Blog Tehnologia Tioc de la Dahua

Tehnologia Tioc de la Dahua – Ce este, ce aduce nou și care sunt beneficiile

Operarea camerelor CCTV s-a modificat destul de mult în ultimii ani. Camerele de supraveghere nu mai afișează un video simplu. De fapt, în zilele noastre ele sunt capabile de funcții mai avansate și să detecteze probleme diverse. Cele mai bune decizii sunt luate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Dacă ceva amenință securitatea dvs, camerele moderne vă vor înștiința imediat și veți putea remedia problema. De asemeni, camerele de supraveghere noi de la Dahua vă ajută să îndepărtați orice care afectează siguranța dvs.

Ce reprezintă Dahua TIOC 2.0?

Camerele de supraveghere Dahua Tioc 2.0 vă permit să puneți sonor la alarmă și, dacă încearcă să intre în casa dvs, vocea dvs se va auzi în alarmă, atenționând intrusul să părăsească incinta. Puteți folosi sunete care seamănă cu o sirenă pentru a anunța vecinii să vină la proprietatea dvs.—intrusul va fugi, cu siguranță!

În general, camerele Dahua TIOC 2.0 vor oferi securitate completă pentru dvs. Pentru a putea pleca liniștiți la muncă, în vacanță, etc. Alarmele false au existat întotdeauna și vor continua să existe. Cu toate acestea, cu un sistem Dahua TIOC 2.0 posibilitatea unei alarme este extrem de redusă. 99% dintre alarme vor fi corectat și nu vă vor deranja inutil. Cum este posibil, veți afla mai jos!

Dahua TIOC 2.0 – o privire în detaliu

Tehnologia Dahua TIOC 2.0 este prezentă la camerele de tip bullet, turret și PTZ. Camerele TIOC 2.0 au iluminatori Dual Smart, ceea ce reprezintă o inovație spectaculoasă în ceea ce privește iluminarea în industria securității.

Camera TIOC 2.0 are 3 setări diferite de iluminare pentru a corespunde scenariilor diverse—modul infraroșu, marcat, iluminare și lumina albă. Semnalul audio este alimentat prin tehnologie Voice Catcher optimizată cu două microfoane care îmbunătățesc calitatea captării sunetului. Acestea captează sunete de la distanțe mai mari, cu mai puțin zgomot perturbator.  Astfel, zgomotul de vânt și al sunetelor din jur este redus, iar sonorul este clar pentru distanțe mai mari.

La portul de alarmă există și o caracteristică de dezarmare, printr-o singură atingere. Camera TIOC 2.0 poate fi conectată la un sistem de alarmă tradițional pentru a se realiza armare și dezarmare. Tehnologia unică, avansată de compensare optică corectează unghiul de refracție al razelor de lumină care intră. Aceasta înseamnă că o astfel de cameră poate oferi imagini mai luminoase și mai clare cu lentila cu deschidere f 1.0. Această deschidere superioară f 1.0 asigură mai multă lumină și imagini mai luminoase la 25 sau 30 fps în timp real, chiar și când este activată funcția de inteligență artificială.

Prin îmbunătățirea software-ului, TIOC 2.0 poate fi integrat cu sistemele de alarmă pentru a se realiza operare mai simplă și un ecosistem cu funcții active de îndepărtare a intrușilor. Aceasta permite activarea de sirenă, lumină de atenționare, lumină roșie și albastră care clipește pentru a speria potențialii intruși instant.

Trei camere într-una singură

Camerele Dahua TIOC 2.0 captează imagini color ziua și noaptea, inhibitorii activi lucrează eficient iar funcțiile AI (Inteligență artificială) sunt spectaculoase. În plus, aceste camere presupun o instalare care reduce semnificativ costurile.

Camera CCTV Dahua TIOC 2.0 este potrivită locurilor precum vile, magazine, depozite și locuri asemănătoare în care traficul nu este intens. Precizia înaltă pentru aceste camere ajută la detecția pericolelor și cele mai multe dintre alarme vor fi reale. Cu ajutorul unei sirene, aceste camere vor ține departe intrușii și vă vor trimite imediat notificare despre situația alarmantă.

