Kit supraveghere Rovision - produse începând de la 309.00 lei

Kit supraveghere Rovision - 58 produse

Afișez 1 - 48 din 58 de rezultate

Kituri camere de supraveghere Rovision – Tipuri de sisteme adecvate pentru orice client

Kit supraveghere Rovision foarte usor de montat chiar si pentru incepatori. Aici gasiti kituri de supraveghere simple sau cu toate accesoriile incluse. Iti oferim solutii excelente raport calitate/pret. In aceasta categorie gasiti si kituri de supraveghere cu accesorii (cablu, mufe, sursa, fara HDD) sau kituri de supraveghere complete.

Kit-urile de supraveghere sunt usor de instalat si de utilizat si va pot ajuta sa protejati casa 24/7. Sunt kit-uri DIY (Do it yourself) care pot fi configurate sa transmita imagini live pe internet pe care le puteti vizualiza live fie in browser fie intr-o aplicatie de mobil gratuita.

MONITORIZARE LIVE DE PE TELEFON / PC / TABLETA
Cu cateva setari veti avea acces de oriunde, prin internet, la sistemul video folosind orice smartphone, tableta, calculator. Puteti urmari live camerele sau sa accesati inregistrarile stocate.

Locuintele, afacerile, institutiile publice sau private, diferite zone importante trebuie sa fie permanent supravegheate intr-o societate moderna care a inteles lupta pe care inclusiv cetatenii trebuie sa o duca impotriva infractionalitatii, alaturi de autoritatile competente. Din acest motiv, cine vrea sa aiba parte de liniste trebuie sa monteze un sistem de supraveghere video performant. Magazinul rovision.ro pune la dispozitia clientilor kituri de supraveghere, camere, DVR si NVR, accesorii pentru montaj, surse de alimentare, hard disk-uri, detectie efractie, videointerfoane, control acces, precum si alte produse care pot fi de real ajutor pentru mentinerea protectiei.

Kituri pentru supraveghere Rovision – Alege un sistem performant, la pret accesibil!

Sistemele de supraveghere din magazinul nostru sunt simple sau profesionale, ideale pentru a fi montate in interior sau exterior, dar exista si produse mixte. Kiturile sunt dotate cu un numar diferit de camere, de la 1 pana la 16, au lentile fixe, de 2,8 mm sau de 3,6 mm, si sunt fabricate din materiale robuste, durabile (plastic si metal). De asemenea, sunt dotate cu sistem complet, cu accesorii de montare incluse sau cu sistem simplu (camere plus DVR/NVR). Produsele se remarca si prin diferite caracteristici de top, cum ar fi vizibilitate nocturna sporita, sensibilitate crescuta la lumina, senzori mai puternici, paleta de culori mai fina, grad de protectie ridicat impotriva diferitelor conditii de meteo la exterior, microfon incorporat, posibilitatea de a inregistra audio, eliminarea zgomotului, filtrarea automata a alarmelor false etc.