Cumpara camere IP Hikvision din oferta Rovision. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Camera IP Hikvision

Supravegherea video a unui spatiu nu a fost nicicand mai simpla. Piata ofera nu doar produse cu functii impresionante, dar multe dintre acestea sunt usor de instalat. Daca alta data erati nevoit sa apelati la serviciile profesionistilor pentru instalarea si functionarea unui sistem de supraveghere video, astazi aveti posibilitatea sa achizitionati, instalati si monitorizati direct din telefon un sistem de supraveghere video.

Daca sunteti interesat sa cumparati camera IP Hikvision, la Rovision.ro veti gasi o mare varietate de modele. In plus, preturile noastre convin clientilor cu bugete extrem de diferite.

Ce este special in legatura cu o camera IP Hikvision?

Daca examinati piata produselor pentru monitorizare video, sesizati ca unii producatori au castigat deja increderea celor mai multi consumatori. Este cazul companiei Hikvision, aflata pe piata inca din 2001. Compania chineza ofera produse care corespund atat aplicatiilor de securizare rezidentiale, cat si militare, comerciale si industriale.

Camerele de supraveghere IP (Internet Protocol) sunt camere digitale ce primesc si trimit inregistrari video prin intermediul unei retele IP. Spre deosebire de produsele traditionale de monitorizare video (CCTV), camerele IP nu necesita un recorder local, ci doar o retea locala. Camerele de supraveghere IP se conecteaza la retea in acelasi fel ca si telefoanele si calculatoarele.

Acest tip de camera ofera numeroase avantaje precum rezolutie inalta pentru imagine, accesare de la distanta, numar redus de cabluri pentru instalare, precum si sustinerea semnalului audio bidirectional.

Daca bugetul dvs este limitat,  Camera IP Bullet 3.0MP EL0026303-IT_HIKV este un produs excelent pentru supravegherea la exterior a unui spatiu rezidential. Camera vine cu functii precum detectie miscare, exceptie stocare, alarma efractie si capteaza imagini pe timpul noptii pana la 20m.

Securizati spatiul comercial pe care il manageriati prin instalarea unui sistem cu Camera IP Acusense 4.0 MP HIKVISION DS-2CD2T43G2-2I-. Camera este realizata cu tehnologia acusense, bazata pe algoritmul Deep Learning de la Hikvision. Astfel, camera este capabila de functii incredibile in analiza continutului video. Ea poate extrage corpul uman si vehiculul dintr-un numar mare de obiecte. Camera identifica intruziunea omului si a vehiculului, dar si elimina alarmele false. Iluminatorul IR este activ pana la 60m, iar rezolutia imaginilor este 4.0MP.

Drumurile cu trafic intens si intersectiile pot fi monitorizate video cu Camera IP LPR Darkfighter Hikvision. Camera este optimizata pentru vizualizarea numerelor de inmatriculare si poate gestiona o lista pana la 2048 numere de inmatriculare. Poate monitoriza doua benzi si capta imagini nocturne prin IR EXIR 50m.

Achizitionati camere de supraveghere la preturi atractive!

La Rovision.ro veti gasti modele numeroase de camere de supraveghere video, la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Contactati-ne pentru detalii!