Kit supraveghere Hikvision - produse începând de la 289.00 lei

Kit supraveghere Hikvision - 331 produse

Afișez 1 - 48 din 331 de rezultate

Kituri supraveghere Hikvision

Foarte usor de montat chiar si pentru incepatori. Aici gasiti kituri de supraveghere Hikvision simple sau cu toate accesoriile incluse. Iti oferim solutii excelente raport calitate/pret. In aceasta categorie gasiti si kituri de supraveghere cu accesorii (cablu, mufe, sursa, fara HDD) sau kituri de supraveghere complete.

Sistemele de supraveghere Hikvision sunt usor de instalat si de utilizat si va pot ajuta sa protejati casa 24/7. Sunt kit-uri DIY (Do it yourself) care pot fi configurate sa transmita imagini live pe internet pe care le puteti vizualiza live fie in browser fie intr-o aplicatie de mobil gratuita.

Clientii interesati de instalarea unui sistem de monitorizare video au posibilitatea de a achizitiona toate elementele componente dintr-un singur loc. La rovision.ro va oferim kit-uri de supravegehere video de la producatori renumiti, la preturi accesibile pentru cei mai multi clienti.

Cine este Hikvision?

Hikvision este o companie infiintata in 2001 si detinuta de statul chinez. Ea produce echipament de monitorizare video pentru aplicatii rezidentiale si militare. Produsele Hikvision impresioneaza prin tehnologiile de ultima generatie si preturile care acopera o plaja vasta de bugete.

Ce trebuie sa contina kit-ul dvs de supraveghere video

La rovision.ro va oferim kituri de supraveghere video Hikvision conform nevoilor mai simple sau mai complexe de monitorizare video.  Iata ce trebuie sa contina un kit de monitorizare video:

Camere de supraveghere

Tipul de camere si cum vor fi ele amplasate sunt aspecte esentiale. Optati pentru camere fixe pentru a capta anumite unghiuri si camere PTZ cand vreti sa acoperiti campuri de vizibilitate mai largi. Camerele color sunt ideal pentru inregistrarea pe zi, in timp ce modelele cu ilumintor IR sunt ideale pe timpul noptii.

Sistemul de management al video-ului

Se refera la cum sunt inregistrate si accesate imaginile captate. Camerele IP sunt cele mai populare intre clientii rezidentiali, ele putand fi conectate direct la reteaua IP pentru accesare de la distanta.

Dispozitivul de inregistrare DVR sau NVR

Veti avea nevoie de dispozitiv digital NVR pentru camerele IP sau de un recoder DVR pentru camerele analog.

Exista si dispozitive hybrid (HDVR) cu abilitati video digitale si analog.

Stocare

Stocarea pe hard disk este cea mai ieftina solutie, cu capacitate de pana la 15TB. Sistemele de tip IP au stocare in cloud.

Software de analiza video

Tehnologia foloseste functii precum detectia miscarii pentru a creste precizia si performanta sistemului. Numararea de persoane, identificarea de placute de inmatriculare, obiecte abandonate sunt alte functii importante.

Cabluri si alimentatori

Sistemele wireless sunt comune aplicatiilor rezidentiale, dar cele cu fir raman optime pentru aplicatiile comerciale.