Surse alimentare - produse începând de la 5.50 lei

Surse alimentare - 47 produse

Afișez toate cele 47 de rezultate

Surse alimentare speciale pentru sistemele de supraveghere video

Surse alimentare comutatie, surse alimentare cu back-up, surse de alimentare UPS cu autopornire si protectie, acumulatori si baterii.
Rovision va ofera o gama variata de alimentatori si surse pentru camerele de supraveghere.

Este evident ca sursa de alimentare este fundamentala pentru un sistem de monitorizare video. Pentru a asigura stabilitatea si siguranta sistemului de monitorizare video instalat, clientii sau instalatorii trebuie sa aleaga surse de alimentare de inalta calitate. Sursele de alimentare de slaba calitate pot cauza distorsionarea imaginilor si chiar pot distruge hardware-ul camerelor de supraveghere. In mod obisnuit, camerele de monitorizare folosesc surse de alimentare 12V DC, in timp ce cele PTZ au nevoie de surse de 24V AC. Exista si unitati care necesita sursa 220V Ac, in timp ce 5V DC este o alegere comuna pentru camerele de monitorizare pentru interior.

Sa aleg adaptatoare sau cutii de distributie?

Toate tipurile de camere necesita o sursa de alimentare de un anumit tip. Cutiile de alimentare cu distributie sau adaptoarele sunt folosite in instalarea multor sisteme de monitorizare video. Atunci cand se instaleaza 4 camere sau mai putin, cei mai multi instalatori vor folosi adaptoare si intrerupatoare, in timp ce in instalatiile cu mai multe camere de supraveghere, se va folosi cutie de distributie. Atunci cand se alege sursa de alimentare, este important sa se decida asupa uneia care suporta voltajul si amperajul camerelor din sistem.

Ce tipuri de surse de alimentare se pot alege?

Adler, YDS, Brother, NPA, Pulsar si Rovision sunt producatori importanti in sectorul surselor de alimentare pentru camerele de supraveghere. Spre exemplu, in cazul Rovision, raportul calitate-pret este deosebit de atragator pentru clienti, varietatea produselor adaugandu-se pe lista argumentelor. In ceea ce priveste preturile, clientii pot alege produse variind intre 25 si 405 ron.

Pentru scenariile simple, se poate alege o sursa de alimentare YDS 5V 2A cu 8 mufe iesire diverse dimensiuni. Carcasa este de plastic, iar sursa vine cu led indicator pentru tensiune iesire. Tensiunea AC la intrare este de 95V-265V, 50/60Hz, in timp ce tensiunea DC la iesire este de 5V (putere iesire maxim 10W). curentul maxim DC de iesire este 2A, iar sursa are protectie la scurcircuit.

O alta sursa de alimentare extrem de accesibila este YDS 12V 8A cu fir. Materialul carcasei este plastic, in timp ce lungimea cablului de iesire este de 110mm. Sursa are si led indicator tensiune iesire, in timp ce dimensiunea mufei este 5.5×2 1.13mm. tensiunea AC de intrare este 100V-240V, 50/60V, in timp ce tensiunea DC de iesire este de 12V. Curentul maxim de iesire este de 8A si riplu maxim de 180mV. Dispozitivul are protectie la scurtcircuit si suprasarcina.

In cazul in care se doreste o sursa de alimentare rezistenta la apa, un model YDS de 12V 10A cu carcasa de metal este o optiune potrivita pentru multe sisteme de supraveghere video. Sursa are un grad de protectie la intemperii IP67 si are tensiune AC de intrare 170V-260V. Tensiunea DC de iesire este 12V, in timp ce curentul maxim DC de iesire este de 10A. Puterea de iesire este 120W.

O sursa de alimentare profesionala poate veni cu 5 iesiri. Sursa de la Pulsar 12V 5A are o cutie metalica si costa 150 ron. Este create pentru alimentarea camerelor de monitorizare ce au nevoie de alimentare de 12V. Tensiunea de iesire este reglabila cu ajutorul unui potentiometru, putand varia intre 12 si 15V.  Sursa prevede 5 iesiri protejate individual de cate o siguranta fuzibila. Sursa este intr-o carcasa metalica cu panou indicator. Are protectie la suprasarcina, scurtcircuit si supratensiune.

Daca se doreste instalarea unei surse neintrerubile interactive, un model de acest fel UPS Well poate fi o decizie corecta. Sursa include indicator normal C.A, de incarcare baterie, de rezerva. Include buton pornire/oprire pentru prize de iesire, dar si intrare C.A. siguranta C.A. Puterea este de 650VA/360W, iar factorul de putere este 0.6. Intervalul de transfer este de 10MS, iar unda sinusoidala este simulate. Capacitatea acumulatorului intern este 7AH*1, iar nivelul de zgomot este mai putin de 45DB. Dispozitivul rezista la umiditate 20-90% RH la temperaturi 0-40grade Celsius (fara condens). Sursa are nevoie de 8 ore de recuperare 90%.

Nota

Nu uitati ca neconcordantele din circuitul de iesire determina arderea sigurantei sau deconectarea de la circuit a camerei, de aceea alegerea surselor de alimentare este mereu importanta.