Scurt ghid si recomandari pentru alegerea unei camere supraveghere ideala pentru casa ta

 

Te preocupa securitatea casei tale? Nu poti fi linistit pentru ca nu stii ce se intampla acasa atunci cand lipsesti? Niciodata nu a fost mai usor sa stii ce se petrece acasa atunci cand tu esti plecat in concediu sau la munca. Acum, poti sa stii totul doar prin accesarea unei aplicatii de pe telefon, daca iti instalezi camere supraveghere wireless pentru exterior sau interior. Astfel chiar daca esti la sute de km de casa sau doar la birou, poti verifica fiecare miscare. Poti vedea atat curierul care iti aduce pachetele in fata usii cat si hotii care vor sa intre pe fereastra din spatele casei.

Este important sa stii ce cumperi atunci cand vrei sa alegi camere de supraveghere. Cu siguranta iti doresti sa faci o investitie de care sa te poti bucura mult timp, de aceea acest ghid te ajuta sa gasesti camere de supraveghere adecvate pentru tine si nevoile tale.

4 motive sa cumperi o camera de supraveghere wireless

 

  1. Usor de instalat. Daca locuiesti in chirie, ar trebui sa vorbesti cu proprietarul locuintei daca te gandesti la un sistem de supraveghere, mai ales in cazul in care vrei camere de supraveghere cu conexiune prin cablu. O sa fie nevoie sa intinzi cabluri pentru a conecta camerele intre ele si DVR-ul, insa daca vrei sa scapi cabluri, camerele wireless sunt alegerea ideala pentru tine. Camerele wireless sunt usor de instalat, nu au nevoie decat de conexiunea la energie electrica. Unele modele functioneaza pe baterie reincarcabila pe care o poti incarca conectand camera la un panou solar.

De exemplu acest sistem de supraveghere cu doua camere wireless si cu sursa alimentare este o alegere ideala pentru casa ta. Este usor de instalat si iti ofera atat imagini clare pe timp de noapte cat si sunete clare datorita microfonului incorporat. Astfel nu doar ca poti vedea ce se intampla in casa ta ci si poti auzi. https://rovision.ro/produs/sistem-supraveghere-hikvision-wireless-2-camere-4mp-cu-ir-30m-microfon-card-128gbsursa-alimentare/

  1. Sistemele de securitate cu camere wireless sunt usor de extins. Crezi ca peste un an sau doi o sa fie nevoie de mai multe camere de supraveghere in casa? Nu iti face griji, un sistem de supraveghere cu camere wireless este usor de extins, tot ce trebuie sa faci este sa mai cumperi o camera, doua sau cate ai nevoie si sa le conectezi la aceasi retea de internet ca si celalalte.

Acest model de camera de la Homeflow iti ofera posibilitatea comunicarii datorita microfonului si a difuzorului incorporate. Este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru camera copilului. Nu doar ca vezi cand se trezeste ci il poti auzi daca te striga si ii poti raspunde https://rovision.ro/produs/camera-de-supraveghere-inteligenta-wireless-homeflow-c-6002-comunicare-bidirectionala-detectie-miscare/

Daca o sa ai nevoie de camere supraveghere pentru exterior, poti alege acest kit supraveghere cu camere wireless de la Hikvision https://rovision.ro/produs/sistem-supraveghere-video-exterior-wireless-2-camere-ip-4-mp-hikvision-ir-30-metri-nvr-4-canale/

  1. Poti vedea toate inregistrarile camerelor direct pe smartphone. Vrei sa stii ce se intampla la casa de vacanta chiar si atunci cand tu nu esti acolo? Nu mai e nevoie sa platesti pe cineva sa mearga sa verifice daca totul este in regula, cu ajutorul unor camere de supraveghere wireless IP poti vedea in timp real tot ce se intampla in jurul casei tale direct de pe telefonul mobil.

Acest model de camera de la producatorul Homeflow, inregistreaza cu o calitate de pana la 1080p, este ideala pentru exterior iar datorita senzorului de detectare a miscarii o sa fi mereu instintat daca cineva se apropie de casa ta https://rovision.ro/produs/camera-de-supraveghere-wireless-homeflow-c-6003-exterior-detectie-miscare-night-vision-control-de-pe-telefonul-mobil/

Un model de camera pentru interior de la acelasi producator cu senzor de miscare inteligent si control de pe telefonul mobil este acesta https://rovision.ro/produs/camera-de-supraveghere-wireless-rotativa-homeflow-c-6001-comunicare-bidirectionala-detectie-miscare-inregistrare-control-de-pe-telefonul-mobil/, cu ajutorul acestei camere supraveghere nu doar ca o sa poti vedea daca cineva intra pe proprietatea ta ci si poti auzi ce se vorbeste sau poti transmite sunete spre camera direct de pe smartphone.

  1. Este o prima alegere care iti poate transforma locuinta intr-o casa inteligenta. Casele smart au majoritatea aparatelor conectate la un singur device de unde le poti controla. Poti inchide lumina de pe smartphone, ii poti spune dispozitivului tau Google Home sau Alexa sa iti puna muzica preferata pe TV, sau poti vedea direct pe smartphone inregistrarile camerelor video din living. Toate doar cu o simpla atingere sau cateva cuvinte rostite. Alegand camere de supraveghere wireless, faci o prima achizitie inteligenta pentru o casa smart, in trend cu tehnologia viitorului.

Unde ai putea sa ai o camera de supraveghere pe care sa nu o detecteze nimeni? In bec, desigur! Poate ca hotii se gandesc sa sparga camerele de supraveghere pentru a nu fi descoperiti, insa cine s-ar putea gandi ca becurile din casa sunt si ele niste camere de supraveghere. Acest bec inregistreaza imagini intr-un unghi de 360 de grade si iti permite sa auzi fiecare sunet https://rovision.ro/produs/camera-supraveghere-bec-ip-wireless-full-hd-360-grade-fisheye-2mp-cu-sd-card-si-audio/, in plus este discret, nimeni nu o sa stie ca este urmarit.

De unde poti alege camere supraveghere pentru casa ta?

 

Intra acum pe site si alege tot ce ai nevoie pentru a fi mereu sigur ca locuinta ta este protejata pe deplin de infractori. Acceseaza https://rovision.ro/ si vezi ce produse poti alege pentru casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postează comentariu