Kit Supraveghere - produse începând de la 359.00 lei

Kit Supraveghere - 171 produse

Afișez 1 - 48 din 171 de rezultate

Sisteme de supraveghere video – Echipamente utile pentru un plus de siguranta!

Sistemele de supraveghere reprezinta echipamente profesionale, extrem de folositoare, ce pot fi instalate atat in locuinta personala, cat si intr-un spatiu care trebuie supravegheat in permanenta. Astfel, cu ajutorul unui astfel de sistem, vei putea avea acces la imagini live video, oferite de camera sau camerele de supraveghere. Imaginile oferite iti pot pune la dispozitie informatii esentiale, ce vor veni in completarea metodelor de control al accesului, dar si a celorlalte modalitati de a imbunatati nivelul de siguranta (precum videointerfoane sau sisteme antiefractie). Asadar, alege un kit complet, care sa poata fi amplasat in exterior – in functie de marimea si arhitectura cladirii, poti opta pentru kituri care contin 1, 2, 3, 4, 8, sau cate camere consideri ca sunt necesare pentru spatiul respectiv. Ca este vorba sa supraveghezi o casa, curte, birou, sediu firma, santier, o terasa acoperita sau descoperita, cu siguranta vei gasi produse calitative, la un bun raport calitate-pret!

Sisteme de supraveghere – Alege kituri DIY usor de montat si de instalat! 

Kiturile DIY sunt foarte usor de montat, chiar si de catre incepatori. Acestea vin la pachet cu accesorii de montaj si cu toate instructiunile de care ai nevoie pentru instalare. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un model care sa reprezinte alegerea ideala pentru tine. Nu uita sa tii cont de: numarul camerelor, accesoriile incluse, numarul de megapixeli (2 MP, 5 MP, etc.), numarul de canale, capacitatea HDD si toate celelalte specificatii tehnice. Astfel, in mod cert vei gasi un kit care sa protejeze spatiul ales, in permanenta, 24/7!

Ce pret are un kit complet de supraveghere?

Puteti avea un kit complet de supraveghere video chiar si pentru 289 lei, care include o camera 2MP Full HD, unitate DVR, sursa alimentare si cabluri. Un sistem cu 2 camere incepe la 389 de lei, iar cele cu 4 camere incep la 439 lei. Un kit cu 6 camere incepe la 850 de lei, iar unul cu 8 camere incepe la 950 de lei. La Rovision ve oferim peste 500 de sisteme de supraveghere in diferite configuratii, pentru toate cerintele si exigentele.

Ce trebuie sa contina un kit de supraveghere pentru o casa/curte?

Kiturile pentru casa sau curte cuprind in general de la 2 camere video pana la 8 camere video. Aveti nevoie cel putin sa acoperiti partea din fata a casei si aleea principala. Dar este bine sa acoperiti fiecare latura a casei, portile si lungul gardului, ca si aleile. Pentru o curte medie, sistemele cu 4 sau 6 camere de supraveghere sunt de ajuns. Puteti opta si pentru sisteme hibride cu camere pentru exterior si interior. La Rovision gasiti sisteme complete, gata de instalat.

De cate feluri sunt kiturile de supraveghere?

Kiturile de supraveghere pot fi cu camere de exterior si de interior (exclusiv sau mixt), cu camere analogice sau digitale (sau mixt), cu camere IP sau Wireless. In functie de camere, unitatea de inregistrare poate fi DVR (analog) sau NVR (digital). Camerele si DVR-urile pot avea rezolutii Full HD de 2MP sau 3MP, ca si 5MP Quad HD sau 8MP 4K. DVR-urile si camerele video este bine sa suporte aceeasi definitie video.