Cumpara Camera supraveghere wireless cu card din oferta Rovision. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Camera supraveghere wireless cu card

Fie ca sunt amplasate in spatiul de birouri sau in locuinta personala, camerele de supraveghere vide sunt parte integranta a lumii moderne. Indiferent de locul si scopul amplasarii, ele capteaza si inregistreaza lucruri pe care nu dorim sa se petreaca, dar pentru care suntem recunoscatori.

Atunci cand vorbim de camere de supraveghere, cardul de memorie este un element esential care ne permite sa vedem ce a vazut si inregistrat camera. Este, astfel, important ca imaginile sa fie clare. Daca suneti in cautare de camere supraveghere wireless cu card, la Rovision.ro veti identifica modelul potrivit spatiului si bugetului dvs.

Ce elemente sunt importante cand alegeti camere supraveghere wireless cu card?

Camerele de supraveghere wireless sunt camere de circuit inchis (CCTV) ce transmit semnal audio si video unui recorder wireless prin banda radio. Multe camere wireless au nevoie de un cablu pentru alimentare, termenul “wireless” referindu-se la cum se transmite informatia video/audio. Unele camere sunt alimentate prin baterii, ceea ce le face wireless complet.

Atunci cand selectati camere supraveghere wireless cu card, este important sa examinati cateva aspecte:

  • Capacitatea de stocare a cardului
  • Modul de folosire a camerei. Unele camere inregistreaza continuu, iar altele doar cand detecteaza miscare.
  • Rezolutia camerei. Modelele cu rezolutie inalta (1080p sau 4K) au nevoie de mai mult spatiu pentru stocare.
  • Camerele care inregistreaza continuu au nevoie de card ce sustain utilizarea 24/7/ de asemeni, camerele instalate la exterior au nevoie de protectie la conditiile meteo nefavorabile, ploaie, vant intens, temperaturi extreme.

Camera de supraveghere Dahua IPC-A26HP-V2 vine cu o lista de functii ce o recomanda pentru aplicatiile de mici dimensiuni, dar cu nevoi de securizare inalte. Camera Wi-Fi are compresie smart H.264/H.265 si capteaza imagini noaptea pana la 10m. Vine cu microsd 256GB, microfon si difuzor incorporat pentru comunicare audio bidirectionala. Camera este operabila prin aplicatie de pe ios si Android.

Cu un grad de protectie la elementele naturale IP66 si functionala la temperaturi intre -30 si +69 grade Celsius, Camera WI-FI IP 4.0MP Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3-W este optima pentru aplicatii de nivel mediu. Distanta pentru Wi-Fi este 120m in camp deschis, iar camera vine cu microfon si speaker. Are functii flash si alarma sonora si capteaza imagini noaptea pana la 30m. Stocarea se face pe micro SD/SDHC/SDXC pana la 256GB.

O optiune viabila pentru supravegherea la exterior a spatiilor cu risc inalt de vandalizare este Camera de supraveghere Dahua IPC-HDBW1435E-W-0280B-S2. Este o camera Wi-Fi de tip dome ce ofera imagini cu rezolutie 4MP si capteaza imagini in intuneric pana la 30m. Camera are micro SD, protectie anti-vandal IK10 si la conditiile meteo nefavorabile IP67.

Doriti camere de supraveghere video?

Catalogul de la Rovision.ro este extrem de vast si se adreseaza unei mari varietati de aplicatii si bugete. Contactati-ne cat mai curand pentru detalii!