Camere supraveghere IP fixe - produse începând de la 155.65 lei

Camere supraveghere IP fixe - 329 produse

Afișez 1 - 48 din 329 de rezultate

Camere de supraveghere IP fixe cu fir sau cablu

Camerele de supraveghere IP (Internet Protocol) cu fir/cablu sunt dispozitive ce folosesc tehnologia de rețea pentru transmisia semnalelor video și audio prin conexiune cablată. Spre deosebire de camerele analogice, camerele IP asigură calitate superioară pentru imagine.

Incluse în sisteme de supraveghere moderne, camerele IP cu fir pot trimite datele direct la server de rețea sau NVR (Network Video Recorder). Ele se impun prin numeroasele avantaje și caracteristici avansate.

Avantajele camerelor de supraveghere IP cu fir

Avantajele camerelor de supraveghere cu fir sunt multiple și conving clienții pentru achiziție:

Calitate superioară pentru imagini

Camerele IP cu fir pot avea rezoluții de la 1080p (Full HD) până la 4K. Ele furnizează imagini clare, cu multe detalii ce permit identificarea fețelor și a obiectelor mici. Camerele pot include funcții de optimizare a calității imaginii, precum WDR.

WDR (Wide Dynamic Range) este o astfel de funcție. Ea permite captarea detaliilor clare în condiții de iluminare variabilă, atât în zone luminoase, cât și în cele întunecate.

Majoritatea camerelor IP au LED-uri IR pentru vizibilitate pe timp de noapte, asigurând monitorizarea 24/7.

Stabilitate și fiabilitate

Conexiunea prin cablul Ethernet asigură transmisie stabilă și fiabilă a datelor. Nu sunt interferențe de semnal sau probleme de conexiune, care sunt prezente deseori la camerele wireless. În plus, aceste camere au alimentare poe (Power over Ethernet).

Cu alimentarea poe, printr-un singur cablu se poate alimenta camera, dar și transmite datele. Se simplifică instalarea și scade nevoia utilizării unor cabluri suplimentare.

Securitate înaltă

Datele transmise prin cablu prezintă risc mai mic pentru interceptare neautorizată, atacuri cibernetice, mai ales prin comparația cu conexiunile wireless. Mai mult, multe camere IP cu fir oferă opțiuni de criptare a datelor pentru a se proteja informațiile transmise.

Funcții avansate

Camerele IP cu fir pot avea funcții de analiză video inteligentă precum: precum detectarea mișcării, recunoașterea facială, detectarea obiectelor abandonate, numărarea persoanelor și analiza comportamentală.

Acolo unde se dorește, se pot instala modele capabile de comunicare audio bi-direcțională. Aceste pot capta sunetul ambiental și comunicarea prin cameră. Astfel, se facilitează monitorizarea și intervenția în timp real.

Accesare de la distanță

Utilizatorii pot accesa fluxurile video și controla camera de la distanță, cu ajutorul aplicațiilor mobile sau web. Astfel, se oferă flexibilitate și control sporit. Se pot primi notificări în timp real pe dispozitivele mobile dacă se detectează mișcare sau alte evenimente definite.

Scalabilitate și flexibilitate

Sistemele de supraveghere cu camere IP cu fir se pot extinde mai ușor. Se vor putea adăuga ușor noi camere, fără să fie necesare modificări importante la infrastructura existentă. Camerele IP pot fi incluse într-o rețea care există și pot comunica cu alte dispozitive și sisteme de supraveghere.

Raport bun cost-eficiență pe termen lung

Tehnologia cu fir diminuează nevoia folosirii cablurilor de alimentare suplimentare. Se vor economisi timp și bani de instalare. În plus, sistemele cu camere IP sunt mai ușor de întreținut și actualizat. Costurile de operare pe termen lung se vor diminua semnificativ.

Modele diverse

Sunt disponibile numeroase modele de camere IP, inclusiv camere dome, bullet, PTZ, camere cu vizibilitate nocturnă. Ele pot fi adaptate pentru diverse medii și nevoi de supraveghere.

Unde se pot folosi camere de supraveghere IP cu fir

Camerele de supraveghere IP cu fir se pot utiliza în diverse locații, precum:

  • Locuințe: pentru monitorizarea perimetrului, curții, intrării și interiorului locuinței.
  • Afaceri: în birouri, magazine, depozite, parcări și alte locații comerciale.
  • Instituții publice: în școli, spitale, clădiri guvernamentale și alte instituții.
  • Infrastructuri critice: în centrale energetice, aeroporturi, stații de transport și alte locații cu nevoi de securitate ridicată.