Camere supraveghere Rovision - produse începând de la 99.00 lei

Camere supraveghere Rovision - 9 produse

Afișez toate cele 9 rezultate

Camere supraveghere Rovision

Camere supraveghere interior si exterior Rovision de calitate si la preturi bune. Camerele de supraveghere vin echipate cu leduri IR cu performanta crescuta. Tehnologia SMART IR,  asigura uniformitatea luminozitatii imaginii alb-negru, in conditii de iluminare scazuta. Aceasta adapteaza intensitatea LED-urilor cu infrarosu ale camerei de supraveghere pentru a compensa distanta dintre obiecte si impiedica led-urile IR sa supraexpuna subiectul atunci cand acesta se apropie prea mult de camera.

Fiabilitatea remarcabilă a camerelor de supraveghere Rovision este de neegalat datorită designului robust.

Camerele de supraveghere Rovision au un design compact și oferă o imagine de înaltă calitate la un preț prietenos.

Inovatiile din tehnologie din ultimii ani precum si cererea mereu in crestere constituie motivele pentru care piata sistemelor de monitorizare este astazi atat de diverse. Chiar daca unii producatori au descoperit, deja de cateva decenii, calea realizarii de produse inovatoare, noi si tot mai de incredere producatori apar in mod constant.

Intre acestia, se remarca si Rovision, un producator autohton de camere de supraveghere. La rovision.ro va punem dispozitie camere de supraveghere marca Rovision. Acestea impresioneaza prin functii, constructie si preturile competitive.

Cum sa identificati cea mai adecvata camera de supraveghere Rovision?

Clientii neavizati se pot simti debusolati in fata atator optiuni, de aceea cateva sugestii de analizare a produselor sunt mai mult decat utile. Va indemnam sa examinati urmatoarele aspecte inainte de achizitionarea camerelor de supraveghere:

Tipul de camera

Atunci cand alegeti camere de supraveghere, un prim pas este sa va ganditi unde le veti instala. Camerele de supraveghere pentru exterior trebuie sa aiba constructie solida, rezistenta la elementele naturale (IP 66 sau IP67), precum si rezistenta la impact si vandalizare (IK10).

In general, camerele de supraveghere de exterior pot fi amplasate si la  interior, dar cele speciale pentru interior nu vor rezista la exterior.

Ce profil doriti sa aiba camerele de supraveghere? Va doriti ca ele sa fie discrete sau evidente, tinand la distanta posibilii intrusi prin simpla prezenta? La rovision.ro veti gasi camere de  tip dome, bullet, PTZ. Acordati atentie fiecarui  tip inainte de plasarea comenzii.

Rezolutia

Rezolutia se refera la cantitatea de imagine pe care camera de supraveghere o capteaza si este masurata prin pixeli. Cu cat este mai mare numarul de pixeli, cu atat mai multe detalii va capta camera de supraveghere. Un numar mare de pixeli ajuta la zoom digital fara a se pierde din claritatea imaginii.

Lentila

Daca doriti sa captati detalii la distanta, alegeti camere cu distanta focala mai larga.

Senzorul de imagine

Calitatea senzorului de imagine va determina cat de bine imaginea este reprodusa in interiorul camerei in ceea ce priveste reproducerea culorilor, tonurilor de alb si negru, etc.

Vizibilitatea la intuneric

Cele mai multe camere vin cu tehnologie IR pentru captarea de imagini in intuneric. Modelele cu iluminator IR Smart vor ajusta  automat pentru a evita supra expunerea.

Tehnologie HD

O camera cu rezolutie 1080 este de 5 ori mai performanta decat  un model analog. Urmariti cu atentie ce tip de  camera si tehnologie prezinta.

Iata cateva recomandari!

Incercam sa va facilitam procesul de selectie a camerelor de supraveghere Rovision prin a va oferi cateva sugestii concrete pentru cele mai comune aplicatii de supraveghere video:

Intari in scari de bloc, de cladiri de birouri, garaje  mici

Realizata cu tehnologie AHD, Camera supraveghere exterior AHD IR ZAN30W-200 poate transmite pana la distanta de 500 si are senzor IR de vizibilitate la intuneric pana la 30m. Camera ofera imagini color pe timpul zilei si trece automat la mod nocturne pentru a oferi imagini alb-negru de calitate superioara. Vine intr-o carcasa de plastic metalizat si are grad de protectie la intemperii de IP66. Are senzor de miscare si un pret extrem de avantajos.

Spatii de birouri, interior de locuinte

Daca doriti sa va supravegheati angajatii sau bona recent angajata, o camera subtila cu microfon incorporat este o buna alegere. Va propunem, in acest sens, Camera supraveghere interior full HD AHD 1080P, lentila 3.6 mm, 20m IR  care este extrem de discreta si nu are nevoie decat de o conexiune buna la internet. Camera va permite sa vizualizati, oricand si de oriunde, ce se petrece acasa cand sunteti plecat. Camera vine cu lentila de 3.7mm si are rezolutie de 5MP, ofera unghi larg si are functie de zoom. Printre functiile oferite se numara detectia faciala, detectie chipuri umane in functii de criterii specificate, statistici de numarare, modificare de scenariu, blocare de video, etc.

Magazine, spatii comerciale si de birouri

Versatilitatea pentru Camera supraveghere interior IP poe ROV1230E-S4 o recomanda in aplicatiile de supraveghere atat la interior, cat si la exterior. Aceasta camera este o alegere inspirata pentru supravegherea video a magazinelor la interior, dar intruneste si conditiile de instalare la exterior. Ea are un grad de protectie la factorii externi de IP67 si de protectie la impact si vandalizare IK10. Camera are rezolutie 2MP si lentila cu unghi fix de vizualizare de 104 grade. Iluminatorul IR face posibila captarea imaginilor pe intuneric pe distante de pana la 30m.

Parcari, spatii comerciale, curti de  dimensiuni mari

Camera supraveghere 5MP IP ROVISION, lentila fixa 3.6mm  este o camera cu transmisie ipcare vine cu iluminator IR 80, alimentare poe si carcasa metalica pentru functionalitate la exterior. Camera are rezolutie 5MP si lentila fixa de 3.6mm ce ofera un unghi larg de vizibilitate. Detectia chipurilor umane in functie de criteriile prestabilite, detectia chipului uman, statistici de numarare, modificare de scenariu, depasire linie sunt doar cateva dintre functiile de care camera este capabila. Cu un  grad de protectie la intemperii IP67 si capacitate de operare la temperaturi intre -40 si  +60 grade Celsius, camera este excelenta pentru monitorizarea la exterior.