Aceste camere pot fi utilizate pentru a controla benzile de urgență de pe străzi, rezervate ambulanțelor. Aceste benzi trebuie să fie mereu libere, fără trafic sau vehicule personale. Cu ajutorul unei camere Dahua TIOC 2.0, aceste benzi speciale pentru ambulanțe vor fi păstrate mereu libere și sub control. Tehnologia TIOC 2.0 este compatibilă cu camerele CCTV sub rețea Full-Color, HDCVI, wizsense și dispozitive XVR.

Sistemul de detecție a mișcării

Sistemul de detecție a mișcării de la Dahua este optimizat pentru a se diminua cât mai mult erorile, monitoriza toate mișcările și pentru a trimite alerte atunci când se detectează un pericol real. De obicei, mergem să verificăm camerele de supraveghere atunci când se întâmplă ceva anormal. Cu toate acestea, un hoț poate intra în curte, fura un obiect de valoare și  nu ne vom da seama decât peste câteva luni de la incident. În astfel de situații, cel mai probabil, acea parte de video a fost eliminată din sistem și nu o mai putem accesa.

Pentru a se elimina astfel de scenarii, camerele Dahua TIOC 2.0 vă vor notifica imediat cum vor depista o mișcare suspectă în mediul supravegheat, ajutându-vă să depistați problema cât mai repede. În trecut, era extrem de dificil să fie folosită eficient funcția de detecție a mișcării. Dacă amplasați camera în curte și se mișcă o pisică sau o frunză, camera va trimite notificări, dar acestea sunt inutile și nu fac decât să deranjeze. Dacă, în trecut, ați fi tăiat copacul pentru a elimina alarmele false, cu aceste camere TIOC 2.0 riscul unor alarme false a ajuns să fie aproape nul.

Alertare precisă

Alarmele false au reprezentat mereu o problemă pentru utilizatorii de sisteme de supraveghere. Tehnologia Dahua TIOC 2.0 asigură funcție de alertare precisă deoarece folosește un protector de mediu cu inteligență artificială și un sistem de detecție a mișcării optimizat (SMD Plus).

Din moment ce cele mai multe camere de supraveghere sunt instalate la exterior, unele dintre alerte pot să nu conteze deloc și să fie rezultatul mișcării frunzelor în fața camerelor, din cauza vântului, a mișcărilor unor animale. Camerele de supraveghere din trecut nu erau suficient de inteligente pentru a face diferența între alarmele false și cele reale.

Algoritmul de inteligență artificială este puternic și a optimizat gama de detecție a mișcărilor la 185%, transmițând imagini mai precise, mai rapid. Prin urmare, eficiența sistemului Trei in Unu (Three in One) a crescut considerabil.

Îndepărtare activă

În loc să se bazeze pe video înregistrat ca și dovadă în cazul unui incident, TIOC elimină chiar și incidentele neplăcute. Sistemele active de blocare sunt mai sensibile la luminile roșii și albastre, care sunt mai ușor de remarcat decât lumina albă. Această sensibilitate nu se reduce nici măcar în ploile abundente sau vreme cețoasă. Boxa amplificată poate emite sunet de până la 110db și poate fi folosit sunet de sirenă sau un sunet înregistrat anterior. Sonorul este activ în ambele sensuri (bi-direcțional).

Tehnologie Full Colour

Informația sigură este suficientă atunci când se dorește obținerea unor documente esențiale. Cu ajutorul tehnologiei de vârf Full-Colour, camerele Dahua TIOC 2.0 oferă imagini color ziua și noaptea. Totodată, calitatea video-ului este mult îmbunătățită, ajutând considerabil la identificarea suspecților.

Cât de facilă este instalarea?

Utilizatorii au nevoie de sisteme de supraveghere mai eficiente. Camerele de supraveghere din trecut aveau probleme precum alarmele false din cauza mișcărilor animalelor, insectelor, frunzelor, nu reușeau să recupereze documentele și imaginile pe ecrane alb-negru, sau să upgradeze și să instaleze un nou sistem. Pentru ca monitorizarea să fie cât mai eficientă, era necesar să se cheltuiască sume mari pentru accesorii adiționale precum microfoane externe, boxe, lumină de alarmă, tracker.

