Cumpara camere video cu microfon din oferta Rovision. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Clientii interesati de sisteme de supraveghere video au in zilele noastre ocazia sa selecteze intre numeroase modele, la preturi avantajoase. Mai mult decat atat, camerele video moderne surclaseaza detasat modelele traditionale prin functii si performante.

Daca sunteti interesat de achizitionarea unei camere video cu microfon, o puteti gasi cu usurinta la  Rovision.ro. Catalogul nostru contine modele pentru aplicatii simple si complexe, acoperind o plaja vasta de preturi.

De ce sa cumparati o camera video cu microfon?

Parintii ingrijorati sa-si lase copiii sub ingrijirea bonei recent angajate pot alege montarea unei camere video cu microfon. Astfel, ei pot sa vada si sa auda cum le vorbeste aceasta copiilor. O astfel de camera este utila si in supravegherea angajatilor, ducand la ameliorarea comportamentului acestora.

Un adolescent va fi mai usor de supravegheat atunci cand camerele instalate au si microfon incorporat. Aceste camere sunt functionale pentru numeroase aplicatii, iar magazinul nostru include produse la preturi atractive pentru cei mai multi clienti.

Cu un grad de protectie la elementele naturale ip67, camera Colorvu – Camera Analog hd 2mp ofera imagini clare si pe timpul noptii pana in 20m. Lentila asigura un unghi de vizualizare pana la 106grade, camera fiind potrivita in monitorizarea intrarilor/iesirilor de cladiri, locuinte, institutii.

In cazul in care aplicatia dvs de securizare este complexa, va sugeram sa achizitionati o camera video cu microfon precum Camera Ip Pt 2.0mp, Lentila Motorizata 3-6 Mm. Aceasta are un iluminator cu actiune pana in 100m si functii specializate precum identificare fata, detectie intrus, detectie audio, detectie depasire linie, detectie schimbare scena, etc. Este ideala pentru parcari si spatii comerciale vaste.

Daca doriti sa rezolvati supravegherea la interior si exterior a spatiului dvs printr-o singura achizitie, va invitam sa examinati Kit supraveghere video profesional 8 camere Rovision 2MP IR 80m. Acesta cuprinde 6 camere exterior de tip bullet Dahua HFV1200d, 2 camere supraveghere interior HDCVI Dahua 2mp cu microfon incorporat,  6 de exterior de 2mp HDCVI IR 80m, dvr HDCVI 8 canale 4k pentabrid full HD, sursa alimentare cu backup 10A 12 V, 2x cablu RG59 coaxial cu alimentare 2×0.5 mm  rola 100m cu dubla alimentare, 16 x mufe bcn, 8 x mufe alimentare tata si acumulator stationar baterie 12A 7.2ah Mws.

Va oferim camere de supraveghere la cele mai avantajoase preturi!

La Rovision.ro va punem la dispozitie modele variate de camere, astfel incat sa acoperim cat mai multe dintre cerintele si exigentele dvs. Preturile sunt atractive si noi suntem gata sa va consultam in luarea unei decizii!