Kit supraveghere Dahua - produse începând de la 599.00 lei

Kit supraveghere Dahua - 58 produse

Afișez 1 - 48 din 58 de rezultate

Kit supraveghere Dahua

Kituri supraveghere Dahua. Seturi sisteme de supraveghere video bazate pe dvr-uri HDCVI si camere de supraveghere Dahua. Sisteme de supraveghere HD la preturi excelente. Rovision va prezinta tehnologia HDCVI (High Definition Composite Video Interface). Tehnologia permite transmitere video HD prin cablu coaxial sau UTP (folosind balunuri video) la distante mari.

Cine este Dahua?

Dahua Technologies este o companie chineză înființată în 2001 și unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de supraveghere video. Dahua produce numeroase tipuri de produse, precum: camere analogice, camere IP, dispozitive de înregistrare DVR sau NVR, sisteme de control al accesului, sisteme de detecție a incendiilor, etc.

Componentele unui kit de supraveghere analog Dahua

Tehnologia HDCVI este o tehnologie analogică dezvoltată de Dahua. Ea permite transmisia de semnale video de înaltă definiție (până la 4K) prin cabluri coaxiale tradiționale. Principalele componente ale unui kit de supraveghere analogic Dahua sunt:

Camere de supraveghere HDCVI sau Dahua IP

Camerele de supraveghere HDCVI furnizează imagini de rezoluție înaltă (de la 1MP până la 4K). Imaginile sunt clare, cu numeroase detalii. Multe camere sunt echipate cu LED-uri infraroșii pentru înregistrare pe timpul nopții și distanță de iluminare ce poate trece de 60m.

Modelele pentru exterior au carcasă solidă și sunt certificate pentru rezistența la intemperii (IP66, Ip67), vandalism (carcasă IK10). Sunt disponibile diverse tipuri de camere: bullet, dome, PTZ, etc.

DVR HDCVI

Dispozitivele DVR pot avea 4, 8, 16 sau 32 de canale și permit conectarea unui număr corespunzător de canale. Ele oferă suport pentru înregistrarea la rezoluții HD ș 4K. Ele furnizează suport pentru unul sau mai multe hard-diskuri, cu capacitate de stocare de la 1TB la 10TB (sau mai mult).

Dispozitivele DVR Dahua sunt capabile de funcții avansate: detecția mișcării, alerte inteligente, funcții de analiză video de bază (traversare limită, detecție intruși). Pentru conectare la monitoare, porturi USB pentru backup și mouse, dispozitivele au porturi HDMI și VGA.

DVR-urile oferă suport pentru vizualizare și gestionare de la distanță prin aplicații mobile și software PC.  Unele kituri includ DVR XVR—un dispozitiv de înregistrare video hibrid. El are suport pentru diverse tehnologii de camere de supraveghere, inclusiv: HDCVI, AHD, TVI, CVBS și IP.

Aceasta înseamnă că un XVR poate înregistra și gestiona imagini de la diverse tipuri de camera. El este o soluție flexibilă și scalabilă pentru sistemele de supraveghere.

Cabluri și conectoare

Pentru transmisia semnalului video de înaltă definiție se folosesc cabluri coaxiale, de regulă RG59 sau RG6. Cablurile coaxiale se vor conecta la camere și DVR cu ajutorul conectoarelor.

Surse de alimentare

Pentru fiecare cameră se pot folosi adaptoare individuale sau surse de alimentare centralizate. Kiturile pot include și cablurile de alimentare pentru camere.

Accesorii de instalare

Un kit poate conține suporturile, cutiile de organizare și protejare a conexiunilor de cabluri.

Software și acces  de la distanță

Este necesar software de gestionare pentru configurarea și monitorizarea sistemului. Acesta trebuie să fie compatibil cu Windows și Mac. Pentru vizualizare în timp real și redarea înregistrărilor, se vor folosi aplicații mobile.

Avantaje ale instalării Kit-urilor HDCVI Dahua

  • Calitate superioară a imaginii: Oferă rezoluții HD și chiar 4K, asigurând detalii clare și precise.
  • Flexibilitate în instalare: Compatibilitatea cu cabluri coaxiale permite instalarea facilă în locații unde cablurile sunt deja disponibile.
  • Ușurință în utilizare: Interfețele intuitive și controlul prin meniuri facilitează configurarea și operarea sistemului.
  • Compatibilitate inversă: Camerele HDCVI pot fi conectate la sistemele de supraveghere analogice existente, permițând o actualizare treptată.
  • Rezistență la interferențe: Tehnologia HDCVI este mai puțin vulnerabilă la interferențele electromagnetice decât sistemele IP.
  • Cost avantajos: Comparativ cu soluțiile IP, sistemele HDCVI sunt mai accesibile și oferă un raport calitate-preț excelent.
  • Robustețe și fiabilitate: Camerele HDCVI sunt construite pentru a rezista în medii variate, inclusiv condiții meteorologice extreme.