Dahua TIOC 2.0 este o cameră Trei-În-Unu care combină supravegherea și tehnologia Full Colour cu îndepărtarea activă a intrușilor și inteligența artificială. Soluția este inovativă și economisește mult timp pentru instalare. Dahua TIOC 2.0 identifică precis pericolele reale, previne eficient efracția și crește nivelul de protecție. Vorbim despre o soluție de securizare automată, potrivită în următoarele locații

Locații private

TIOC este potrivit pentru locații private care au nevoie de ordine și să alerteze intrușii. Vorbim despre case, magazine, depozite, etc. TIOC va detecta precis țintele, avertiza intrușii pentru ca aceștia să se îndepărteze și vă va trimite notificări în timp real. Imaginile full-color oferă dovezi pentru analiza ulterioară a mașinilor sau oamenilor.

Locații publice

TIOC este adecvat atât în locațiile private, cât și în cele publice precum benzi de urgență pe autostradă, care trebuie să fie mereu lipsite de blocaje. TIOC poate menține aceste benzi mereu libere și poate opera ca un gardian eficient care își îndeplinește misiunea de a păstra siguranța publică.

Beneficiile instalării camerelor Dahua TIOC 2.0

Prin instalarea camerelor Dahua TIOC 2.0 nu vor exista probleme și veți putea folosi sistemul de detecție a mișcării fără a fi nevoie să realizați modificări pe proprietatea dvs. Întrucât camerele Dahua TIOC 2.0 pot să indice dacă o persoană a pătruns în casa dvs. Sau nu, sau dacă, de fapt, un animal se mișcă pe lângă casa dvs.

Spre exemplu, dacă un vehicul este parcat în zona dvs. sau dacă o persoană intenționează să intre în casa dvs, camera Dahua TIOC 2.0 vă va informa rapid. Veți putea vizualiza online ce se întâmplă și veți putea rezolva problema foarte repede. Dacă este cazul, veți putea alerta poliția. Sau, dacă o persoană cunoscută a fost lăsată să intre pe proprietate, nu este nevoie să sune alarma.

Dahua TIOC 2.0 are funcție de detecție inteligentă a mișcării pentru a se filtra activ alarmele false. Alarmele false declanșate de animale, frunze, lumini sunt eliminate aproape total. În plus, detecția mișcării a fost optimizată cu 80%, iar precizia detecției cu inteligență artificială este peste 99%.

Camerele TIOC 2.0 au abilitatea de a alerta oamenii instant, prin sunete personalizate și lumini de îndepărtare roșii și albastre. Mai mult decât atât, utilizatorul va putea alerta posibilii intruși direct, printr-o boxă internă a camerei Dahua, prin aplicația Dahua TIOC.

Dahua TIOC 5 mp oferă monitorizare full-colour spectaculoasă pentru detalii clare chiar și pe timpul nopții. În general, cu o cameră de supraveghere Dahua, veți avea vizualizare totală pe timpul nopții. Veți putea monitoriza complet un spațiu și ce zonă suscită interesul. Spre exemplu, puteți să observați curtea și să vedeți dacă cineva se apropie de ușa de la intrare. Camera vă va notifica foarte repede și va informa că cineva este pe cale de a intra.

Când o persoană apare pe camera de supraveghere, lumina albă va lumina pe persoană foarte repede și, astfel, toți oamenii care sunt prezenți. Daca tocmai căutați acea persoană, aceasta va fi afișată rapid, iar imaginea cu persoana respectivă va fi înregistrată în sistem. Veți putea arăta poliției, dacă va fi cazul, imaginea cu persoana respectivă.

Daca un intrus pătrunde pe proprietatea dvs, alarma va suna foarte repede și luminile camerei se vor declanșa pentru a identifica intrusul. Veți putea, de asemeni, spune dacă un intrus pleacă, luminile se vor stinge și intrusul nu va mai fi acolo. Camerele TIOC 2.0 sunt configurate pentru a arăta și cea mai mică eroare. Am putea spune că aproape tot ce arată camera de supraveghere Dahua TIOC 2.0 este adevărat, probabilitatea unei erori pentru aceste camere fiind aproape nulă.

Dacă doriți să amplificați securitatea unei proprietăți, camerele Dahua TIOC 2.0 sunt printre cele mai bune opțiuni ale momentului.