cat mai inalt. O camera cu IP65, spre exemplu, este rezistenta la praf si jeturile cu apa cu presiune mica, rezistand in cazul unor furtuni.

Sursa de alimentare este un alt aspect ce trebuie examinat. Pentru camerele cu cablu, veti avea nevoie de prize, in timp ce pentru cele wireless, trebuie sa considerati tipul de baterie folosit: reincarcabila, de unica folosinta, sau solare.

Calitatea imaginilor oferite de camere este un alt element de observant. Majoritatea camerelor de supraveghere moderne au rezolutie 1080p HD, modelele mai performante avand rezolutie 2K si 4K. Vizibilitatea pe timpul noptii, campul vizual (cautati camere cu camp vizual de minim 120 de grade), HDR (elimina efectele de umbrire si reflective), capacitatea de zoom, modul de stocare si inregistrare, captarea semnalului audio sunt elemente de analizat. Spre exemplu, exista camere care nu doar capteaza, ci si redau semnal sonor, permitand comunicare audio bilaterala.

Capacitatea de captare a miscarii este larg raspandita printre camerele de supraveghere actuale. Mai mult decat atat, multe camere pot trimite notificari ori de cate ori este identificata miscarea, in timp ce modelele performante pot realiza si realiza si diferenta intre miscarile oamenilor de cele ale frunzelor, animalelor, obiectelor. Pentru monitorizarea cladirilor oficiale, bancilor, cladirilor de birouri, camerele cu functii de inteligenta artificiala sunt ideale.

Astazi este posibil sa includeti camerele de supraveghere intr-un sistem Smart Home. Camerele moderne impresioneaza prin performante, imaginile putand fi nu doar accesate prin aplicatii de pe telefon sau tableta, ci si impartasita cu prietenii.

Kituri supraveghere Buzau

Daca sunteti pentru prima oara in fata achizitiei unui de kit de supraveghere, informatii fundamentale va vor servi in procesul de selectie. Varietatea produselor poate sa copleseasca un client neavizat in domeniul, ingreunand procesul de selectie. Mai mult decat atat, va doriti ca produsul cumparat sa indeplineasca nevoile de protectie pentru a fi cat mai eficient.

Ce trebuie sa stim inainte sa cumparam un kit supraveghere

Puteti gasi kit-uri cu 2 pana la 64 si chiar mai multe camere de supraveghere. Ele pot avea caracteristici si performante diverse, dar trebuie sa fie compatibile intre ele. Cu cat va este mai clar despre ce va doriti de la supravegherea video, cu atat mai simplu va fi sa gasiti sistemul de supraveghere ideal pentru dvs.

Un kit de supraveghere poate contine toate componentele necesare supravegherii video, de la cabluri si accesorii pentru instalare pana la camere si dispozitive de stocare (NVR, DVR, card micro-SD).

Instalarea camerelor de supraveghere

Tipul de camere de supraveghere, numarul lor sunt cativa din factorii care afecteaza procesul instalarii. Daca optati pentru camere de tip wireless, instalarea este cum nu se poate mai simpla. Nu trebuie decat sa asezati camerele pe o suprafata neteda sau se la insurubati in tavan sau perete.

Lucrurile se schimba pentru camerele cu fir, cablarea la sursele de alimentare si dispozitivul de stocarea ingreunand procesul instalarii. Este evident ca o aplicatie ampla, cu suprafata mare de monitorizat si multe camere de instalat va presupune o instalare mai dificila. In acest caz, va fi necesar ajutorul profesionistilor specializati.