Blog Camera cu temovisiune

Previne raspandirea virusului cu cele mai bune metode de detectare a temperaturii prin camere supraveghere profesionale

 

Cu siguranta deja esti foarte informat cu privire la noul coronavirus. Acest virus nu doar ca a afectat o multime de persoane si a adus decese ci si a avut un mare impact negativ asupra multor afaceri din intreaga lume. Ai si tu o companie pe care a trebuit sa o inchizi in timpul perioadei de izolare pentru evitarea raspandirii virusului? Dar ce o sa faci dupa ce aceasta perioada o sa treaca si o sa iti reincepi activitatea? Protejeaza-ti clientii si angajatii de infectarea cu Covid-19 prin instalarea unor camere de masurare a temeraturii, denumite si camere cu termoviziune. Acestea iti vor permite sa identifici la timp o persoana posibil infectata cu acest virus.

 

Ce sunt camere supraveghere termoviziune de masurare a temperaturii?

 

Acest tip de camere de supraveghere se folosesc de senzorul de detectare a caldurii pentru a colecta radiatiile inflarosii ale obiectelor si transmit aceasta informatie printro imagine electronica. O camera de termoviziune, este capabila sa detecteze chiar si cele mai mici diferente de temeratura. De aceea sunt ideale pentru masurarea temeraturii umane, marja de eroare fiind foarte mica.

De ce sa alegi aceasta metoda de prevenire a infectarii cu virus in compania ta?

 

Este important sa te echipezi cu cele mai bune solutii pentru prevenirea virusului in compania ta. Contribuie si tu la stoparea raspandirii virusului si ai grija de intreaga ta echipa. Virusul este foarte contagios, mai ales in zonele aglomerate, deci pe langa celelalte masuri de prevenire pe care le-ai asigurat pentru firma ta, alege si aceasta metoda simpla si eficienta. Ai nevoie de un termometru care sa detecteze temeratura de la distanta. Astfel poti vedea in doar cateva secunde daca unul din angajatii tai are febra. Mai mult decat atat, nici macar nu trebuie ca cineva sa intre in contact cu persoana posibil infectata pentru a-i lua temeratura, mai ales daca alegi o camera de detectare a temperaturii cu o raza de actiune mare. Pe www.rovision.ro gasesti camere de mana pentru detectarea febrei care pot fi instalate pe perete sau pe un trepied sau chiar camere de mana, care atunci cand detecteaza o temeratura mai mare decat cea setata, transmit un semnal de alarma catre laptopul la care sunt conectate. Chiar si camerele de mana pot detecta temeratura corpului de la o distanta de minim 1 m de angajat, deci cel care este reponsabil de acest lucru nu este nevoit sa se apropie de toti cei care intra in companie pentru a le lua temperatura. Angajatii tai se vor simtii mult mai in siguranta la munca stiind ca atat ei cat si colegii sunt in afara oricarui pericol de infectare cu noul coronavirus.

Beneficiile camerelor cu termoviziune

 

  1. Detectarea instanta a febrei. Instalarea unei camere in compania ta sau intr-o zona aglomerata ofera informatii instant despre temperatura fiecarei persoane care intra in zona ei de actiune. Chiar daca prezenta febrei la o persoana nu inseamna ca neaparat aceasta este infectata cu Covid- 19, ci poate aparea si din alte motive, detectarea temperaturii ridicate poate fi un prim pas pentru detectarea unei persoane infectate cu noul coronavirus. Persoanei cu temperatura trebuie sa ii fie mai apoi testul pentru detectarea prezentei virusului in corp.
  2. Detectarea de la distanta a temperaturii. Nu este nevoie ca unul din angajatii tai sa intre in contact cu mai multe persoane pentru a le masura temperatura. In functie de modelul de camera de detectare a febrei pe care o alegi de pe site, poti vedea direct pe laptop temperatura fiecarei persoane de la minim 1 m distanta. Astfel, chiar daca alegi o camera de detectare a temeraturii de mana, poti pastra distantarea sociala chiar cand verifici temperatura angajatilor tai sau a celor care iti intra in companie.
  3. Poate detecta un incendiu. Chiar si dupa incetarea pandemiei, o astfel de camera iti poate fi de mare folos. Probabil ca te intrebi ce o sa faci cu o astfel de camera dupa terminarea pandemiei. Din fericire, acest tip de camera are mai multe intrebuintari. Poate fi de folos pentru detectarea unui incendiu. Astfel chiar daca nu este nimeni prin preajma sa apese butonul de urgenta in cazul in care ceva ia foc, camera iti trimite un semnal de alarma cand detecteaza o temperatura mai mare decat limita setata de tine.
  4. Detecteaza persoane chiar si in cele mai dificile conditii vizuale. Chiar daca lumina nu este foarte buna sau in incapere este foarte mult fum, cu ajutorul unei camere cu termoviziune poti vedea daca cineva a intrat in raza de actiune a acesteia

 

Unde gasesti cele mai bune camere de detectare a temperaturii

 

Doar pe site-ul nostru Rovision.ro poti gasi cele mai ieftine si de calitate camere de supraveghere si camere de detectare a temperaturii pe care sa le instalezi la sediul companiei, acasa sau oriunde ai tu nevoie. Acceseaza acum https://rovision.ro/categorie-produs/camera-supraveghere/?filter_tip-camera=termovizune pentru a descoperii modelele de camere pentru detectarea febrei, ideale pentru tine si ajuta la prevenirea raspandirii noului coronavirus in randul angajatilor tai.