Cumpara Camere supraveghere exterior profesionale 360 grade din oferta CSI. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Camere supraveghere exterior profesionale 360 grade

Camerele de supraveghere, analiza video si video managementul sunt in mijlocul unei revolutii tehnologice, iar solutii mai precise si mai inteligente sunt disponibile pe piata la preturi extrem de atractive.

Daca sunteti in cautarea unor camere supraveghere exterior profesionale 360grade, la Rovision.ro veti gasi modele de inalta calitate cu preturi avantajoase.

Cum se disting camerele supraveghere exterior profesionale 360grade?

Camerele de supraveghere 360 grade folosesc lentile fisheye pentru a inregistra intreaga scena si evenimente, eliminand unghiurile moarte. Inregistrarea este apoi redata in timp real, astfel incat personalul de paza sa poata incline, zoom-eze si sa cerceteze prin intreaga scena.

In cazul in care se intampla ceva, ei pot urmari suspectul sau evenimentul inainte, in timpul, si dupa ce evenimentul s-a produs, prin derularea imaginilor stocate. In plus, functii performante de analiza video pot ajuta la analizarea unei scene si oferi informatii pretioase precum intruziunea.

Unde pot fi instalate camerele supraveghere exterior profesionale 360 grade?

Muzeuri, parcari, intersectii stradale, mall-uri si chiar magazinele de mici dimensiuni sunt locatiile in care aceste camere sunt eficiente.

Cu un zoom optix 32x si digital 16x, Camera PTZ IP 2.0 MP, Ultra LOW LIght HIKVISION DS-2DE5232IW-AE este o aditie excelenta pentru protectia intrarilor de bloc, institutii oficiale, sau parcari de mici dimensiuni. stocarea se realizeaza pe  micro SD/SDHC/SDXC pana la 128 GB, iar camera opereaza la temperaturi intre -30 si +65 grade Celsius. Are grad de protectie la intemperii IP66.

Camera Exterior IP Dahua SD6980-HN permite zoom optic 18x, zoom digital 12x. Are un Pan Range 360 grade si rotatie continua. Puteti monitoriza cu ea 200 de puncte presetate, 8 zone private, 5 pattern-uri si 8 tururi. Are rezistenta la elementele naturale IP67 si este adecvata pentru protectia parcarilor de bloc, centre comerciale mai mici, sau intrari de magazine, muzee, institutii oficiale.

Magazinele de mari dimensiuni, intersectiile intens traficate, precum si parcarile pot fi monitorizate eficient prin instalarea de Camera IP Exterior Dahua SD6AE530U-HNI. Aceasta permite 30x zoom optic si 16x zoom digital si capteaza imagini nocturne pana la 200m. Functii precum detectie intrusi, avertizare perimetrala, detectie obiect abandonat, defog, autotracking, detectie faciala/obiect lipsa sunt doar cateva dintre performantele camerei. Ea are rezistenta la conditiile meteo IP67 si la vandalizare IK10.

Intentionati sa achizitionati camere de supraveghere video?

Fie ca doriti sa monitorizati video locuinta sau un centru comercial de mari dimensiuni, la Rovision.ro ro veti gasi cele mai multe modele, acoperind bugete de diverse dimensiuni. Suntem aici pentru a va oferi detalii si suport tehnic in selectarea unui model!